עבור לתוכן

שילוש חדש והמלצה על מאורר שקט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

אני רוצה לשדרג את השילוש שלי.. למטרות משחקים ועבודה משרדית, חשבתי על:

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 593.96 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 552.43 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 281.61 ] 2

CPU Cooling : CoolerMaster Aero 7+ CPU Cooler for AMD [ ¤ 199.94 ] 1

יש לי כמה שאלות לגבי זה:

1. האם אוברקלוק למערכת משתלם מבחינה ככלית, כלומר כדי לעשות אוברקלוק אני צריך מאוורר יקר יותר וזכרונות יקרים יותר (כמו הארו7 לדוגמה), לא שווה לי יותר לקנות מעבד מהיר יותר, זכרונות VALUE ומאוורר פשוט ושקט ?

2. אם שאני לא רוצה לעשות אוברקלוק, האם כדאי לי לקחת זכרונות אחרים (אולי זולים יותר?)/ מאוורר שקט וזול (איזה כדאי?)

3. שינויים אחרים מומלצים?

המפרט שלי כעת:

Athlon 1333

Asus a7a266

Samsung 2100 256mb

Antec Case

Asus GeForce3 8200

Asus DVD X16

Teac x24

Creative Live! Value

פורסם

1. אם אתה רוצה לעשות OC קנה רק סטיק זכרון 1 (לא 2) כי זה מפריע לOC ובכל מקרה בAMD לא רואים הבדל גדול.

2. OC לא משתלם מבחינה כלכלית (לפי דעתי) עדיף להשקיע במעבד וזכרון יותר טוב מאשר להשקיע את אותו סכום (או אפילו יותר) על OC

3. שילוש (שילוש=מעבד+לוח אם+זכרון) שלך הוא השילוש הכי נפוץ היום למרות שאני הייתי ממליץ ללכת על לוח אם קצת יותר טוב NF-7 SL

4. אם אתה לא עושה OC אתה יכול לקנות זכרון ומאוורר יותר חלשים.

5. מאוורר כך אולי וולקנו 9 או VANTEC

פורסם

1. אם אתה רוצה לעשות OC קנה רק סטיק זכרון 1 (לא 2) כי זה מפריע לOC ובכל מקרה בAMD לא רואים הבדל גדול.

2. OC לא משתלם מבחינה כלכלית (לפי דעתי) עדיף להשקיע במעבד וזכרון יותר טוב מאשר להשקיע את אותו סכום (או אפילו יותר) על OC

3. שילוש (שילוש=מעבד+לוח אם+זכרון) שלך הוא השילוש הכי נפוץ היום למרות שאני הייתי ממליץ ללכת על לוח אם קצת יותר טוב NF-7 SL

4. אם אתה לא עושה OC אתה יכול לקנות זכרון ומאוורר יותר חלשים.

5. מאוורר כך אולי וולקנו 9 או VANTEC

אם אתה לא עושה אוברקלוק מאוורר ג'נרי יספיק בהחלט וגם זכרונות ג'נריים. אין צורך במאוורר כמו VOLCANO9 ובטח לא בVANTEC שהוא מאוד יקר.

אם OC לא משתלם לפי דעתך אז אין סיבה שתשקיע בזה למרות שאתה יכול לקבל תוספת ביצועים ששווה מאות רבות של שקלים כשאתה מוסיף אולי 150-300 שקלים בשביל זכרונות ואוורור טוב.

פורסם

מאוורר ג'נרי- למה לא

זכרון ג'נרי- אל תעיז >:(

שדרג ל PC2700 512M

פורסם
  • מחבר

מהו המאוורר השקט ביותר שיש היום למי שלא מעוניין באוברקלוק למעבד ברטון 2500+?

אין צורך בשליטה על המהירות או משהו...

יש דבר כזה קירור פסיבי למעבד הזה ? זה אמין ?

Zalman CNPS6000-AlCu Cooler for AMD

"Zalman's CPU Coolers do not generate noise and vibration in Silent Mode. The heat dissipating material of the Flower HeatSink (FHS) is Pure Aluminum and Copper. The 92mm fan cooling both the CPU and the chipset. Noice Level : 20-32 db."

שווה להשקיע 174 שקל בשביל זה ? זה יתן לי שקט מוחלט יחסית למאוורר זול יותר אחר ? שווה את ה100+- שקל האלו ?

למ לי ללכת על ה NF7-SL? מה הוא מציע בנוסף ? אין לי צורך בFIREWIRE או S-ATA,

וכשיהיה לי צורך אז בטח כבר יהיה לי לוח אחר... בכל אופן זה לא שווה לי 100 שקל

יש לו עוד יתרונות על הגרסה הרגילה NF7 ?

איזה זכרונות כדאים לי אם אני לא עושה אוברקלוק ? כדאי לי לקנות 2 סטיקים של TWINMOS 2700

או להוסיף 100 שקל עבור שניים של 3200 או משהו אחר ? (GAIL VALUE ?) אני אראה שיפור כלשהו ? או שזה רק באוברקלוק ?

פורסם

בכלל כדאי לקנות זיכרון אחד של 512MB

ה-DDR הזה לא שווה את ההשקעה

פורסם

עדיף לך לקנות סטיק אחד של 512MB במהירות של 512MB

אתה לא חייב לקנות TWINMOS. יש גם זכרונות טובים אחרים שהם גם יותר זולים

פורסם
  • מחבר

למה לי לקנות סטיק אחד של 512 אם אני יכול לקנות 2 של 256 בערך באותו מחיר? זה יהיה מהר יותר בכל מקרה לא ?

הסטיק הכי זול של 512 הוא ב450 שקל בערך, אז עדיף כבר של TWINMOS או GEAIL

2x233 ש"ח , לא ?

אני מפספס פה משהו ?

פורסם

למה לקחת את האביט SL כי הוא תומך ב400 FSB מה שאומר שיחזיק הרבה יותר זמן ויתן תמיכה במעבדים עתידיים של AMD יש כבר מעבד AMD אם 400 FSB אם אני לא טועה 3200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים