פורסם 2003 ביולי 1322 שנים אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים עם ראוטר ורציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד אם זה רק להתקין את כל הכבלים ומשהו על המחשב או שצריך להגדיר כל מיני דברים כי אני לא מבין בדברים האלה... אז אם כדאי לעשות את זה לבד איזה ראוטר כדאי לקנות?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים אני לא מתמצא כל כך בכבלים ולא יודע אם המודם שלך יכול להפוך לראוטר אבל בעיקרון אתה זקוק לראוטר סוויץ שזה ראוטר + האב 4 יציאות במכשיר אחד.מחברים למכשיר את המודם + כל מחשב בעזרת כבלי רשת ויש לך רשת עם חיבור אינטרנט עצמאי לכל מחשבדוגמא לראוטרhttp://www.linksys.com/products/product.asp?grid=34&scid=29&prid=20
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר לא צריך לחבר כבל אחד מהכרטיס רשת של המחשב הראשון אל הראוטר וממנו להוציא עוד כבל לכרטיס רשת של המחשב השני?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים טוב כיום יש בעיה עם חיבור ראוטר בכבלים אם כי קיבלתי מידע לפיו ראוטר מסוג zyxel מסוגל לעבוד בכל צורות החיוג השונות בארץ בכבלים. כל מה שעליך לעשות הוא לחבר למודם את הנתב (ראוטר) ומתג Switch. התמונה ממחישה הכל : עריכה: תודה על התיקון.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים אתה מתכוון ל zyxel http://www.zyxel.com/product/model.php?indexcate=1027994573&indexFlagvalue=1024889003
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים לי יש Edimax6004+ שעולה היום פחות מ-400 ש"ח אם תשיג אותו (ישן מידי) אבל הוא מתאים לשיטת החיבור ה-"ישנה" ואני מחובר ישירות לרשת של הכבלים ללא חייגן.
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים לפי מה שאני קורא בפורוםלמי שרוצה להתחבר עם ראוטר לאינטרנט המהירעדיף עם ADSL נכון ?
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים לפי מה שאני קורא בפורוםלמי שרוצה להתחבר עם ראוטר לאינטרנט המהירעדיף עם ADSL נכון ? עדיף ADSL רק עם מודם של חברת Alcatel או סמסונג למי שרוצה לחסוך כסף על קניית router למרות שה-router שבמודם די עלוב ולא נוח.
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים עדיף ADSL רק עם מודם של חברת Alcatel או סמסונג למי שרוצה לחסוך כסף על קניית router למרות שה-router שבמודם די עלוב ולא נוח.בטח התכוונת לראוטר של הסמסונג כי הראוטר של אלקטל מעולה ומנסיון
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים התכוונתי לשניהםהראוטר ממש לא נוחהממשק ממש עלובממש לא נוח לנתב פורטים למחשבים מסויימים ויש הרבה התקנים שהוא לא תומך בהם (כמו וידאו במסנגר)
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים עדיין הראוטר מתאים לרוב האנשיםוגם בחינם שזה יתרון לא קטןאבל אם היו לי פעם מחשבות לעבור לכבלים אז כבר אין ליעכשיו אני הולך להרחיב את הרשת שלי ל 3 מחשבים אני מבין שלאלקטל אין בעיה לתת שירותים למחשב נוסף, נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.