פורסם 2009 בינואר 2816 שנים שלום לכם,קראתי, שיש זכרונות שעובדים היטב בסטוק שלהם, אבל בגלל שהאיכות שלהם לא לגמרי טובה, אז כשעושים המהרה למעבד, הם עושים שגיאות, למרות שבהם לא נגעו. זה נכון?תודה.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים לא שמעתי על דבר כזה. הזיכרונות אמורים לתפקד כמו שצריך אלא אם כן שונתה הגדרה שלהם (מתח, תזמונים, מהירות)
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים זה ברור שהזכרונות יעשו לך בעיות אם לא נגעתה בהם ועשיתה OC!!אתה צריך לשנות להם את היחס כדי להחזיר אותם לתדר הרגיל או לנמוך יותרשאתה עושה OC לא רק המעבד מושפע מהעלאת הבאס אלה גם הזכרונות...
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר כן, אני יודע. התכוונתי במקרה שכלל לא היה שינוי.ותודה לכם על התשובות.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים אם ככה אז אני לא יודע...אם הזכרונות טובים ואחרי הOC הם עושים בעיות אפילו שהתדר שלהם לא השתנהאז זאת נראת לי בעיה בלוח..חכה לעוד תגובות...
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים פותח התרד לעיתים OC גורם לחוסר יציבות לזיכרונות גם שהם בתדר סטוק..למה ? יש מיליון ואחד סיבות...לרוב קביעה ידנית של מתח (אפילו טיפה מעל הסטוק) עוזרת..או אפילו קביעה של הCL ידני..תעזור להחזיר את היציבות חזרה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.