עבור לתוכן

בעיות עם מחשב חדש- עזרה בזיהוי הבעיה

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מחשב חדש שקניתי. המחשב עצמו הורכב בחנות, אני רק הוספתי הארדיסק קיים שהיה לי. המפרט הוא כזה:

core2dou 7400

msi p45 neo

4gb ocz xtc platinum 800mhz

asus geforce 9600gt black pearl

enermax pro 525

ההארדיסק הישן ששמתי הוא WD 160 ג'יגה, סאטה

windows xp home edition sp3 מקורי

הבעיה מתבטאת בכך שלוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות. אני מדבר על המסך השחור הראשוני, שבו מופיע הקו האופקי שזז משמאל לימין. במשך שניות רבות אין פעילות הארדיסק, זה פשוט נראה קפוא, והאנימציה הזאת ממשיכה לזוז לה. במחשבים הקודמים שלי, כאשר הווינדוס היה "טרי", לקח לזה אולי 10 שניות, בעוד שעכשיו זה לוקח פי כמה יותר.

דבר נוסף שהחשיד אותי מאד, זה שהמחשב קפא בזמן התקנה של משחק, כאשר במקביל עשיתי עוד כל מיני דברים, שלא אמורים להעמיס על מערכת כל כך חזקה. המחשב פשוט נתקע וזהו.

אציין שהתקנתי ווינדוס ודרייברים וכל מה שמסביב עשרות פעמים בחיים שלי, כך שלא נראה לי שאני יכול לעשות "טעות". מעבר לדברים שציינתי, עושה רושם שהמחשב פועל בסדר.

יש למישהו רעיונות, לפחות בשיטת האלימינציה?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה זה "דרייבר שלאט"..

חוץ מזה, לא מפריע לי עצם זה שלוקח לזה הרבה לעלות, אני לא ממהר לשום מקום..מה שמפריע לי זה הידיעה שמשהו פה לא תקין, ואולי הבעיה תתבטא בכל מיני מצבים, כמו שאולי קרה במקרה של התקיעה בזמן שהתקנתי משחק...

פורסם

מחשב עולה לאט בגלל דרייבר.

זה גם סיבה לתקיעה ? או שכן - או שלא.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני זוכר, המחשב עלה לאט מהמצופה עוד לפני שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, שלא מגיעים עם ווינדוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים