עבור לתוכן

OC לכרטיס מסך. האם העלאת ה-PCI-E ל-105 יעזור?

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לעשות OC ל-4850 CF שלי... בקיצור אני מצליח נחמד אבל ממש לא מרשים... שאני מגיע לסביבות 680 לליבה מתחילים ארטיפקטים ולא בגלל חום.

האם העלאת ה-PCI-E ל-105 יעזור?

פורסם

שינוי תדר ה- PCIE ישנה את מהירות הגישה לכרטיס - משהו שתרגיש ב- 3DMARK - לא הייתי מגדיר אותו כ- OC...

שינוי ב- PCIE גורם לחוסר יציבות מטורף וגורר אחריו משחק עצבני של מתחים בלוח אם - אם אתה מעוניין :smile1:

פורסם

שינוי תדר ה- PCIE ישנה את מהירות הגישה לכרטיס - משהו שתרגיש ב- 3DMARK - לא הייתי מגדיר אותו כ- OC...

שינוי ב- PCIE גורם לחוסר יציבות מטורף וגורר אחריו משחק עצבני של מתחים בלוח אם - אם אתה מעוניין :smile1:

חחחח איזה מלחיץ הסמיילי

בכל אופן בהעלאה של 105 לא יקרה כלום ..זו העלאה מנייטורית..

ולפותח הת'ארד

עם איזה תוכנה אתה מנסה לעשות OC לכרטיסים שלך?

פורסם

למעט ה-9600GT, שתדר הליבה שלו הושפע מתדר ה-PCIE, תוספת לתדר זה בכרטיסי מסך אחרים לא תתן לך שום תועלת מבחינת ה-OC.

בידדת את הגורם המגביל? יכול להיות שתדר הזיכרונות הוא מה שמגביל אותך, ולא תדר הליבה של הכרטיס.

תוריד את ה-OC לתדר הזיכרונות, ובדוק אם זה מאפשר לך לתת תוספת נוספת לתדר הליבה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!!

אכן מלחיץ.... הגזמת...

ולפותח הת'ארד

עם איזה תוכנה אתה מנסה לעשות OC לכרטיסים שלך?

RIVATURNER כמובן....

למעט ה-9600GT' date=' שתדר הליבה שלו הושפע מתדר ה-PCIE, תוספת לתדר זה בכרטיסי מסך אחרים לא תתן לך שום תועלת מבחינת ה-OC.

בידדת את הגורם המגביל? יכול להיות שתדר הזיכרונות הוא מה שמגביל אותך, ולא תדר הליבה של הכרטיס.

תוריד את ה-OC לתדר הזיכרונות, ובדוק אם זה מאפשר לך לתת תוספת נוספת לתדר הליבה.

[/quote']

כבר עשיתי... מסתבר שהליבה של הכרטיס העליון (שממוקם למעלה בלוח) רגיש בליבה לעומת התחתון... העליון מתחיל לעשות ארטיפקטים ב-640\650 והתחתון ב-710\720... לגבי הזיכרונות הם מגיבים באותה מידה ל-OC שניהם.

נראה שיש לי שני כרטיסי קיצון.... אחד OCER גרוע ואחר OCER מצויין!

אם יש לכם הצעות\שאלות\פתרונות.... אשמח לשמוע!

נ.ב, iMMoRTaL|TY - אם אתה זוכר לפני כמה זמן שעזרת לי ב-OC של ה-Q6600 B3... הגעתי היום ל-3.4!!! (עד עכשיו התעצלתי לנסות לאתגר אותו...) שהייתי ב-3.2 קיבלתי בוונטייג' P9700 וב-3.4 P11700.... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים