פורסם 2009 בינואר 2816 שנים אני מנסה לפתופה את התרגיל הזה, וכנראה שאני ניגש אליו בצורה לא טובה. אז אם יש פה מישהו שיכול לעזור טיפה, ולהראות פה פיתרון זה יעזור לי נורא יש לי היום בגרות בשאלון 04, אז בשבילי, ולטובת כל מי שניגש היום, אולי אני יפרסם פה בהמשך היום עוד כמה שאלות שנתקעתי בהם, ואולי מישהו פה יעזור לי. תודה רבה, ובהצלחה לכל מי שניגש היום לבגרות. תשובה: x=4 [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים זה פשוטתשים את הlog על בסיס 4 בתור חזקה של ה4 (זוכר חוקי חזקות בlog?)אז ה4 בחזקת הדבר הזה יוצא log 3x-8 (כשה- log הוא על בסיס x) שווה 1כלומר, x = 3x-8ואת זה אני מניח שאתה יודע לפתור
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר מצטער על הטרחה, אבל יש מצב אתה מראה את השתלשלות העניינים בצורה מתמטית ? כי לא כ"כ הבנתי מה עשית.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים לפי מה שאני חושב דווקאצריך להפוך את ה-Logx4 למכנה של 4 כלומר שיהיהLOG4-x_____LOG4-4ואז הלמטה זה 1 והחלפתה מכנהועכשיו כל הלוגים באותו מכנה, משם תנסה להמשיך לבד
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים טיפה נדחף אב לגם לי יש שאלה בקשר ל- 04איך גוזרים את הבאים ( עם אפשר עם פיתרון מלא ) :cos^2 x * sin2xln^2 x תודה !
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר לפי מה שאני חושב דווקא צריך להפוך את ה-Logx4 למכנה של 4 כלומר שיהיה LOG4-x _____ LOG4-4 ואז הלמטה זה 1 והחלפתה מכנה ועכשיו כל הלוגים באותו מכנה, משם תנסה להמשיך לבד ניסיתי את הדרך הזאת, לא הוביל לשום מקום (וד"א, הנוסחה למעבר בין בסיסים בלוגים שכתבת היא הפוכה). טיפה נדחף אב לגם לי יש שאלה בקשר ל- 04 איך גוזרים את הבאים ( עם אפשר עם פיתרון מלא ) : cos^2 x * sin2x ln^2 x תודה ! אין בעיה להדחף הנגזר של cos^2 x זה בעצם נגזר של מכפלה (cos x * cos x), והנגזרת של cos x רגיל זה sin x - , אז פשוט תציב את זה בנוסחה של גזירת מכפלה (u'v+v'u) והנגזרת של sin 2x זה cos 2x
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים 5 דקות ואני עורך את ההודעה עם ציור שתבין עריכה: הנה לך, אם יש איזה שלב שאתה לא מבין תשאל - אבל הכל נעשה לפי חוקי log עריכה נוספת: אני אישית לא מצליח לפתוח את הצירוף ששמתי פה, אז ליתר ביטחון אני מוסיף בפורמט JPG עריכה שלישית: גם את זה אני לא מצליח לפתוח אם גם אתה לא אני אעלה את זה לאנשהו ואשים קישור [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.