עבור לתוכן

לא ניתן להשיג את ה-NF-P12, עזרה

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.

כפי שבטח שמתם לב, תכננתי לקנות מחשב המכיל את קירור ה-Thermalright Ultra-120 eXtreme שמצויד ב-2 מאווררי NF-P12, מתוצרת Noctua.

לאחר בירורים ארוכים, מסתבר שנגמר המלאי שלהם בארץ.. ככה שאני בבעיה.

אני צריך המלצה ל-2 מאווררי 120mm, שיהיו כמה שיותר יעילים עם הקירור שרציתי. התקציב המקסימלי הוא 100 ש"ח למאוורר, לא כולל המשלוח.

תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים :)

פורסם

אין הרבה מאווררים בארץ עם לחץ אוויר כמו של הנוקטואה, אבל 2 כאלה יעשו את העבודה, ויעשו טוב :

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4355

וגם יצאת יחסית בזול :xyxthumbs:

פורסם

איפה בכלל ניסית לקנות?

כמה שנים אני עוד אצטרך להמתין עד שיהיה אפשר ללכת לחנות ולקנות קירור אמיתי לתושבת החדשה של קור7

בשום מקום אני לא מוצא את הקירור שאני רוצה

או נוקטואה 1366

או טרמל אבל הגרסה 1366 לא גרסאות עם מתאמים

אם יש פה במקרה בעלי חנויות או משהו..תעשו הזמנה של כמה עשרות שבן אדם יוכל לקנות אוורור ראוי אחרי שקנה מחשב ב 10 אלף שח, תודה

פורסם
  • מחבר

אין הרבה מאווררים בארץ עם לחץ אוויר כמו של הנוקטואה, אבל 2 כאלה יעשו את העבודה, ויעשו טוב :

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4355

וגם יצאת יחסית בזול :xyxthumbs:

די הלחצת אותי עם ה"אין הרבה מאווררים כמו הנוקטואה"..

אולי אזמין מאיביי את מאווררי הנוקטואה וככה גם אצא בזול וגם אקבל אותם?

פורסם

יש בפנדה אבל הם עולים שם הרבה...

פורסם
  • מחבר

המחיר בפנדה הוא מחיר שחיטות. 2 כאלו + משלוח יוצא כבר פחות או יותר 300 ש"ח.

פורסם

די הלחצת אותי עם ה"אין הרבה מאווררים כמו הנוקטואה"..

אולי אזמין מאיביי את מאווררי הנוקטואה וככה גם אצא בזול וגם אקבל אותם?

שמע, המשלוח הוא זה שישחט אותך במקרה הזה.

אולי יהיה הבדל של 2-3 מעלות במקרה הכי קיצוני. הם נחשבים מאווררים איכותיים(נוקטואה) בגלל הלחץ הסטטי ובגלל הבאנדל העצום שמגיע איתם.

קח את המאווררים שהמלצתי בראש שקט, הם יעשו את העבודה מעולה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי והמשלוח יוצא בערך 50 ש"ח לשני המאווררים, אמורים להגיע תוך שבוע.

2 המאווררים עליהם המלצת יוכלו להחזיק i7-920 על 3.8GHZ ואולי יותר ביציבות? (עם ה-TRUE)

פורסם

מאמין שכן. זה תלוי במעבד , רק תוודא שהקירור מחוזק היטב ובתקווה תיפול על מעבד קריר.

תהנה.

פורסם
  • מחבר

תודה, מישהו יכול לאשר את מה ש-Yuvky אמר?

עריכה: נראה לי שמצאתי את המאוורר האולטימטיבי. מה אתם אומרים על המאוורר של SilverStone, ה-FM123? הוא מגיע עם בקר איתו ניתן לשנות את מהירותו (מתאים לי לצבע של המארז). במהירות המקסימלית הוא מגיע ללחץ סטטי של 4.55mmH2O!!! הוא אומנם מרעיש כמו טרקטור במהירות הזו, אבל כשאעשה זאת אני מאמין שגם ככה אהיה תוך כדי משחק עם אוזניות, ככה שזה לא יפריע לי. (ה-NF-P12 מגיעים ל-1.33mmH2O במהירות מקסימלית)

דעות?

פורסם
  • מחבר

מוזר, כשבדקתי שלשום לא ראיתי אותם בזיג-זאג.

פורסם

שמע לדעתי במקום לקנות שני מאווררים שלא יוסיפו הרבה(בדוק ע"י אחד מהפורום שיש לו את הקירור הזה ושני מאווררים וגם ביקורת שקראתי והבאתי אותה למישהו ששאל פה) פשוט תקנה אחד איכותי של nuctua ..

פורסם
  • מחבר

אני קונה 2 מאווררים, זה לא וויכוח בכלל.

פורסם

סיית' S-FLEX 1600RPM יתאימו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים