עבור לתוכן

השלמת בגרויות אחרי התיכון, אפשרי לבד?

Featured Replies

פורסם

תכננתי לעשות השבוע בגרות בספרות ומתמטיקה, כשבסוף התוכניות השתנו בגלל שהלימודים אליהם התנגשו לי עם הפסיכומטרי (נהיה לי פיגור ענקי בקורס, וממש לא בא לי לעשות אותו שוב עוד חצי שנה).

אז את הבגרויות דחיתי לקיץ וחורף הבא. השאלה שלי היא, אם אצטרך קורסים למקצועות הספציפיים האלה או לא?

מתמטיקה 4 יחידות.

תנ"ך 2 יחידות.

ספרות 2 יחידות.

לשון 1 יחידות.

מבחינת מתמטיקה, אין ספק שאקח קורס בגלל שמדובר ב-4 יחי'.

מבחינת ספרות, לא השקעתי יותר מדי, אבל ממה שהספקתי ללמוד השבוע הזה, הכל סינית מבחינתי.

תנ"ך ולשון אין לי מושג. אף פעם לא למדתי למקצועות האלה, לא הייתי עושה מבחנים או מקשיב בכיתה, סתם ניגשתי על עיוור והוצאתי 55 בכל אחד מהם.

פורסם

ספרות ותנך זה באמת שטיות אין צורך בקורסים יש מספיק סיכומיים באינטרנט ,ויש גם ספרים אז זה באמת לא בעיה ללמוד לבד .

אני למדתי שבוע לפני הבגרות בספרות והצלחתי להוציא ציון סביר(64) עם קצת מאמץ ויותר זמן הייתי מצליח יותר .

לגבי לשון , לא נירא לי שעדין עושים יחידה בלשון עכשיו זה 2 יחידות לשון א' ולשון ב' משהו כזה תבדוק את זה .

פורסם

תנ"ך ולשון - קונים ספר של אנקורי וקוראים אותו כמה ימים לפני (או יותר מזה כדי לקבל 100)

ספרות - סיכומים בלבד, אל תטרח לקרוא ספרים, רק נכשלים מזה.

פורסם

בהתחשב ברמה של הבגרויות אני לא רואה סיבה שמישהו יצטרך קורס כלשהו להכנה לדבר הזה, במיוחד במקצועות שעוסקים רק בשינון. יש לך כמות עצומה של זמן, אפשר לסיים את כל החומר הזה בקלות במסגרת הזמן הזה באופן עצמאי ובלי להתאמץ יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה :).

אני אתחיל ללמוד חודש וחצי לפני לבגרויות קיץ, ואם משהו לא יצא טוב, תמיד יהיה לי את מועד חורף שאחריו ליתר ביטחון...

פורסם

למתמטיקה אין ספק שתצטרך קורס

שאר הדברים הם ברמה של שינון,ככה שאתה יכול ללמוד מהאינטרנט,ומספרי מיקוד,ואולי ממחברות שיש לך מהתיכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים