עבור לתוכן

עזרה בבחירת מחשב נייד, תקציב עד 5K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד בעומס עבודה כמו: Visual Studio 2008, פיירפוקס עם כמות גדולה של טאבים פתוחים בו זמנית, תוכנות מסרים מיידים, מוזיקה, SKYPE, EMULE בו זמנית.

בנוסף, חשוב לשים דגש על שנות אחריות(הבנתי שDELL טובים באחריות) ושתהיה לו יציאת HDMI והוא יוכל לעבד וידאו בהבחנה גבוהה(כדי לחבר לטלויזיה חיצונית יותר מאשר לראות במחשב עצמו, למרות שזה גם יכול לקרות), מצלמת אינטרנט, כרטיס רשת אלחוטי.

בלוטות' אופציונאלי.

משחקים אני אשחק בבית, לא בשביל זה קונים לפטופ.

אם יעבור את ה5K בכמה מאות שקלים זה בסדר, אבל בלי להגזים יותר מדי.

תודה![br]פורסם בתאריך: 27.01.2009 בשעה 22:59:44

אה, שכחתי,

חשוב לציין שאני אקנה אותו בסביבות אפריל ככה שאם אמורים לצאת דגמים חדשים \ מתוכננת ירידת מחירים עד אז תתחשבו בזה גם.

מסך - 15.4

תודה שוב.

פורסם
  • מחבר

יתרונות וחסרונות... אתה יכול לפרט?

פורסם

היתרונות של הלנובו הם המסך (מסך מאט ורזולוציה גבוהה יותר) וכן מערכת הפעלה כלולה בתקציב (למעשה שתיים - Vista Business ו-XP Pro).

היתרונות של ה-DELL הן במחיר, ובמעבד היותר מהיר. החסרון של הכרטיס המסך המובנה הוא לא חיסרון בהתחשב בשימושיך, אלא אפילו יתרון (חיי סוללה עדיפים).

פורסם
  • מחבר

אחלה

שאלה נוספת - מה המשמעויות מזה שדיסק הקשיח במהירות 5400? האם שווה להשקיע 800 שקל ולהעביר אותו ל7200 או שזה זניח?

איפה זה יבוא לידי ביטוי?

ולמה, אם כבר, באתר השידרוג של הארדיסק עולה 800 שקל אם הארדיסק לא עולה 800 שקל והם עוד מחליפים אחד תמורת אחד...

תודה

פורסם

דיסק 200GB 7200RPM לנייד בהחלט יכול לעלות 800 שקלים.

http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=141823&DB142297=142298&DB141818=141819

אני מניח שהם פשוט מחייבים אותך על מחיר מלא של דיסק, כי זו הזמנה מיוחדת או משהו. הניידים האלה לא אמורים לבוא עם דיסק 7200RPM ברוב המקרים.

או שהם סתם מוצאים עוד דרך להרוויח עליך.

ההבדל בביצועים יכול להיות מורגש בזמן עבודה שכוללת גישות תכופות לדיסק, אבל ספק אם זה שווה 800 שקלים.

פורסם
  • מחבר

WD Scorpio 250GB 7200RPM 16MB SATA‎

עולה 410 בKSP

לא עדיף כבר לקנות אותו בנפרד?

פורסם

בהחלט.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... אפשר לחבר למחשב נייד 2 HD או שזה בלתי אפשרי?

מה זה אומר מבחינת אחריות של המחשב אם אני מחליף לו HD?

אני מתכוון לגבי הDELL

פורסם

אוקיי... אפשר לחבר למחשב נייד 2 HD או שזה בלתי אפשרי?

ברוב המחשבים (כולל זה שאתה חושב עליו) - לא. רק בגדולים (ולרוב גם היקרים יותר) לפעמים יש אפשרות כזו. לעיתים ניתן לחבר דיסק נוסף במקום הכונן האופטי, אם קיים מתאם (אשר למיטב ידיעתי לא קיים למחשב הנ"ל, אבל אל תתפוס אותי במילה).

מה זה אומר מבחינת אחריות של המחשב אם אני מחליף לו HD?

החלפת דיסק לא פוגעת באחריות, אבל מן הסתם, אחריות היצרן לא מכסה את הדיסק הקשיח החדש (עליו יש לך אחריות נפרדת של מי שאתה קונה ממנו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים