פורסם 2009 בינואר 2716 שנים תראו הזמנתי מחשב והתכוונתי לקנות את הכרטיס הזאת של חברת palitיש לחברה את הכרטיס הזה אבל לא של palit אז לקחתי msi.מה אתם אומרים ? זה משנה החברה של הכרטיס ? או שאני יתעקש שיזמינו של חברת palit או בכלל לקחת את אותו הכרטיס של חברת ג'יגאבייט.?תודה
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים אין הבדל מהותי בן הכרטיסים, בדרך כלל ההבדלים האפשריים הם קירור, באנדל, OC מהמפעל...OC אתה יכול לעשות לבד, באנדל ? לא לכולם זה משנה, קירור ? במידה ואתה לא עושה OC זה ממש לא משנה...לדעתי ? לך על הכי זול שתמצא.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר שומע אחי אז אתה אומר שעדיף להשאיר את הכרטיס של msi וזהו? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס של ג'יגהבייט עולה ב100 שקל יותר..ואם אתה אומר שאין הבדל אז עדיף כבר להשאיר את הmsi וזהו לא ?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים אני רק רוצה להרחבי זה משתנה מדגם לדגם.הבנתי שמבחינת ה4870, הוא זהה אצל כולם (לא מדבר על הבאנדל) אבל רק אצל SAPPHIRE הוא מתחמם הכי הרבה, למשל.ואני מדבר על קירור סטוק ללא OC.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים אבל אין לPALIT קירור יותר טוב מלאחרים?וגם צריך לברר לגבי האריזה שמגיעה עם כל חברה, יש חברות שמוסיפות בה משחקים או תוכנות.
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים אני רק רוצה להרחבי זה משתנה מדגם לדגם.הבנתי שמבחינת ה4870, הוא זהה אצל כולם (לא מדבר על הבאנדל) אבל רק אצל SAPPHIRE הוא מתחמם הכי הרבה, למשל.ואני מדבר על קירור סטוק ללא OC.אתה מדבר על Sapphire HD4870 ? הוא ממש לא מתחמם ויש לו קירור מצויין ללא מאמץ אצלי על 40 - 50 ( פשוט המארז שלי לא משו )זה סתם שטות שהוא מתחמם יותר מכולם ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.