פורסם 2003 ביולי 1322 שנים היי,נתקלתי בדבר מוזר: כל כמה ימים השעון מקצר שעה. אבל בדיוק שעה!עכשיו אמור להיות 18:27 אבל אצלי זה 17:27... כל פעם אני מעביר חזרה, אבל זה תקף לכמה ימים שלאחריהם אני שם לב שהמחשב שוב עבר מ"שעון קיץ לחורף"...לוח האם הוא Asus P3V4X והוא כבר בן יותר מ-3 שנים. האם צריך להחליף סוללה? {זה לא נראה לי כי אחרת השעון היה מאחר בקביעות וכל פעם מחסיר עוד ועוד דקות. אצלי הוא מחסיר בדיוק שעה!}דרך אגב, לא בדקתי את השעה בBIOS , כי אני מניח שWIN "ניזון" מהמידע שנמצא שם.למישהו יש מושג מה הבעיה?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים לחיצה כפולה על השעון של המחשב (בווינדוס).בטל את ה-V בעדכון אוטומטי של הזמן.
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים יתכן שאתה משתמש בתוכנת עדכון שעון אוטומטי בהאינטרנט , בקשר ל SPYS תתקין את התוכנה SPYBOTS.
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים לחיצה כפולה על השעון של המחשב (בווינדוס).בטל את ה-V בעדכון אוטומטי של הזמן.זאת בד"כ הבעייה, וזהו אכן הפיתרון אליה.העניין הוא שבשרתים העולמיים שמהם מעדכנים את השעה, לא עובדים עם שעון קיץ. לכן בישראל נוצרת סטייה של שעה מהשעון העולמי הזה.כשנחזור לשעון חורף (השעון הרגיל ללא תוספת שעה), לא תהייה סטייה ויהיה אפשר להחזיר את האפשרות לעידכון אוטומטי של שעה מהשרתים.
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים גם אצלי יש את אותה בעיה רק שאצלי אני מעביר אותו שעה קדימה וזה תמיד חוזר לאותה שעה שהייתה.מה עושים?
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים גם אצלי זה היה Spyware מאתרים.לכו לAdd/Remove Programsומשם תורידו תוכנה שנקראת Clock Syncornizer או משהו בבסגנון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.