פורסם 2009 בינואר 2716 שנים אני קניתי עכשיו T240 של סמסונג ואני חושב שהבנתי שהכיול עושה משו טוב למסךאם אפשר הסבר פשוטתודה
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים כל מסך יוצא מהיצרן מכוון קצת אחרת, חוזק צבעים לא מאוזן, בהירות, חדות, וכו...בעזרת כלי מתאים לכיול אתה יכול לעבור שלב שלב ולכוון את ההגדרות במסך כך שיראו יותר נכון/טוב.כיול יכול להעשות בעזרת ההגדרות הניתנות למשתמש.אפשר גם לעשות כיול ברמת החומרה אצל טכנאי מורשה של היצרן (בדרך כלל במעבדת היבואן), במידה ואי אפשר להשיג תוצאה סבירה בעזרת הממשק החיצוני.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים חפש תוכנה לMONITOR CALIBRATION ותראה אם זה מספק אותך.אם יש בעיה רצינית של חוסר איזון שלא ניתן לסדר עם הגדרות במסך אז תפנה ליבואן/חנות.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר עוד לא קיבלתי את המסך אני רק שואל שאלה מוטוריתאני אמור לקבל דיסק של כיול עם המסך או דרך המסך עצמו?!
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים לא ממש.אבל יש לא מעט תמונות שמשמשות לזה, ותוכנות חינמיות שאפשר למצוא באינטרנט..
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים זכור לי משהו בסגנון של "כשמחברים בDVI אין צורך לכוונן". שטויות?כן.המציאות היום היא שLCD מגיעים יחסית הרבה יותר מכוונים ממסכים של פעם, במיוחד בהשוואה לCRT הענתיקה שבו היו הרבה יותר משתנים לכוון.בכל זאת לא כל מסך מגיע מכוון PERFECT, וכמעט תמיד יש מקום לשפר קצת.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר אם אפשר בעברית .וכמעט תמיד יש מקום לשפר קצתאיך אני משפר?! עם תוכנה או ע"י הלחצנים במסך
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר כלים זה אומר דיסק או שאני מקבל הסבר איך לעשות את זה דרך הלחצנים שעל המסך
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים עוד לא קיבלתי את המסך אני רק שואל שאלה מוטוריתנראה לי שהתכוונת רטורית אבל מה שאתה שואל זו שאלה תאורטית... אבל הצלחת להצחיק אותי.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר הורדתי את מה שכתוב שם "To download a zipped version of the excutable use this link"מה אני אמור לעשות עם זה?נ.ב. ניראה לי שכדאי לנעוץ את הת'ארד הזה כי יש הרבה שלא יודעים ולא מבינים מזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.