עבור לתוכן

אנשים תגידו הטלפון הזה יעבוד רגיל בארץ??

Featured Replies

פורסם

כן, רק שתדע שיהיה לך חתיכת בעיה להכניס אותו, גם אלחוטי וגם מתחבר לציוד של בזק - כל דבר שמתחבר לציוד של בזק מחייב אישור של משרד התקשורת.

פורסם
  • מחבר

כן' date=' רק שתדע שיהיה לך חתיכת בעיה להכניס אותו, גם אלחוטי וגם מתחבר לציוד של בזק - [b']כל דבר שמתחבר לציוד של בזק מחייב אישור של משרד התקשורת.

הבנתי אחי.. אז מה אני צריך לעשות? גבר איך יודעים שזה טלפון??? פותחים לי תקופסה?

פורסם

כי אולי אמור להיות רשום על תעודת המשלוח מה זה?

וכן פותחים קופסאות שלא רשום עליהן כלום אם הפקיד מס מספיק איכפתי\עצבני ורוצה לזיין מישהו...

פורסם
  • מחבר

כי אולי אמור להיות רשום על תעודת המשלוח מה זה?

וכן פותחים קופסאות שלא רשום עליהן כלום אם הפקיד מס מספיק איכפתי\עצבני ורוצה לזיין מישהו...

אז מה עושים אחי??? מה אני צריך לעשות?

פורסם
Vaseline_20368g_20L_profile.jpg
פורסם

אתה מודע לכך שהוא דורש 43.75$ רק עבור המשלוח נכון?

וגם זה REFURBISHED, משמע, נמכר, התקלקל ותוקן.

למה שתצטרך בכלל כזה דבר? יש מספיק טלפונים שנמכרים בארץ בעלי טווח של עשרות מטרים...

פורסם

לא נכון בעליל. מוצר מחודש הוא בדר"כ מוצר שניתן בתקופת ה30 יום ניסיון או, מוצר שהחנות החזירה כשהיא קנתה מלאי גדול מדי - המוצר אפילו לא נפתח

מה גם, לקנות מוצר מחודש לפמעים יכול לחסוך מאות אלפי שקלים. בארה"ב הקטע הזה הולך חזק, בארץ יש יותר מדי דעות קדומות וחבל.

פורסם

מוצר מחודש יכול להיות גם מוצר שבוצע בו תיקון על ידי היצרן/היבואן ולאחר מכן הוא נארז כדי להימכר מחדש.

פורסם

לא אמרתי שלא. וגם אם כן, עדיין יש אחריות

פורסם

וגם אם יש, הוא עדיין מוצר משומש שהיתה בו תקלה (שתוקנה נקודתית [בלבד]).

פורסם

אז מה עושים אחי??? מה אני צריך לעשות?

Vaseline_20368g_20L_profile.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

דיי אני לא יכול הבאת לי את זה לאמצע המסך פתאום ככה חחחחחחחחחחח

אגב מה לעזאזל מכשיר טלפון ביתי צריך לעבור אישור במשרד התקשורת?? מאיפה לעזאזל הם יודעים באיזה מכשיר אני משתמש??

פורסם

הם לא, אבל צריך לייבא את המכשיר שאתה משתמש בו, וברגע שהמכשיר עובר במכס הם בודקים אותו.

פורסם

אה אוקי, זה אני אומר כי טיילנו הרבה לארה"ב ואתה יודע שם זה נמכר בגרושים הדברים האלו, הבאנו לכאן מלא מכשירים לפני 3-4 שנים שמשתמשים בטווחי תדרים שאין בארץ נראה לי עד היום, ואף פעם לא היתה בעייה..טוב כנראה כי מכס לא תפס אותנו :P

פורסם

ואף פעם לא היתה בעייה..טוב כנראה כי מכס לא תפס אותנו :P

שמע, יש שם אנשים כאלה שאתה יכול להעביר מולם 747 והם רק יפהקו :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים