פורסם 2009 בינואר 2616 שנים נתחיל מהשאלה על פייסבוק - מישהו מכיר Facebook live messenger?נכנסתי לקישור בקבוצה הזאת, קפצה לי הודעה "ספר לחברייך" באנגלית והחלון מייד נסגר, חשוד.דבר שני, יש תרגיל שאני רגיל לקרוא לו אקדחים, אבל כמעט אף אחד לא מכיר אותו, לפחות לא בשם הזה =/זה הולך ככה: עומדים על רגל אחת, רגל שנייה באווירמכופפים את הרגל שעליה עומדים עד הסוף, ואז עולים למעלה חזרה הרגל השנייה כל הזמן ישרה באוויר, לא נוגעת ברצפהבלי עזרה - לא שמים רגל שנייה על הרצפה, לא דוחפים את הרצפה עם הידאשמח לשם בעברית/אנגלית/שתי השפות^^תודהאיל.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים כל הקבוצות האלה של הפייסבוק בצבעים , לדעת מי נכנס לכם לפרופיל והמסנג'ר שאומרות לך להזמין את כל החברים שלך ואז להכנס לאיזה לינק כלשהו - במילה אחת - בולשיטבמיוחד בגלל שאין בהם שום WALL , זה לא עובד ופייסבוק לא יכול להיות בצבעים אחרים חוץ מכחול (לא שיש בעיה עם זה)חוץ מזה יש אפליקציה של מסנג'ר בפייסבוק , לא יודע איך היא עובדת עדיין לא ניסיתי אותהhttp://www.facebook.com/apps/application.php?id=30713015083
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר תודה רבה לשתיכם, עכשיו אני מבין מה הקטע של זה... ואני יודע איך קוראים לתרגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.