פורסם 2009 בינואר 2616 שנים שלום לכולם אני לקראת קניית מחשב ובחרתי בלוח אם של אינטל מבוסס P43 הבא: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP43TF/DP43TF-overview.htm מקריאה של תגובות בכל מיני מאמרים הבנתי שאינטל לוחות חסרי פיצ'רים ונעולים יותר מהשאר ל OC. ייעוד המחשב יהיה פוטושופ ושימוש כללי ללא משחקים ויכלול כרטיס מסך GeForce 8400GS (עכשיו אתם מאמינים לי?) יש משהו שאני מפספס כאן שהופך את הלוחות של אינטל לכל כך שנואים? זכרו ש OC לא מעניין אותי ואני בקושי מבין מה זה לעזאזל פיצ'רים
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים אם אתה לא מתכנן OC או משהוא כזה ............... אז זה יהיה לוח טוב בשבילך , כולם שוללים אותו מכיוון שאין אפשרות ל OC
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים הלוח יהיה בסדר גמור בשבילך ,ופיצ'רים זה תוספות.עריכה:ד"א למה שתלך עליו ועל 8400 במקום לקחת איזה לוח מבוסס780 עם כרטיס מסך מובנה כמו 7800??
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר יש לי כרטיס 8400 שאחי נתן לי מהמהחשב הקודם שלו. אין סיבה שלא אסתדר איתו נכון? אין לו השפעה על העריכות שלי או הצגת תצלומים אני מקוהוגם ההגיון שלי אומר שעדיף שרכיבים כמו מעגלים ומעבדים גרפים יקבלו את השטח שלהם למנוע חימום ורעשים, יש משהו בזה?
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים כמה הלוח הזה עולה לך?אין סיבה לקנות את הלוח הזה אם הוא עולה כמו כל לוח P43 ממוצע, של חברה אחרת...הלוחות של אינטל מסודרים בצורה לא הכי טובה, לא תמיד הקבלים עליהם הם מוצקים, הקירור די גרוע...
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר כמה הלוח הזה עולה לך?אין סיבה לקנות את הלוח הזה אם הוא עולה כמו כל לוח P43 ממוצע, של חברה אחרת...הלוחות של אינטל מסודרים בצורה לא הכי טובה, לא תמיד הקבלים עליהם הם מוצקים, הקירור די גרוע...מחירו 495 שקליםמוזר.. בדיוק בגלל מה שכתבת רציתי לקנות לוח של אינטלהנחתי שחברה כמו אינטל תשקיע יותר בקירור טוב ומבנה נכון מאשר חברות אחרות שמשקיעות בצבעים וחיות אחרות :s05:
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר אני לא יודע מה מיוחד ב EP43 DS3L לעומת כל האחרים מצד אחד אבל מצד שני לנסות ולהבין את כל זה עכשיו יפגע לי בבריאותאז אני אניח שהלוח הזה יתאים לי ואין לו שום תופעות של קירור לא טוב, בנייה בצורה דבילית או מחלות כאלו ואחרות, אמת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.