עבור לתוכן

מנסה להבין את הגזענות שלכם ללוחות של אינטל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני לקראת קניית מחשב ובחרתי בלוח אם של אינטל מבוסס P43 הבא:

http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP43TF/DP43TF-overview.htm

מקריאה של תגובות בכל מיני מאמרים הבנתי שאינטל לוחות חסרי פיצ'רים ונעולים יותר מהשאר ל OC.

ייעוד המחשב יהיה פוטושופ ושימוש כללי ללא משחקים ויכלול כרטיס מסך GeForce 8400GS (עכשיו אתם מאמינים לי?)

יש משהו שאני מפספס כאן שהופך את הלוחות של אינטל לכל כך שנואים? זכרו ש OC לא מעניין אותי ואני בקושי מבין מה זה לעזאזל פיצ'רים :kopfpatsch:

פורסם

אם אתה לא מתכנן OC או משהוא כזה ............... אז זה יהיה לוח טוב בשבילך , כולם שוללים אותו מכיוון שאין אפשרות ל OC

פורסם

הלוח יהיה בסדר גמור בשבילך ,ופיצ'רים זה תוספות.

עריכה:

ד"א למה שתלך עליו ועל 8400 במקום לקחת איזה לוח מבוסס780 עם כרטיס מסך מובנה כמו 7800??

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס 8400 שאחי נתן לי מהמהחשב הקודם שלו. אין סיבה שלא אסתדר איתו נכון? אין לו השפעה על העריכות שלי או הצגת תצלומים אני מקוה

וגם ההגיון שלי אומר שעדיף שרכיבים כמו מעגלים ומעבדים גרפים יקבלו את השטח שלהם למנוע חימום ורעשים, יש משהו בזה?

פורסם

כמה הלוח הזה עולה לך?

אין סיבה לקנות את הלוח הזה אם הוא עולה כמו כל לוח P43 ממוצע, של חברה אחרת...

הלוחות של אינטל מסודרים בצורה לא הכי טובה, לא תמיד הקבלים עליהם הם מוצקים, הקירור די גרוע...

פורסם
  • מחבר

כמה הלוח הזה עולה לך?

אין סיבה לקנות את הלוח הזה אם הוא עולה כמו כל לוח P43 ממוצע, של חברה אחרת...

הלוחות של אינטל מסודרים בצורה לא הכי טובה, לא תמיד הקבלים עליהם הם מוצקים, הקירור די גרוע...

מחירו 495 שקלים

מוזר.. בדיוק בגלל מה שכתבת רציתי לקנות לוח של אינטל

הנחתי שחברה כמו אינטל תשקיע יותר בקירור טוב ומבנה נכון מאשר חברות אחרות שמשקיעות בצבעים וחיות אחרות :s05:

פורסם

במחיר הזה תיקח את הלוח של GIGABYTE ..

EP43 DS3L

פורסם

^^

:hizuk:

אין שום סיבה לקנות את הלוח של אינטל במחיר כזה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה מיוחד ב EP43 DS3L לעומת כל האחרים מצד אחד אבל מצד שני לנסות ולהבין את כל זה עכשיו יפגע לי בבריאות

אז אני אניח שהלוח הזה יתאים לי ואין לו שום תופעות של קירור לא טוב, בנייה בצורה דבילית או מחלות כאלו ואחרות, אמת?

פורסם

אמת.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

במחיר הזה אפשר לקנות לחות טובים בהרבה אבל בשביל השמושים שלך זה סבבה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים