פורסם 2003 ביולי 1322 שנים שלום לכולם אני טל. לפני שבוע קניתי רדאון 9800 פרו. ואני מחפש משחיקם כבדים מבחינה גרפית ומענינים. אשמח לקבל המלצות למשחקים .
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה .בקשר לאנריל 2 יש לי אותו וחוץ מבחינה גראפית הוא מאכזב ביותר.אחרי שמסיימים אותו פעם אחת לא משנה באיזה רמה הוא משחק משעמם.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מצטרף להמלצה על Chaser ו-Splinter Cell. משחקים מרשימים מאוד מבחינה גרפית. לא רק מבחינה גראפית גם מבחינת משחקיות... עוד משחק ענק עם גראפיקה מדהימה : battlefield 1942
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר Splinter Cell יש לי כבר .משחק נהדר מכל הבחינות.אני מוריד עכשו את הדמו של Chaser כדי לראות איך הוא
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים Splinter Cell יש לי כבר .משחק נהדר מכל הבחינות.אני מוריד עכשו את הדמו של Chaser כדי לראות איך הואהדמו בכלל לא מראה על המשחק כשאני שיחקתי בדמו אז הוא נראה ממש מגעיל ולא מעניין לעומת זאת המלא הרבה יותר יפה...
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים הדמו בכלל לא מראה על המשחק כשאני שיחקתי בדמו אז הוא נראה ממש מגעיל ולא מעניין לעומת זאת המלא הרבה יותר יפה...אולי הוא רוצה לבדוק את הגרפיקה שלו בנוסף
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים Gothic 2אם אתה אוהב משחקי תפקידים.לא תתאכזב, אני רואה גרפיקה מהממת על 9700PRO.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים Morrowind Gothic 2 Eternal Darkness ( ;D) אני מבין שיש לך גיימקיוב? Warcraft 3 גם ממש לא רע גרפית והמשחק מדהים Unreal Tournament 2003 אם אתה אוהב משחקי רשת ואני לא יכול להעביר הודעה שלמה בפורום הזה בלי להמליץ על Deus Ex
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים ג'נרל יותר כבר מוורקראפטתארגן לעצמך משחק של 4 על 4 ושכל צבא יביא המון יחידות ואז תוכל להנות מהכרטיס, למרות שזכרונות יותר קשורים כאן
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר Morrowind Gothic 2 Eternal Darkness ( ;D) אני מבין שיש לך גיימקיוב? Warcraft 3 גם ממש לא רע גרפית והמשחק מדהים Unreal Tournament 2003 אם אתה אוהב משחקי רשת ואני לא יכול להעביר הודעה שלמה בפורום הזה בלי להמליץ על Deus Ex לא אין לי גיימ קיוב והתכוונתי למשחקים כבדים מבחינה גראפית ואנריל טורנמנט 2003 , warcraft3 וmorrowind הם לא כאלה. אבל תודה בכל מקרה
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר הדמו בכלל לא מראה על המשחק כשאני שיחקתי בדמו אז הוא נראה ממש מגעיל ולא מעניין לעומת זאת המלא הרבה יותר יפה...הרצתי את הדמו והוא נראה פשוט מדהים מבחינה גראפית .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.