פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר הבנתי ... תגיד, עדכון ביוס עם Floppy מסוכן (אם עושים את העדכון בצורה נכונה כמובן) ?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר שמעתי שצריך לעשות אותו Bootable איכשהו לא ?.. משהו עם הכנסת קבצי העדכון לקובץ iso מאתר bootdisc ... אם כן זה לא מסוכן לעשות את זה ככה ?..
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים יש לך הסבר באתר של יצרנית הלוח.. זה לא מסובך וזה לא מסוכן כ"כ (למשל אם תהיה הפסקת חשמל במהלך העדכון)
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים מחבר לא מצאתי ... יש מצב אתה מביא לי קישור בקשה ?.. זה הלוח Gigabyte GA-EP31 DS3L Rev 1.0
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים בחוברת של הלוח שלך מעמוד 62 ועד עמוד 66. ישנן 2 דרכים:Q-Flash Utility@BIOS Utilityאם החוברת לא ברשותך:http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Manual_DownloadFile.aspx?FileType=Manual&FileID=18468
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר יש לי את החוברת אבל לא כתוב שם שאפשר להשתמש ב - CD ב - Q-Flash . אם אתה מתכוון לעדכון דרך הווינדוס עם @Bios אז אני שמעתי שזה לא טוב ועדיף דרך Q-Flash ...
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים תעדכן איך שבא לך. כך או כך זה לא משנה, בסופו של דבר הסיבה היחידה לכך שהעדכון ידפק הוא קובץ לא נכון או הפסקת חשמל (או כל בעיה בחשמל שתפריע ללוח).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.