פורסם 2009 בינואר 2616 שנים היי חברים יקרים, שבוע הבא אנחנו מקיימים הופעה בתל אביב. ראו הוזמנתם! מונסון-מורכבת מתמהיל של יוצאי להקות רוק מהניינטיז כמו "האצולה","הגבעות" ו"עכבר העיר" בשילוב נגנים צעירים ומוכשרים. הלהקה מנגנת רוק ססגונטיבי ביום ג' 3/2/09 מועדון הברזילי (רחוב הרכב 13 תל אביב), תהיה לקהל הרחב הזדמנות לראות את מונסון בהופעה חיה מארחים את שי עמר במחיר של 30 ¤ בלבד. למייספייס של מונסון למייספייס של שי עמר העלתי קודם למייספייס שיר חדש שנקרא- "תבואי אלי" [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מגניב, כבר שמעתי את השירים שלהם.מדי פעם אני שומע את השיר "חזרת הבייתה", עמוק כזה- אהבתי.כנראה שאני אבוא.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר תודה אם יש רידיק על מסך גדול אני בא ;D שיהיה המון בהצלחה! מגניב, כבר שמעתי את השירים שלהם. מדי פעם אני שומע את השיר "חזרת הבייתה", עמוק כזה- אהבתי. כנראה שאני אבוא. מעולה
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים שלהם. למקרה שמישהו לא שם לב - סיימון יקירנו , אחראי פורום משחקים - הוא אחד מהסולנים. אישית הייתי נוכח בהופעה הקודמת בפאב האלפנט בק.חיים והיה נהדר
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר בלי תירוצים. יש שם חדר לימוד קטן מאחורי הבר הגדול למקרה שמישהו לא שם לב - סיימון יקירנו , אחראי פורום משחקים - הוא אחד מהסולנים. אישית הייתי נוכח בהופעה הקודמת בפאב האלפנט בק.חיים והיה נהדר :-*
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים למקרה שמישהו לא שם לב - סיימון יקירנו , אחראי פורום משחקים - הוא אחד מהסולנים. אישית הייתי נוכח בהופעה הקודמת בפאב האלפנט בק.חיים והיה נהדר מצטרף לאריק, גם אני הייתי :hizuk:
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר חן חן שרון לא בא עד שלא מסבירים לי מה זה רוק ססגוניסטי! הסברים בערב המופע
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים רוב הסיכויים שאני אבוא.... רק תנסו לא להיות מפוחדים מהבייבי שלי. 8) תגיד, צריך להביא COD5 כדי להיכנס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.