פורסם 2009 בינואר 2616 שנים זה ממש מציק כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות.ולפני כמה ימים כשחיברתי את האוזניות משום מה שמעתי גם ברמקולים וגם באוזניות(זה היה הפעם הראשונה שחיברתי את האוזניות האלה למחשב, זה של חבר)ואז יום אחד עשיתי בדיקה בדרייבר לרמקול ימין רמקול שמאל וכו' ופתאום שמעו רק בצד אחד באוזניות ואז הייתי צריך לשנות בדרייבר מ5.1 לאוזניות.ועכשיו זה חזר להיות רגיל, אוזניות מחוברות=לא שומעים ברמקולים.ושמתי לב לעוד משהו, כשאני מחבר את האוזניות אמור לקפוץ לי חלון כזה בכדי לאשר שאכן חיברתי אוזניות ולא משהו אחר וכבר אין את זה.תודה.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים לדעתי קיים פתרון ברמת התוכנה (הגדרות) אבל מאחר ואני לא מתמצא ב-Vista ובדרייבר שלך אני יכול רק להציע לחבר את שניהם בעזרת מפצל PL סטריאו.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר תודה. אחלה הולו פוינט הכדור הזה נחכה לעוד תגובה אולי מישהו יודע מה לשנות בהגדרות.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים אני יודע שבתוכנת בקרה שמגיעה עם כרטיס הקול בדרך כלל אפשר לעשות את זה (לפחות בREALTEK). חיפשת?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים גם אני הייתי צריך לעשות את זה אתמול,בעקבות הדיון הזה הלכתי וקניתי את מפצל הסטיארו ב10 שקל וזה עובד מעולה. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.