עבור לתוכן

קבלו TI500 ב850 שקלים חדש

Featured Replies

פורסם

דווקא מחיר טוב לTI200

אפילו ביבואן של MSI שאסור להגיד את שמו זה עולה יותר

פורסם

ןתוסיף עוד 80 שקל וקבל של abit שזה לדעתי יותר טוב............

פורסם

אבל ABIT יותר טובים מהרקולס וג'אינטווד ?

וחוץ מזה הנה סיכום הכתבה שגרמה לSARITI להעדיף MX440 על ג'יפורס 3 (שזה גם "OLD END" למרות שמה שהוא קונה נקרא MX)

As I stated earlier, this chipset represents nVidias attempt at making a solid budget graphics adapter. It is a GPU that is full of compromises. The overall quality is better than any past nVidia based card, but there is no hardware support for DirectX 8. It handles high-polygon scenes better than previous chipsets, but it cant do per-pixel shading. 3d animations flows wonderfully, but it cant do a number of other tasks that were capable of being accomplished with a GeForce3 based board.

It really makes you have to ask: Is this just a hyped-up GeForce2? Kudos go out to Prolink for making the best of a mediocre GPU, but you can still only do what the chipset will allow you to.

פורסם

התמיכה הטכנית של נטויזן דווקא לא רעה בכלל

יש להם תוכנת התחברות פרנדלי עים דרקון מאפן שמאפשר להם להכנס להם למחשב שלך (כמו PCANYWARE )

השרות שלהם די קיברי עים עים מודם קבר פשוט מיתחברים אלהם מהר יותר מ USR ISA מעולה בניגוד לכל ספק אינטרנט אחר בארץ.

יש להם גם חבילות קבר לשלום לפי שעה וגם ללא הגבלה שאתה מקבל מדפסת בהנחה או משהוא אחר ומיתחייב להיות מנוי שלהם

להמון זמן................................................

וגם עים המחיר יורד לאותה חבילה לא מעדכנים אותך בנושא...............(מנסיון).

דן

פורסם

:lol: :lol: :lol:

צחוק צחוק, אבל החולירות האלה פעם באמת אמרו לי את הדבר הזה(לפני שבוע). התקשרתי להתלונן שהשרת DIAL UP שלהם לא עונה, או מתחבר ב12300, והם לא היו מוכנים לענות לי עד שהם לא עברו איתי על "כל ההגדרות" של המחשב שלי, וכשאמרתי להם ששרת הMAIL שלי מוגדר לספק אחר, הם אמרו לי שזה כנראה מזה. שבועיים קודם זה היה כי אני לא משתמש בPROXY שלהם...... :lol: :lol: :lol:

וכשאני התלוננתי שה-RAS שלהם באיזור 09 תפוס בערב אמרו לי שאני חולם... בארצות הברית הלקוח תמיד צודק

(the customer is always right)

בישראל הלקוח תמיד אשם (או אצל גסי הרוח - תמיד אידיוט).

מזל שגם אני כבר לא ב-DIAL UP וגם לא בנטויז'ן.

פורסם
וחוץ מזה הנה סיכום הכתבה שגרמה לSARITI להעדיף MX440 על ג'יפורס 3 (שזה גם "OLD END" למרות שמה שהוא קונה נקרא MX)

OLD END? ;D

פורסם

מי הטוב יותר:

נטויזן עים הגלישה והשרות הרע.

אינטרנט זה עים המכנ"ל שמגדל קופים לנסיונות בבעלי חיים ומתעשר ממוות ביסורים של חיות מיסכנות באמטלה של תרומה למדע (לכיס שלו).

בזק המונופול הגדול ביותר.

או קווי זהב 012 שהם מונופול של ערוצי זהב מוסווים של אינטרנט זהב קווי זהב ערוצי זהב אינטרנט זהב בקיצור קבוצת הג_ב (זהב).

דן

פעם גנב תמיד גנב

אוי התבלבלתי פעם זהב תמיד זהב

פורסם

OLD END? ;D

זה ציטוט מהת'רד הננעל שכך הוא אמר

הכתבה ממש מתלבטת ולא החלטית ביחס למי צריך מה

פורסם

אני נותן לזה לדבר בעד עצמו...

פורסם

גם לפי זה אני דיברתי

רק שבקשר ל .... ההשוואות האלה לא מראות באור משהו את הרדאון 8500

פורסם

פלונטר קקה

לא קונה מהם גם עם ימחרו חצי מחיר , אני שונא אותם רצח

פורסם

פלונטר קקה

לא קונה מהם גם עם ימחרו חצי מחיר , אני שונא אותם רצח

LOL !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
זה ציטוט מהת'רד הננעל שכך הוא אמר

*SIGH*

i believe you meant "low end"

פורסם

זה כבר הוכח Geforce 4 MX הוא כרטיס שמיועד לשם מטרות קבורה ושום דבר מעבר לזה!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים