עבור לתוכן

נייד לסטודנט - אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים. 5K בערך.

Featured Replies

פורסם

גודל מסך: מ-12 ועד 15.4

משקל: שיהיה בתחום ההגיוני לכל גודל מסך.

זמן סוללה: יש עדיפות לזמן ארוך מהרגיל [לפחות 6 תאים]

יציאות: אני לא יודע באמת, אבל שיהיה "בר-חיבור" למסך חיצוני וכל דבר הגיוני אחר

בלוטות': זקוק לו נואשות :]

דיסקשיח: לפחות 250, אם אפשר יותר [ולא פחות מ5400] אז בכיף.

עם צורב דיוידי.

אחריות סטנדרטית בארץ

והעדפה ללנובו כנראה.

הערות: המחשב ישמש ללימודים, האזנה למוזיקה [בעיקר-יתחבר למערכת רמקולים 2.1 איכותית], סרטים קצת ואינטרנט.

חשוב שהמחשב לא יתחמם הרבה, ויהנה מאיכות "עיסקית"-משהו.

המסך צריך להיות מט, לא זוהר בווהק וכאלה.

כרטיס מסך לא חשוב לי כלכך, במגבלות התקציב כנראה יש עדיפות לבילטאין.

שיהיה שקט [חשוב] ושיהיה מהיר! מולטיטאסקיג טוב! אין לי סבלנות למחשב איטי :]

ממש טובה לפני הכל, אני די נעול על הלנובואים למיניהם [ה-T[

אבל עוד מחשבים בסיגנון ואולי זולים יותר גם באים בחשבון.

פורסם

מחשבים מאיכות עסקית ברמה שאתה מתאר (סדרת ה-T של לנובו) חורגים מהתקציב שלך בדר"כ. אפשרות אחת היא לקנות משהו מדור קודם כמו ה-T61 או ה-6910p של HP שאפשר למצוא בדרכ בעודפים שיתאימו לתקציב שלך.

סדרות מהרמה הזו ומהדור הנוכחי יעלו יותר בסגנון ה-6000 ש"ח ומעלה.

אתה יכול להסתכל גם על משהו כמו ה-Lenovo R500 שמתאים יותר לתקציב שלך ונותן איכות טובה ומסך מאט. גם סדרת ה-SL תכנס בתקציב אבל כאן כבר מדובר במחשבים באיכות חצי עסקית. גרסאות ה-14.1" וה-15.4" בדר"כ זמינות עם מסך מאט.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה, לגבי המחיר, זה יכול להתגמש כלפי מעלה, להיות של חברה אחרת ואפילו לא להיות עיסקי.

העיקר שיהיה מאיכות טובה.

אני רוצה אבל שהמחשב יהיה עדכני, לא ספינת דגל בכל קטגוריה, אבל עדכני.

עוד שאלה, במה מתבטא ההבדל בין SL ל-T

תודה על העזרה מראש

פורסם

אם אתה רוצה להתגמש במחיר תסתכל לכיוון ה-E6400 של דל. זה מחשב ב-14.1" והוא זול בשביל הקטגוריה שלו. האיכות עסקית, המסך מאט, חיי הסוללה טובים והוא מהדור הנוכחי. הוא מגיע עם אחריות עסקית לשלוש שנים.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715378

גם את ה-Lenovo T400 תוכל למצוא בסביבות המחיר הזה בארץ אבל יש כאן יותר בלבול עם יבוא מקביל. אין בעיה לקנות דרך יבוא מקביל כל עוד המחשב מכוסה תחת אחריות בארץ (בדוק את הסטיקי בנוגע לקניה בארה"ב בשביל מידע על האחריות של לנובו).

אם אתה רוצה לרדת מבחינת האיכות, יש אפשרויות בשפע. "איכות טובה" זה כמובן יחסי. יחסית לרמה הזו של איכות, מחשבים צרכניים או חצי עסקיים יהיו פחות מרשימים כמובן אבל יאפשרו לך למצוא משהו עם תכונות אחרות. ה-SL500 לדוגמא יהיה זמין במסגרת התקציב עם רזולוציה הרבה יותר גבוהה. זו שאלה של סדר עדיפויות מבחינתך. מחשבים אחרים יאפשרו לך ניידות גבוהה יותר, שים לב שמחשבים צרכניים כמעט תמיד מגיעים עם מסך מבריק.

ישנם הבדלים משמעותיים בן סדרת ה-T לסדרת ה-SL. סדרת ה-T היא סדרת הדגל של לנובו, היא מתאפיינת באיכות יותר טובה, עיצוב פחות מבריק, אופציות קונפיגורציה מתקדמות יותר (כמו כרטיס מסך היברידי למשל), מקלדת שונה (מבחינת איכות ומבחינת Layout), חיבור ל-Docking Station, חיי סוללה טובים יותר, משקל קצת יותר נמוך ועוד. לסדרת ה-SL יש פונקציות יותר צרכניות כמו חיבור HDMI, אופציה למסכים מבריקים וכו'.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה.

ממש התלהבתי מה T400(אני "סוקר" מחשבים כבר כמה זמן וה-T הכי נראים לי) אבל מעניין אותי לדעת

האם יש מחשבים אחרים, של חברות שונות, שיכולים לעניין אותי. ככה בשביל להגדיל את האופציות [?]

פורסם
  • מחבר

אני ממשיך את הת'רד, אבל עם שאלה אחרת:

אני כנראה אקנה את הX200 עכשיו רציתי לדעת, האם יש אפשרות לשדרג חלקים

לאחר הקנייה? כלומר, בדגם הזה יש דיסק קשיח בנפח 160 ובמהירות 5400, יהיה ניתן לשדרג ל7200 בעתיד?

[כשאני יודע שיש כזה דסיק קשיח בהיצע הדגמים].

כנ"ל לגבי זיכרונות ובכלל: מה ניתן לשדרג במחשב נייד בכללי [בצורה רישמית ותקינה ולא-מבטלת-אחריות] וב x200 בפרט?

פורסם

זיכרונות זה לא בעייה לשדרג, כונן קשיח גם ניתן למרות שאתה מוותר על הישן כי לא ניתן להתקין שניים

השאר ממש בעייתי עד בלתי אפשרי לשדרג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים