עבור לתוכן

עד כמה זה חכם לעשות הזמנה מחנות רחוקה מהבית?

Featured Replies

פורסם

עשיתי היום הזמנה מIQPC, ולא שמתי לב שהמחירים בSKYPC ירדו.

בSKYPC המחיר גבוהה רק ב160 שקל.

אני גר באזור מרכז וSKYPC 40 דקות מהבית שלי..לאומת זאת IQPC אני צריך לקחת רכבת. (במידה והיה בעיות או משהו...)

את המחשב אני יקבל עם שליח, אבל לעתיד אם אני יתקל בבעיות עדיף שהחנות תהיה קרובה לבית.

אני חושב שאני יבטל תהזמנה מIQPC, ויזמין כבר מSKYPC. עדיף לא?

פורסם

תראה, שתי החנויות טובות אז מבחינת שרות לא יודע אם כדאי לך.

אם בIQPC לקחת שליח עד הבית לא צריכה להיות שום בעיה, חברת המשלוחים היא חברה מסודרת.

פורסם
  • מחבר

אני יותר מדבר לכיוון שאם יש תקלה, והחנות תעשה בעיות, אין לי כוח להגיע עד לאשדוד בשביל לפתור אותה...

פורסם

תראה, שתי החנויות טובות אז מבחינת שרות לא יודע אם כדאי לך.

אם בIQPC לקחת שליח עד הבית לא צריכה להיות שום בעיה, חברת המשלוחים היא חברה מסודרת.

מסכים

אבל עדיין מבחינת תקלות (חס וחלילה) זה באסה

אם אפשר לבטל תבטל

פורסם

איך בישראל עושים הגזמות מכל קילומטר, סביר להניח שאפשר לשלוח את המחשב עם שליח ולשלם 40 שקל ואז תוכל לשלוח 4 פעמים את המחשב בהפרש מSKYPC (או שהחנות תשלחו שליח על חשבונם), ואם לא אז מקסימום אם אין לך אותו תבקש מהורים/חברים שיקפיצו אותך לאשדוד פעם אחת.

פורסם
  • מחבר

לשלוח בדואר/שליח זה לא הבעיה כי זה גם מה שאני יעשה בSKYPC.

הפואנטה שהחנות תסרב לתקן לי, ואז אני יצתרך להגיע לחנות.

פורסם

בוא נגיד שאם תבטל מנחם קצת יכעס אם דיברת איתו חחחח...

להגיד לך משהו החנות באמת הכי אמינה שיש זאת tms.

אחלה אנשים יש שם, ולא רק זה... הם מציעים לך את הדברים הכי טובים, במחירים הכי טובים, הוא גם שואל אותך למה אתה רוצה את המחשב, אוברקלוק וכו' וכל הדברים האלו.

הם ממליץ לך על הכי טוב במחיר הכי טוב.

פורסם

להגיד לך משהו החנות באמת הכי אמינה שיש זאת tms.

אחלה אנשים יש שם, ולא רק זה... הם מציעים לך את הדברים הכי טובים, במחירים הכי טובים, הוא גם שואל אותך למה אתה רוצה את המחשב, אוברקלוק וכו' וכל הדברים האלו.

הם ממליץ לך על הכי טוב במחיר הכי טוב.

על תיסחף - אתה לא הפרסומת שלהם

לי יש ניסיון רע איתם...

ואני חוזר על ההמלצה - חנות שתוכל לקפוץ אליה באוטובוס אחד או עם ההורים כמה דקות זה יהיה לך מאוד נוח במקרה של תקלה/שידרוג עתידי

פורסם

עדיף לקנות בחנות קרובה ככל האפשר, בלי לחרוג מהמחיר יותר מדי.

זה משתלם בטווח הארוך.

פורסם

אני לא מסכים.

כל עוד אתה קונה מחנות אמינה וטובה, אין בעיה לקנות רחוק

אני קניתי את המחשב שלי מנועה מחשבים שנמצאת בחיפה ואני גר באיזור המרכז(רמת גן)

היו לי בעיות עם מחשב שלחתי אליהם, ואחרי שהתגלה שבאמת יש בעיה, הם התקשרו אליי ואמרו שהם לא מחייבים משלוח ולא כלום בגלל שהתקלה באשמתם(חלק תקול)

ולא שתגיד שזה היה חד פעמי, זה היה פעמיים או שלוש(ולא משנה באשמת מי :cool2:) וכל פעם הם כיסו את המשלוחים

פורסם
  • מחבר

החלטתי לא לבטל.

תודה.

פורסם

על תיסחף - אתה לא הפרסומת שלהם

לי יש ניסיון רע איתם...

ואני חוזר על ההמלצה - חנות שתוכל לקפוץ אליה באוטובוס אחד או עם ההורים כמה דקות זה יהיה לך מאוד נוח במקרה של תקלה/שידרוג עתידי

פורסם

מוצר הגיע שבור ולא לקחו אחריות - סיפור מהפטרה

לפני כמה שנים

פורסם

לפני כמה שנים זה לפני כמה שנים...

פורסם

ללא הכללות וללא כוונה לאף אחד - מכיר את הביטוי "חרא נשאר חרא" - גם אם תרסס שעות בדיאודורנט :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים