עבור לתוכן

הרצת OSX על פיסי.

Featured Replies

פורסם

אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שמחשב מקינטוש+מערכת הפעלה OS X, זה עסקת חבילה סגורה.

אקינטוש וכל שאר הירקות... זה משחק למי שרוצה להכיר את המערכת, לעבודה שוטפת ולתמיכה מאפל אתה חייב לקנות מק תוצרת אפל!

יציבות של מערכת הפעלה בודקים תחת לחץ של משימות ותוכנות כבדות, מחשב PC איכותי עם התקנה של ויסטה X64 חוקית ומינימום תוכנות שעשוע.

ואז תשווה, אל תעשה השוואה עם תוכנות כמו iLIFE.

ת'אמת אתה צודק, המק לא קורס הוא רק מציג לך גלגל צבעוני במסך ומחכה שאתה תחליט ללחוץ על ההדק (ריסט) אם יש כפתור בכלל...?

בזמן הזה הייתי עושה כבר ל-PC עשרה ריסטים.

ואם כבר עפה לך תוכנה ב-OS X אתה בחיים לא תדע את מהות הבעיה, הקובץ לוג הוא פשוט קישקוש אסמבלי עוד תתגעגע לקובץ Dump של WIN.

• תגובות 50
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מודה שלא עשיתי לו בדיקות מאמץ, אבל מבחינת צריכת משאבים, הייתי בין המשתמש הממוצע למתקדם.

אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שמחשב מקינטוש+מערכת הפעלה OS X, זה עסקת חבילה סגורה.

אקינטוש וכל שאר הירקות... זה משחק למי שרוצה להכיר את המערכת, לעבודה שוטפת ולתמיכה מאפל אתה חייב לקנות מק תוצרת אפל!

או... שלא.

אני עכשיו בתהליכים של לחזור אל האקינטוש אחרי שגיליתי שיש תחליף לכל תכנה שאני משתמש בה במאק.

ותפסיק לזיין את השכל! זה היה ברור מהתחלה שאין לך כל נסיון עם האקינטוש, ניסיתי להסביר לך את זה בעדינות אך זה לא הצליח.

OSX86 פועל בדיוק כמו לאופרד מקורי, ללא שום דופי. (חוץ מה BOOTLOADER כמובן)

ואני, בשונה ממך, אומר את זה מנסיון.

ואני מכיר בערך 3 אנשים שמשתמשים בהאקינטוש באופן קבוע לגמרי, כמחשב ראשי.

והשניות היחידות שהם נמצאים בווינדוס הן בשביל לשחק (וכמו שהזכרתי-אני לא משחק)

ת'אמת אתה צודק, המק לא קורס הוא רק מציג לך גלגל צבעוני במסך ומחכה שאתה תחליט ללחוץ על ההדק (ריסט) אם יש כפתור בכלל...?

בזמן הזה הייתי עושה כבר ל-PC עשרה ריסטים.

WIN.

כבר אמרתי שזה לא קרה לי אפילו פעם אחת.

אבל נגיד שכן..

אתה משווה את זה ל BLUESCREEN בווינדוס?!

אני מעדיף להסתבך עם קובץ לוג שלוש פעמים בחודש מאשר להנות מהפשטות של קובץ DUMP פעמיים ביום.

ומעכשיו-אני מפסיק להגיב בדיון הזה, גם ככה עברנו מזמן את החוקים והוא צריך להנעל.

ורק להבהיר דבר אחרון-אני לא מאקיסט (בעד מאק יותר מדי) אבל אני בהחלט אנטי-ווינדוס.

וגם משתמשי ווינדוס שאני מכיר חושבים כמוני.. ווינדוס היא מערכת הפעלה שיכולה לגרום לבנאדם להתאבד.

פורסם

גם אני חושב שהוא מדבר ללא ניסיון או שהוא סתם מחרטט.....יש לי האקינטוש ולא הייתה לי בחיים אף קריסה של המערכת(לאחר שהחלפתי מIATKOS לKALYWAY עם הIATKOS הטורקים פישלו והוא קרס המון), רק לעיתים רחוקות תקיעות של תוכנות שאפשר לעשות FORCE QUIT, ואני עם OC אם זה משנה..

ד"א הוא פועל מצויין עם שני מסכים ב2 רזולוציות שונות

פורסם

גם אני חושב שהוא מדבר ללא ניסיון או שהוא סתם מחרטט.....יש לי האקינטוש ולא הייתה לי בחיים אף קריסה של המערכת(לאחר שהחלפתי מIATKOS לKALYWAY עם הIATKOS הטורקים פישלו והוא קרס המון), רק לעיתים רחוקות תקיעות של תוכנות שאפשר לעשות FORCE QUIT, ואני עם OC אם זה משנה..

ד"א הוא פועל מצויין עם שני מסכים ב2 רזולוציות שונות

שתתחיל לעבוד עם תוכנות מקצועיות, שיוצרות עומס על המערכת אז נדבר...

לבנתיים אני רואה לפי הערות שלכם שמדובר בילדים מתלהבים, ואם אתה חושב שאין לי נסיון אז תחזיק את מקש shift בזמן שאתה ממזער חלון לדוק...?

פורסם

וואו.. גבר.. אתה יודע איך לקרוא טריקים של מאק באינטרנט.

רוצה שנסגוד לך אולי? נקריב לך קורבן?

לבינתיים אני רואה לפי ההערות שלך שמדובר בילד מגודל בן 37 מתלהב, ואני יודע שאין לך נסיון, לא מניח זאת (כמו שאתה עושה) כי רואים את זה לפי כמות הבולשיט שיוצאת לך מהפה.

אתה לא מכיר אותי אז אל תניח עליי הנחות טיפשיות, יש לי יותר נסיון אולי מכמעט כל אחד בפורום הזה שזה נוגע להאקינטוש, לעומתך שאני מניח שכל מה שעשית זה קראת פוסטים באינטרנט של ילדים שלא הצליחו להתקין אותה כמו שצריך.

פורסם

לבנתיים אני רואה לפי הערות שלכם שמדובר בילדים מתלהבים, ואם אתה חושב שאין לי נסיון אז תחזיק את מקש shift בזמן שאתה ממזער חלון לדוק...?

וואו, גילית את הפיצ'ר שהמפתחים השתמשו בו בכדי לוודא שהאנימציות של האינטרפייס חלקות במצבים שונים, זה היה שם מאז Kodiak וזה עובד על כל אנימציה אחרת בשולחן העבודה. יש עוד מיליון דברים מוסתרים ב-OS X, ויש גם מיליון תוכנות שמאפשרות להשתמש בהם, כמו זאת לדוגמא.

מגיעה לך עוגיה ;)

ואם מדברים על תוכנות מעמיסות, תלוי על איזה עומס מדובר. קידוד של 4 שעות וידאו מתוך Final Cut Pro ברזולוציה של 1920x1080 עם 6 ערוצי קול תוך כדי שמיעת מוזיקה באייטיונס וגלישה באינטרנט (מפות תלת מימד של גוגל), עם תוכנות כמו Skype, Adium, uTorrent ו-Motion פועלות מספיק "מעמיס" לדעתך? אה, ו-Photoshop פתוח ברקע עם עבודות פוסטרים פתוחות, לא סגרתי אותו כבר איזה חודש.

כל זה על האקינטוש עם רק 2 ג'יגה זיכרון ומעבד E8400 על 4.2 ג'יגהרץ. המחשב אפילו לא מצמץ.

פורסם

אתה לא מכיר אותי אז אל תניח עליי הנחות טיפשיות, יש לי יותר נסיון אולי מכמעט כל אחד בפורום הזה שזה נוגע להאקינטוש, לעומתך שאני מניח שכל מה שעשית זה קראת פוסטים באינטרנט של ילדים שלא הצליחו להתקין אותה כמו שצריך.

לפי הרמה של התגובות שלך רואים שהנסיון שלך הוא לא גדול במיוחד בהאקינטוש

בסה"כ עוד ילד מתלהב אנטי מיקרוסופט/חלונות (וזה אני מסיק מהתגובה של "מערכת שיכולה לגרום לך לרצות להתאבד")

יותר מזה, מספיק שתלך לפורומים של מק (ולא האקינטוש) כולל זה של אפל בשביל לראות כמה בעיות קיימות במערכת הזאת

וכשתלך לפורומים של האקינטוש הבעיות רק יגדלו.

ככלל, בשביל האקינטוש טוב (ולא LEO4ALL/IPC/IATKOS ושאר החברה) צריך לעבוד (בפעם הראשונה) לא מעט

פורסם

דווקא את הטריק עם shift הכרתי.. יצא לי פעם בטעות 8).. ותן דוגמא לתוכנות כבדות

<--- עשיתי ריסטרט למק כדי לבדוק חח

פורסם

לפי הרמה של התגובות שלך רואים שהנסיון שלך הוא לא גדול במיוחד בהאקינטוש

בסה"כ עוד ילד מתלהב אנטי מיקרוסופט/חלונות (וזה אני מסיק מהתגובה של "מערכת שיכולה לגרום לך לרצות להתאבד")

יותר מזה, מספיק שתלך לפורומים של מק (ולא האקינטוש) כולל זה של אפל בשביל לראות כמה בעיות קיימות במערכת הזאת

וכשתלך לפורומים של האקינטוש הבעיות רק יגדלו.

ככלל, בשביל האקינטוש טוב (ולא LEO4ALL/IPC/IATKOS ושאר החברה) צריך לעבוד (בפעם הראשונה) לא מעט

אני לא מבין איך מישהו יכול להיות בעד מייקרוסופט.. החברה שהוציאה את ויסטה מתוקנת כמערכת הפעלה חדשה ולוקחת עליה כסף,

אבל שיהיה.

ותן לי לתקן עצמי-כי הרבה נסיון באמת אין לי, יש לי ידע שרכשתי ממקומות כמו זה-פורומים ובלוגים שמתעסקים בנושא. בנוסף לנסיון קצר של שבוע (אבל בהתחשב בכך שאני מול המחשב הרבה יותר זמן ביום מבנאדם ממוצע, זה לא כלום..)

בהתחלה ניסיתי סתם בשביל לראות איך, לא ציפיתי שיעבוד טוב או משהו.. ותתפלא, הכל עבד מעולה.

בהפצה שהשתמשתי בה הגיעו שלל תוכנות שימושיות ודרייברים לכל רכיבי החומרה שלי, ככה שישר אחרי ההתקנה יכלתי להשתמש שימוש שוטף לגמרי במחשב.

נתקלתי בבעיה אחת-ברגע שמנסים לעדכן מ 10.5.2 ל 3. המערכת נהרסת. זה די הגיוני מכיוון שזה האקינטוש ובטח אפל מכניסים בדיקות כאלה או אחרות בעדכונים שלהם..

אבל יש דרכים אחרות לעדכן.

יודעים מה? שניכם, urib ו OMRIJ מוזמנים לראות את המחשב שלי ואיך הוא מתפקד כהאקינטוש.

ממה שאתם מדברים פה, אני בטוח שתודהמו.

פורסם

^ לא חושב שאפל מכניסים בדיקות נגד האקינטוש.. נראה לי שזה פשוט דופק את boot

פורסם

לא, אחרי שנגמר העדכון והמערכת צריכה לכבות את עצמה המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסט.

לאחר זה המערכת לא עולה בכלל (קופאת על ההתחלה)

את ה BOOT הם לא יכולים לדפוק מכיוון שלא מדובר ב EFI, מדובר בdarwin שלא ממש בבעלותם כך ש.. אין להם ממש מה לעשות חוץ מלרסק את המערכת עצמה לרסיסים ;) למזלי לא שמרתי שם כלום (וגם מחר שאתקין לא אשמור שם, כמובן, בלי קשר למאק.)

פורסם

אני לא מבין איך מישהו יכול להיות בעד מייקרוסופט.. החברה שהוציאה את ויסטה מתוקנת כמערכת הפעלה חדשה ולוקחת עליה כסף,

אבל שיהיה.

ותן לי לתקן עצמי-כי הרבה נסיון באמת אין לי, יש לי ידע שרכשתי ממקומות כמו זה-פורומים ובלוגים שמתעסקים בנושא. בנוסף לנסיון קצר של שבוע (אבל בהתחשב בכך שאני מול המחשב הרבה יותר זמן ביום מבנאדם ממוצע, זה לא כלום..)

בהתחלה ניסיתי סתם בשביל לראות איך, לא ציפיתי שיעבוד טוב או משהו.. ותתפלא, הכל עבד מעולה.

בהפצה שהשתמשתי בה הגיעו שלל תוכנות שימושיות ודרייברים לכל רכיבי החומרה שלי, ככה שישר אחרי ההתקנה יכלתי להשתמש שימוש שוטף לגמרי במחשב.

נתקלתי בבעיה אחת-ברגע שמנסים לעדכן מ 10.5.2 ל 3. המערכת נהרסת. זה די הגיוני מכיוון שזה האקינטוש ובטח אפל מכניסים בדיקות כאלה או אחרות בעדכונים שלהם..

אבל יש דרכים אחרות לעדכן.

יודעים מה? שניכם, urib ו OMRIJ מוזמנים לראות את המחשב שלי ואיך הוא מתפקד כהאקינטוש.

ממה שאתם מדברים פה, אני בטוח שתודהמו.

יש לי די הרבה נסיון בנושא,

לא אמרתי שזה לא עובד טוב,

לי יש מערכת שעובדת נהדר (10.5.6 VANILLA בלי שום KEXT צד שלישי, בלי שום בעיות בעדכונים וכו').

אבל זאת מראש תוכננה להיות מערכת משנית לחלונות וזה הייעוד שלה,

היא פשוט לא מספיק טובה כתחליף לחלונות.

פורסם

את דעתך תשאיר לעצמך.

לא יכולות להיות בעיות בעדכונים כי כבר אין עדכונים אחרי 6....

גם באחרות אין בעיה בשדרוג מעל 10.5.2 ל 10.5.3, הכל פועל חלק.

ולא סתם לא רשמתי פה שמות של הפצות, זה לא חוקי וזה כמו לפרסם שם קובץ של אלבום להורדה ישירה.

(גם ככה כל הדיון הזה כבר מזמן עבר על החוקים.. ואני ממליץ ליונתן למחוק אותו ברגע שיראה אותו)

פורסם

אבל שיהיה.

ויסטה היא המערכת ההפעלה הטובה ביותר (שככל הנראה WIN7 תקח לה את התואר), כן אני יודע שזה אופנתי עכשיו לשנוא את מיקרוסופט, אבל עובדה שהרוב רק מדברים ובסופו של דבר עובדים איתה.

ד"א, אין שום דבר לא חוקי בלהתקין MAC OS X מדיסק מקורי על PC, זה רק עובר על EULA השנוי במחלוקת (במיוחד לגבי התוקף שלו בישראל).

פורסם

הנה תראה, אני משתמש בויסטה ומלכלך על מייקרוסופט, ואתה בטח חושב כמה שאני מדבר שטויות...

אני עם וויסטה רק כי התלהבתי ממנה בהתחלה, עכשיו אני מבין שהיא אסון ואפילו XP עדיפה עליה.

ורק לקרוא את המשפט הזה:

ויסטה היא המערכת ההפעלה הטובה ביותר

מעצבן אותי.

מה בדיוק טוב בה? שאי אפשר להעביר קבצים במהירות של יותר מ 3MB? המסכים הכחולים? שאתה חייב מחשב היי-אנד כדי להפעיל אותה כמו שצריך?

ווינדוס 7 היא מה שויסטה הייתה צריכה להיות, וגם אם מייקרוסופט עשו טעות הם היו צריכים לשחרר אותה כ SP2 של וויסטה ולא כמערכת חדשה שעולה כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים