עבור לתוכן

הרצת OSX על פיסי.

Featured Replies

פורסם

על מק בוק פרו, לאופרד נתקעה לי יותר מאשר ויסטה על פנטיום 4 שהיה לי.

מק OS אולי מתאימה למי שצריך אינטרנט ולנגן שירים מדי פעם, אבל בתכלס VISTA/7 תעשה את יותר טוב לדעתי.

• תגובות 50
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת שבשבוע הזה שהשתמשתי בה היא לא נתקעה לי אפילו פעם אחת.

ווינדוס? אוהו, אין יום שהוא לא נתקע או קורס.

פורסם

ושניהן היו בטח גם על אותו מחשב בדיוק :P

בנוגע לאוברקלוק, יש דרכים, לדוגמא ATIcellerator

פורסם

<< צריך לדעת עם איזו גירסה לעבוד.. ;)

פורסם

עדיף שהמערכת תתקע, ולא לקבל את הגלגל הצבעוני בפרצוף 5 דקות.

יאלה מספיק לעשות מהמערכת הזאת, מערכת הפעלה של האולימפוס בטח עכשיו זאוס משתמש במק.

פורסם

לי אישית יש מקבוק פרו,בערך שנה,ולא נתקעה לי המערכת מעולם,וגם לא קרסה,נתקלתי אולי בבאג קטן פעם או פעמיים,אבל זה הכול.

מה שחשוב במערכת הפעלה הוא נוחות ויציבות,והמק אוכלת את וינדוס בזה ובגדול.

מבחינת נוחות,אין בדיקו על מה לדבר או להתווכח. ויציבות כנ"ל,השתמשתי בווינדוס מספיק שנים כדי להתאכזב ממנה כל פעם מחדש,בכל גרסא שלה מחדש.

מהמק עוד לא התאכזבתי אף פעם,ואני עושה הרבה יותר מלגלוש ולשמוע מוזיקה.

בסדר,צריך קצת לסבול את איטיונס,אבל זה הכול.

מי שרוצה לשחק,יש פורט של COD 4 :) ולגיימרים כבדים אין ברירה אלא להישאר עם ווינדוס,נקווה ש 7 תהיה טובה יותר(וזה גם הרושם שיש עד כה)...

פורסם

לי אישית יש מקבוק פרו,בערך שנה,ולא נתקעה לי המערכת מעולם,וגם לא קרסה,נתקלתי אולי בבאג קטן פעם או פעמיים,אבל זה הכול.

מה שחשוב במערכת הפעלה הוא נוחות ויציבות,והמק אוכלת את וינדוס בזה ובגדול.

מבחינת נוחות,אין בדיקו על מה לדבר או להתווכח. ויציבות כנ"ל,השתמשתי בווינדוס מספיק שנים כדי להתאכזב ממנה כל פעם מחדש,בכל גרסא שלה מחדש.

מהמק עוד לא התאכזבתי אף פעם,ואני עושה הרבה יותר מלגלוש ולשמוע מוזיקה.

בסדר,צריך קצת לסבול את איטיונס,אבל זה הכול.

מי שרוצה לשחק,יש פורט של COD 4 :) ולגיימרים כבדים אין ברירה אלא להישאר עם ווינדוס,נקווה ש 7 תהיה טובה יותר(וזה גם הרושם שיש עד כה)...

מספיק הפיסקה הזאת כדי להבין שאתה מבלף, שתמצא לי מק שאין לו קרנל-פניק או גלגל צבעוני שמחפש PF שעה בדיסק.

אני זורק מחר את המחשב שלי וקונה IMAC פלצני עם חלקים של מחשב נייד, נו... העיקר הפוזה.

ושתמצא פיתרון להעלמות(קריסה) הפתאומית של הפיינדר בלאופרד, תקרא לי...

פורסם

נדמה לי שיש ת'רד שלם לויכוחים האלה :P

פורסם

נדמה לי שיש ת'רד שלם לויכוחים האלה :P

אכן צודק, רק חבל שמשתמשי מק לא יכולים להיות קצת אובייקטיבים, לכתוב: "המערכת לא נתקעה שנה" זה סיפורי אלף לילה זולים.

פורסם

אני משתמש מק, ואני יכול להיות אובייקטיבי.

לתקוע אפשר כל דבר, כל מערכת הפעלה, אם ממש רוצים, הכל תלוי במה שעושים איתה. הקטע הוא שלדברים שרוב המשתמשים ה"קלים" עושים

על המחשב/נייד שלהם כמעט ואין סיכוי לתקוע את MacOS, אבל בווינדוס למיניהם (לא כולל 7), כל הדברים שלכאורה נראים "פשוטים" לרוב המשתמשים

הפחות מומחים נוהגים "לתקוע" את מערכת ההפעלה לעתים קרובות הרבה יותר.

אז כן, ב-MacOS עבדו על כל מה שקשור למולטימדיה ואינטרנט כך שלרוב המשתמשים לעולם לא יהיה סיכוי להיתקע בבעיות כלשהן, לעומת זאת

בווינדוס יותר השקיעו בפיתוח דברים אחרים, כמו ה-Kernel עצמו, שהוא תוצרת בית של מייקרוסופט (לעומת זה של MacOS, שהוא בעצם ברובו

Kernel ו?של יוניקס שהיה ב"פיתוח תמידי" על ידי אלפי אנשים מאז שנת 1969 בערך).

פורסם

אני משתמש מק, ואני יכול להיות אובייקטיבי.

לתקוע אפשר כל דבר, כל מערכת הפעלה, אם ממש רוצים, הכל תלוי במה שעושים איתה. הקטע הוא שלדברים שרוב המשתמשים ה"קלים" עושים

על המחשב/נייד שלהם כמעט ואין סיכוי לתקוע את MacOS, אבל בווינדוס למיניהם (לא כולל 7), כל הדברים שלכאורה נראים "פשוטים" לרוב המשתמשים

הפחות מומחים נוהגים "לתקוע" את מערכת ההפעלה לעתים קרובות הרבה יותר.

אז כן, ב-MacOS עבדו על כל מה שקשור למולטימדיה ואינטרנט כך שלרוב המשתמשים לעולם לא יהיה סיכוי להיתקע בבעיות כלשהן, לעומת זאת

בווינדוס יותר השקיעו בפיתוח דברים אחרים, כמו ה-Kernel עצמו, שהוא תוצרת בית של מייקרוסופט (לעומת זה של MacOS, שהוא בעצם ברובו

Kernel ו?של יוניקס שהיה ב"פיתוח תמידי" על ידי אלפי אנשים מאז שנת 1969 בערך).

זה הסיוט הכי גדול על מק, אין היום משתמש מק שאין לו גיבוי של WIN זה כבר מרמז על משהו.

פורסם

נכון, זה מרמז על זה שמפתחות התוכנה מפתחות ברוב המוחלט של המקרים רק ל WIN, ואפילו משחקים, ובמקרה כזה אי אפשר להשתמש ב MAC OS.

תפסיק עם השטויות, אז אולי אתה עבדת שנה עם מחשב מאק בעייתי, לפי מה שאני רואה אין לך כל נסיון על מאק חוץ מהמחשב שעבדת איתו.

פורסם

נכון, זה מרמז על זה שמפתחות התוכנה מפתחות ברוב המוחלט של המקרים רק ל WIN, ואפילו משחקים, ובמקרה כזה אי אפשר להשתמש ב MAC OS.

תפסיק עם השטויות, אז אולי אתה עבדת שנה עם מחשב מאק בעייתי, לפי מה שאני רואה אין לך כל נסיון על מאק חוץ מהמחשב שעבדת איתו.

יש לי נסיון על מק מתקופת IIci\IIfx עד ל-iMAC 24 נכול להיום, ואני שולט על החומרה/תוכנה ברמת טכנאי.

אין לי כוח להתנצח איתך, כי משתמשי מק תמיד עם... :s07:

למק יש יתרונות וחסרונות כמו שלמחשב PC יש גם יתרונות וחסרונות, אבל להגיד שהמק יותר טוב זה פיקציה.

שורה תחתונה: מק זה מחשב PC מעוצב עם מערכת הפעלה שונה.

פורסם

וקר וחלש יותר בהרבה (למה לעזזל אין להם מחשב עם חלקים של DESKTOP בפחות מ12 אלף שקל בארה"ב?) ומערכת הפעלה מצועצעת.

פורסם

יש לי נסיון על מק מתקופת IIci\IIfx עד ל-iMAC 24 נכול להיום, ואני שולט על החומרה/תוכנה ברמת טכנאי.

אין לי כוח להתנצח איתך, כי משתמשי מק תמיד עם... :s07:

למק יש יתרונות וחסרונות כמו שלמחשב PC יש גם יתרונות וחסרונות, אבל להגיד שהמק יותר טוב זה פיקציה.

משתמשי מאק הולכים עם ראש בקיר?

מי מדבר איתי על מחשבי מאק בזמן שאני בכלל דיברתי איתו על מערכת ההפעלה עצמה? זה נקרא ללכת :s07:

תפסיק לחשוב שאתה יותר טוב מכולם ותמיד צודק(ואני אומר את זה מנסיון איתך בשלל דיונים אחרים), לא אמרתי שמ"ה של מאק יותר טובה מווינדוס, (לא דיברתי בכלל בדיון הזה, ולו פעם אחת על מחשב מאק, אלא על מ"ה שלהם) אלא אמרתי שהיא לא פחות טובה. ומבחינת קריסות ותקיעות לצערך היא כן יותר טובה, בהרבה.

גם זמני טעינה ארוכים כמו שאתה מתאר לא היו לי בכלל.

וקר וחלש יותר בהרבה (למה לעזזל אין להם מחשב עם חלקים של DESKTOP בפחות מ12 אלף שקל בארה"ב?) ומערכת הפעלה מצועצעת.

שים לב שה MAC PRO הוא לא מחשב עם חומרה רגילה אלא עם שני מעבדי XEON מרובעי ליבות ושאר חומרה לשרתים...

מ"ה מצועצעת? עניין של טעם.

לדעתי היא נראית מאוד יפה ואלגנטית.

אם יש מ"ה באמת מצועצעות הן של MS, במיוחד XP, וגם ויסטה ו-7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים