עבור לתוכן

לחייל שרוצה כמה שפחות להיות לוחם מה כדי לבחור

Featured Replies

פורסם

יאללה אז למה לא ?

בואו כולנו נזייף שאנחנו חולי נפש,כל המשפחה מתה,אין כסף וכו' וכולנו נלך למודיעין חיל החינוך וכו' ואז נגלה שהופה ! אחרי שלוש שנים חיזבאלה התיישב בדרום הארץ,חיזבאלה לקח את הצפון וסוריה פלשה ולקחה את המרכז.

אתם שואלים איפו אנחנו ?

בים התיכון.

תבינו יש לנו רק מדינה אחת , לא 26 והצבא לא סתם לוקח לקרבי מה לעשות שצריך להאבק על המדינה הזאת בשיניים , גם אני ההיתי שמח לגור בשוויץ...

• תגובות 34
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה לזייף יש אנשים שבמודיעין יתנו הרבה יותר תפוקה מאשר אם הם היו בשריון

יש לי שרופיל 97 אבל אני לא בן אדם קרבי לא פיזית ולא מנטלית אז אני לא אומר נצא על סעיף נפשי

אני יעשה את המקסימום לשרת בתפקיד לא קרבי כמו מודיעין או משו בסגנון אבל אם זה לא ילך אני ישרת כקרבי

השאלה שלנו זה מה אנחנו יכולים לעשות בלי לסבן את הצבא ולחרטט כל מיני דברים אנחנו בסך הכל רוצים לשרת בצה"ל אבל לא כחיילים קרביים!

פורסם

לפותח הת'רד, אתה לא רוצה קרבי?

לך לסיירת מטכ''ל, זה מה שיש לי להציע!

מה זה הכי פחות קרבי? מאיזו סיבה אתה מבקש את זה?

דבר ראשון גם כשאתה אזרח במדינה, אתה קרבי, אתה לא יודע מה ייקרה לך בכל רגע נתון ואתה חי גם במדינה עם מלחמה יומיומית!

דבר שני, תאגור לעצמך כוח סבל, מנטליות, סתכל ימינה ושמאלה ותראה אם יש לך כתפיים, אם כן אז יש לך ראש עליהם.

תאגור כוח פיזי ונפשי, תעלה לעצמך את הפרופיל, במידת המותר (אם אין לך בעיות בריאותיות) ולך להיות - הלוחם - .

אני יכול להעיד לך בתור אחד שחזר שבוע שעבר מעזה, אנחנו חייבים לוחמים!

נכון שכל החיילות השונים האחרים לא פחות חשובים, ואולי אף יותר במידה ומדובר במודיעין מסווג, אך בכל זאת צריכים את הבשר האמיתי שיוציא לפועל את כל מה שהחיילות האחרים מתכננים!

אנחנו חייבים אנשים שייתנו את כל כולם ואת נפשם למען המדינה שלנו! ולא כאלה שיירצו הכי פחות קרבי! - סליחה על הביטוי, אבל מגעיל אותי לשמוע דברים שכאלה, תעשה את מה שאתה הכי מסוגל ואף מעבר לכך! אני בטוח שאתה מסוגל ליותר, אתה ועוד אלפים כמוך, שאולי אף חושבים לא להתגייס ולהשטמת.

תעשה לעצמך טובה וטובה גדולה יותר למדינה בה אתה חי, ולך תעשה משהו הרבה יותר מועיל מ''הכי פחות קרבי''.

יש עוד המון המון סיבות למה צריכים לוחמים, אבל ממש אין לי כוח לפרט הכל, אני מניח שהבנת את הנקודה שלי, וכל אלה שייקראו את הפוסט שלי יבינו במה מדובר, כאלה שלא רוצים להתגייס.

עם יש לך שאלות על כל מה שאתה רוצה לדעת, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, או אפילו כאן בתור דיון, אשמח לענות עד מאוד.

-בברכה, נחום.

פורסם

תגידו מה זה התגובות אלה?

לפותח הת'רד, אתה לא רוצה קרבי?

לך לסיירת מטכ''ל, זה מה שיש לי להציע!

בואו כולנו נזייף שאנחנו חולי נפש,כל המשפחה מתה,אין כסף וכו' וכולנו נלך למודיעין חיל החינוך וכו' ואז נגלה שהופה ! אחרי שלוש שנים חיזבאלה התיישב בדרום הארץ,חיזבאלה לקח את הצפון וסוריה פלשה ולקחה את המרכז

הכי קל יהיה לכם להתאבד...

ועוד כל מיני תגובות

הם לא רוצים להשתמט אלה לתרום ככל יכולתם

לא כל אחד מתאים לקרבי ולפי חלק מהתגובות פה הקרבי היחידי שהייתם זה מאחורי המקלדת....

וכן יש תפקידים שנמצאים בהם אנשים שלא רצו להיות בקרבי אבל כן רצו לתרום למדינה ושהם התלוו אלינו למבצעים עשו עבודה

לא פחות חשובה מאיתנו ונתנו מעצמם מעל ומעבר

אז חלאס......

פורסם

רפי, תקרא טוב מאוד את מה שרשמתי.

אמרתי שיש המון תפקידים שהרבה יותר חשובים מלהיות לוחם, אבל צריכים את הלוחמים בשביל להוציא לפועל את כל התכנונים שהתפקידים האלה מוציאים, אם אתה לוחם, אתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון ועוד המון כמוני.

פורסם

למה לזייף יש אנשים שבמודיעין יתנו הרבה יותר תפוקה מאשר אם הם היו בשריון

יש לי שרופיל 97 אבל אני לא בן אדם קרבי לא פיזית ולא מנטלית אז אני לא אומר נצא על סעיף נפשי

אני יעשה את המקסימום לשרת בתפקיד לא קרבי כמו מודיעין או משו בסגנון אבל אם זה לא ילך אני ישרת כקרבי

השאלה שלנו זה מה אנחנו יכולים לעשות בלי לסבן את הצבא ולחרטט כל מיני דברים אנחנו בסך הכל רוצים לשרת בצה"ל אבל לא כחיילים קרביים!

בבקשה אל תתחיל עם כל הקטע הזה שנפשי...

כן זה ידוע בארץ שמתייחסים לכל אחד מתחת לגיל 25 כילד ... וכל אחד הוא הילד של אמא ...

נפשי ... בחייך אתה גבר (כן תתפלא 18 זה גבר) תתחיל להתנהג כמו אחד

מה כבר יכול להיות נפשי ? אלא אם כן אתה פסיכופט לגמרי (יש מעטים כאלו) או שיש לך משהו אחר מוצדק שמונע ממך להיות קרבי אז סבבה

אבל אל תתחיל עם תופעת ה"ילד של אמא" במיוחד לא בגיל 18.

קיבלת פרופיל 97 אני מתאר לעצמי שזה לא סתם ככה... מסכים ?

אז בטוח אין לך סכרת או כל מחלה קשה אחרת, כנראה שאתה בריא ולא סובל מתת או מעודף משקל.

אז איך בדיוק אתה לא מתאים פיזית.

תראה יכול להיות לגמרי שאתה תועיל במודיעין יותר ממה שתועיל בתותחנים\שריון\חי"ר אבל השיקול של הצבא זה לא תמיד איפו אתה מועיל הכי הרבה אלא איפו הכי צריכים אותך... בסופו של דבר ישנם הרבה אנשים עכשיו בקרבי שהיו מועילים יותר במודיעין אז בסוף היה לך מאחורי כל חייל בחי"ר 30 אנשים שתומכים בו , ואז ברגע שהוא נפצע ה30 האנשים האלו הם לא מועילים.

תאמין לי הצבא לא מחפס סתם אנשים לקרבי אלא הוא צריך (יותר נכון חייב) אותם שם.

גם לי היו חלומות להיות בתור משהו לא קרבי אבל לא תמיד מסתדר וצריך להתמודד עם זה

פורסם

בבקשה אל תתחיל עם כל הקטע הזה שנפשי...

כן זה ידוע בארץ שמתייחסים לכל אחד מתחת לגיל 25 כילד ... וכל אחד הוא הילד של אמא ...

נפשי ... בחייך אתה גבר (כן תתפלא 18 זה גבר) תתחיל להתנהג כמו אחד

מה כבר יכול להיות נפשי ? אלא אם כן אתה פסיכופט לגמרי (יש מעטים כאלו) או שיש לך משהו אחר מוצדק שמונע ממך להיות קרבי אז סבבה

אבל אל תתחיל עם תופעת ה"ילד של אמא" במיוחד לא בגיל 18.

קיבלת פרופיל 97 אני מתאר לעצמי שזה לא סתם ככה... מסכים ?

אז בטוח אין לך סכרת או כל מחלה קשה אחרת, כנראה שאתה בריא ולא סובל מתת או מעודף משקל.

אז איך בדיוק אתה לא מתאים פיזית.

תראה יכול להיות לגמרי שאתה תועיל במודיעין יותר ממה שתועיל בתותחנים\שריון\חי"ר אבל השיקול של הצבא זה לא תמיד איפו אתה מועיל הכי הרבה אלא איפו הכי צריכים אותך... בסופו של דבר ישנם הרבה אנשים עכשיו בקרבי שהיו מועילים יותר במודיעין אז בסוף היה לך מאחורי כל חייל בחי"ר 30 אנשים שתומכים בו , ואז ברגע שהוא נפצע ה30 האנשים האלו הם לא מועילים.

תאמין לי הצבא לא מחפס סתם אנשים לקרבי אלא הוא צריך (יותר נכון חייב) אותם שם.

גם לי היו חלומות להיות בתור משהו לא קרבי אבל לא תמיד מסתדר וצריך להתמודד עם זה

קודם כל אני הייתי תת משקל אבל על הגבול והרופא החליט להעביר אותי לא יודע למה אני לא נראה שחיף אבל לפי הטבלאות אני קצת מעל תת משקל

דבר שני אני לא שוקל אפילו לצאת אל נפשי תקרא מה שכתבתי

וברור שצהל צריכים חיילים קרביים כל צבא צריך אבל זה לא אומר שכולם חייבים להיות קרביים

אם בסוף אני יהיה קרבי אני לא ישתמט אבל לפחות עכשיו אני רוצה לנסות להגיע למקום שיותר מתאים לי קיבלתי כבר עתודה בדואר ואני יכול להירשם אני בטוח שגם כעתודאי אני יתרום יותר אפילו אתה לא ריצת קרבי אבל לא הסתדר זה לא אומר שלנו אסור לנסות

פורסם

ל"צבא" הפלסטיני יש חבורה של סמרטוטים עם מדים.

אל תשווה בכלל בין לוחמי צה"ל לבין אויבינו הפלסטינים.

אתה צודק.

חיילי החמאס/ג'יאהד איסלמי/אש"ף/פת"ח/החזית העממית/עז אדין אל קסאם הם סתם סמרטוטים שעושים ג'יאהד, לוחמי צה"ל הם-הם הלוחמים האמיתיים שיושבים על התחת כל היום.[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 23:21:30

מי שממש לא רוצה לתרום מוזמן לעבור לפה:

iran_new.gif

ויפה שעה אחת קודם.

וכל השאר בבונים?

פורסם

אתה צודק.

חיילי החמאס/ג'יאהד איסלמי/אש"ף/פת"ח/החזית העממית/עז אדין אל קסאם הם סתם סמרטוטים שעושים ג'יאהד, לוחמי צה"ל הם-הם הלוחמים האמיתיים שיושבים על התחת כל היום.[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 23:21:30

וכל השאר בבונים?

דיברתי על החמאס (החיזבאללה זה כבר סיפור אחר), ותאמין לי אני יודע, אם הסמרטוטים האלה היו עושים עבודה מקצועית אז לא הייתי יוצא מהמלחמה האחרונה עם רגליים (והיו לי התקלויות עם 2 האויבים האלו, שום דבר לא משתווה ללוחמי צהל, אבל אפילו לעומת החיזבאללה החמאס הם סמרטוטים).

פורסם

אני לא רוצה כ"כ להכנס להתקטשות שיש פה,

אני רק רוצה לחזק את ידיו של shuy,

חזק ואמץ בחור!

פורסם
  • מחבר

לכל המטיפים

יכלתי לצאת מהצבא על רפואי ולא עשיתי זאת כי רציתי לשרת אומנם לא כקרבי אבל מה לעשות שזה מה שקבלתי ,בכל זאת לא טובה לכם הדעה שלי אל תגיבו

בקשתי עזרה לא "הטפה"

פורסם

לכל המטיפים

יכלתי לצאת מהצבא על רפואי ולא עשיתי זאת כי רציתי לשרת אומנם לא כקרבי אבל מה לעשות שזה מה שקבלתי ,בכל זאת לא טובה לכם הדעה שלי אל תגיבו

בקשתי עזרה לא "הטפה"

לכן אנחנו אומרים לך, אם אתה יכול לתרום כמה שיותר תתרום.

במידה ויש לך בעיה בריאותית שמשפיעה עליך לרעה בעט פעילות מרובה, זה גם בסדר מבחינת כולם, אף אחד לא מטיף בך.

גם אני יכול להגיד שיש לי בעיות בריאותיות חמורות שאיתם אני יכול לצאת מהצבא...

אבל אני לא עושה את זה כי כיף לי איפה שאני נמצא, והראתי לעצמי בעזה שאני יכול לעשות עוד יותר ממה שהייתי מסוגל לפני.

החלטה שלך חבר, תעשה מה שאתה חושב לנכון, אנחנו אומרים את דעותינו האישיים.

פורסם
  • מחבר

לכן אנחנו אומרים לך, אם אתה יכול לתרום כמה שיותר תתרום.

במידה ויש לך בעיה בריאותית שמשפיעה עליך לרעה בעט פעילות מרובה, זה גם בסדר מבחינת כולם, אף אחד לא מטיף בך.

גם אני יכול להגיד שיש לי בעיות בריאותיות חמורות שאיתם אני יכול לצאת מהצבא...

אבל אני לא עושה את זה כי כיף לי איפה שאני נמצא, והראתי לעצמי בעזה שאני יכול לעשות עוד יותר ממה שהייתי מסוגל לפני.

החלטה שלך חבר, תעשה מה שאתה חושב לנכון, אנחנו אומרים את דעותינו האישיים.

יהיה טוב ויהיה מספיק אם אפשר מידע חיוני לגבי מה ששאלתי

פורסם

קודם כל אני הייתי תת משקל אבל על הגבול והרופא החליט להעביר אותי לא יודע למה אני לא נראה שחיף אבל לפי הטבלאות אני קצת מעל תת משקל

דבר שני אני לא שוקל אפילו לצאת אל נפשי תקרא מה שכתבתי

וברור שצהל צריכים חיילים קרביים כל צבא צריך אבל זה לא אומר שכולם חייבים להיות קרביים

אם בסוף אני יהיה קרבי אני לא ישתמט אבל לפחות עכשיו אני רוצה לנסות להגיע למקום שיותר מתאים לי קיבלתי כבר עתודה בדואר ואני יכול להירשם אני בטוח שגם כעתודאי אני יתרום יותר אפילו אתה לא ריצת קרבי אבל לא הסתדר זה לא אומר שלנו אסור לנסות

אם כך אז שיהיה שהצלחה (בכנות :))

פורסם

תראו,אני יושב על פרופיל 64 בגלל פלטפוס

ללכת לקרבי גם לפני שהתקרבתי בכלל לגיוס לא רציתי,אבל ללכת לצבא אני כן רוצה

לא רק הקטע של לתרום למדינה,אלא יותר קטע של להכיר אנשים חדשים,מקומות חדשים,שם אתה באמת רואה "מה אתה שווה",אין לך את הקטע של חוזרים מהבצפר כל יום שיעורים פרטיים ארוחה חמה וכו' ואמא ואבא שידאגו לך,אתה רחוק וצריך להסתדר לבד

בנוסף,עם כל הרצון שלי ללכת לצבא,אני מיתבייש אחרי שראיתי אתמול מה שמפקד גוד קרבי אמר לחיילים שלו,משהו בסגנון שלו אם אתם נתקלים במחבל או משהו כזה עדיף שתתפוצצו יחד איתו.בושה,איך הוא לא מתבייש להגיד דברים כאלו?!

ועוד מצפים ממפקד שהוא בכיר וסמכותי שישמש דוגמא לחיילים שלו ולא שיהיה בדיוק ההיפך,שיטיף להם מוסר שלילי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים