עבור לתוכן

בעיה בDynamic CR - מסך סמסונג 245T

Featured Replies

פורסם

אהלן,

כשאני מפעיל את זה(זה מעלה את הניגודיות מ1:1000 ל1:1500 בעזרת תאורה אחורית, ככה הבנתי לפחות)

אז בזמן האחרון שמתי לב כשזה מופעל למשל בסרט\משחק אז יש הרבה פעמים קטעים שכאילו 'סוגרים' את האור ו'מדליקים'..

נהיה חשוך נהיה בהיר.. מקווה שאני מובן...

כאילו מעמעמים פתאום את המסך ומחזירים חזרה לנורמלי.

זה בעיה במסך? למה זה קורה?

כשאני רואה YES במסך בHDMI זה Dynamic(בלי CR) ואין עם זה את הבעיות האלו.

אוקיי עכשיו שמתי לב לעוד משהו,

כשאני שם סרט על מסך מלא ולוחץ על סטופ, פתאום הוא נהיה חשוך וכשאני מפעיל פליי זה חוזר להיות רגיל.

אז ניסיתי לעשות פרינט סקרין כשזה על סטופ בכדי להראות לכם שזה חשוך פתאום וכשהדבקתי את זה בפוטושופ\צייר זה לא חשוך, זה רגיל.

אז אפשר להבין מזה שזה בעיה במסך?

תודה!

פורסם

אז בזמן האחרון שמתי לב כשזה מופעל למשל בסרט\משחק אז יש הרבה פעמים קטעים שכאילו 'סוגרים' את האור ו'מדליקים'..

נהיה חשוך נהיה בהיר.. מקווה שאני מובן...

כאילו מעמעמים פתאום את המסך ומחזירים חזרה לנורמלי.

זה בדיוק מה ש-Dynamic CR אמור לעשות. אפקט מטומטם להחריד שהתועלת היחידה שלו זה למכור מסכים עם יחס ניגודיות מפוברק של 100,000:1 וכד'.

כשאני שם סרט על מסך מלא ולוחץ על סטופ, פתאום הוא נהיה חשוך וכשאני מפעיל פליי זה חוזר להיות רגיל.

כנראה גם חלק מהמימוש של Dynamic CR.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה ש-Dynamic CR אמור לעשות. אפקט מטומטם להחריד שהתועלת היחידה שלו זה למכור מסכים עם יחס ניגודיות מפוברק של 100,000:1 וכד'.

כנראה גם חלק מהמימוש של Dynamic CR.

כן אבל אני התכוונתי שזה כביכול 'מהבהב' מידי פעם באמצע הסרט ואי אפשר לראות ככה.(חשוך בהיר חשוך בהיר)

ואני לא חושב שזה היה ככה לפני זה.

זה לא אמור להשאר על יחס ניגודיות גבוה יותר לתמיד?(כי זה מהבהב במהלך משחקים וסרטים, באינטרנט ובשולחן עבודה הכל בסדר עד שאני פשוט מחליף חזרה לtext\movie\custom\game וכו'.....

פורסם

זה לא אמור להשאר על יחס ניגודיות גבוה יותר לתמיד?

אם היה לו יחס ניגודיות גבוה יותר ל"תמיד", הוא היה נשאר עליו. אבל אין לו.

ה-Dynamic CR לא מעלה לך בדרך קסם את יחס הניגודיות. הוא פשוט מגביר או מנמיך את עוצמת התאורה האחורית כפונקציה של בהירות התמונה.

בשולחן העבודה התמונה סטטית ולכן גם הבהירות שלה. לכן זה לא מהבהב.

פורסם
  • מחבר

חחחחחח איזה פאקינג בולשיט :lol:

אז זה תמיד הבהב וכנראה לא שמתי לב לזה?

טוב לפחות למצב סטטי זה עוד איכשהו מוסיף משהו.

אז אין בעיה במסך? הכל תקין? אמור להבהב בקטעים מסויימם במהלך סרט או משחק? באסה.

בכל מקרה, כשזה מהבהב לכהה יותר, אין כהה כזה אפילו בTEXT שהוא עם הכי פחות ניגודיות בכדי להקל על העיניים בקריאה.

אז איך בDynamic CR הוא מגיע למצב כהה עוד יותר כשהוא 'מהבהב'? נראה לי משהו דפוק..

אגב,

זה יכול לקצר את חיי המסך כשזה מופעל להרבה זמן או שאין בעיה עם זה?

כי האמת רואים ממש יפה כשזה מופעל על מצבים סטטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים