פורסם 2009 בינואר 2616 שנים אני מצטרף לשואל.אצלי היתה מותקנת ב-4 חודשים האחרונים ויסטה 64 ביט.יש לי 8 גיגה זיכרון, מעבד Q9550.לעיתים תכופות מדי קורה שתוכנה קופאת. נכון שאני מנפנף אותה בקלילות ופותח שוב והכל כל כך מהיר שזה לא מורגש,אבל זו תופעה וזה קרה מההתחלה.תוכנות שזה קורה להן הרבה: BSplayer, פוטושופ CS4, זום-פלייר, ויש עוד שאינני זוכר כרגע.אני במחשבות לפרמט את המחשב ולעבור ל-XP 64... השאלה אם זה העניין או שיש בעיה אחרת...
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר דיסק הקשיח שיש לי הוא של SAMSUNG של 500G לא נראה לי שהבעיה בזהכמו ש "shlox" כתב גם לי יש אותה הבעיה ב BSplayer מה שמעיד שכנראה הבעיות נובעות מהויסטה 64 עצמה,השאלה אם אפשר לעשות בנדון משהו (לא ממש בא לי להחליף למערכת הפעלה ישנה כי אני רוצה לנצל את היתרונות של 64)?
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר יש פה עוד אנשים עם ויסטה 64 שיש להם את אותה הבעיה ?ואם יש פה לאנשים ויסטה 64 שאין להם את הבעיה הזאת והכל עובד חלק? אשמח לתגובות כי ככה אני אולי אדע שהבעיה ספציפית במערכת הפעלה שליתודה.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים ויסטה מגיע עם חיסכון באנרגיה כאשר הגדרות בררת המחדל הם על כבוי הדיסק, זה גורם לדיסק לפעול ולהתכבות בזמן מסוים דבר שיכול לגרום לתקיעות המערכת.אני ממליץ בכלל להשאיר את הדיסק מופעל רגיל.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר וואלה אכן הדיסק קשיח שלי היה על הגדרה של כיבוי /שינה אחרי 20 דקות ועכשיו ביטלתי את זהנקווה שזאת באמת הבעיה .אבל השאלה אם אני עובד עם המחשב לזמן ממושך אז ההגדרה של כיבוי הדיסק אחרי זמן מסויים לא צריכה בכלל לכנס לפועל לא?מה תוך כדי עבודה במחשב הדיסק נכנס לכיבוי הרי זה אמור להכנס לכיבוי רק במידה ואף אחד לא נוגע במחשב לא?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים רוב העבודה נעשית על הזכרון, פעילות בדיסק זה בזמן סריקות או ניגון סרטים.במיוחד אם יש לך יותר מדיסק 1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.