עבור לתוכן

מותקנת אצלי VISTA 64 ,קורה מדי פעם שהתוכנות נתקעות "not responding".

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום,

מדובר במערכת הפעלה שסך הכל אני מרוצה ממנה אבל לפעמיים יש מצבים למשל ש האינטרנט מגיע למצב שהוא לא מגיב וצריך לאתחל מחדש את הדפדפן ,או תוכנה שלא מגיבה או סתם חלון ב my computer (מדובר בשימוש שגרתי)

השאלה מה גורם לבעיות אלה ,מדובר ספציפית במערכת הפעלה שאני התקנתי לא תקינה?

או שזאת בעיה מוכרת בויסטה 64?

יש דרך לפתור את הבעיות האלו?

נ.ב :ברושתי מחשב חדש ויחסית חזק.

פורסם

הבעיות האלה בדרך כלל נגרמות מוירוסים.

לא הבנתי ממך מה זה "האינטרנט לא מגיב"

פורסם
  • מחבר

"אינטרנט לא מגיב " כלומר שהדפדפן נתקע ולא מגיב ושצריך לסגור ולפתוח מחדש ,לא מדובר רק בדפדפן וזה לא משהו שקורה קבוע אלה פעם ביום יומיים .

וירוסים קשה לי להאמין כי מדובר במערכת הפעלה שהותקנה לפני שבועיים בלבד וגם שהאנטי וירוס(AVG) שלי לא זיהה שום דבר מאז.

צריך פתרון אשמח לתגובות

תודה מראש.

פורסם

גם אצלי זה קורה... רק באקספלורר

תעבור לFF זה לא יקרה, לפחות לי

פורסם

בדרך כלל זה קורה כאשר המערכת לא סיימה לאנדקס את הדיסק.

או שתבטל את התהליך, או שפשוט תתן למערכת לסיים את כל האינדוקס, בסיום המערכת תהיה יותר קלילה.

פורסם

גם לי זה קורה לפעמים באקספלורר

נדמה לי שאצלי יש בעיה עם ה-flash player

אתה מקבל הודעה שקשורה לזה?

פורסם

גם אצלי זה קורה... רק באקספלורר

תעבור לFF זה לא יקרה, לפחות לי

מחזק

זה גם יחסוך לך חלק מהווירוסים שעוברים דרך אקספלורר

פורסם

AVG מפספס הרבה וירוסים, אין ממש טעם לסמוך עליו.

פורסם
  • מחבר

אני לא עובד עם exploler אלה עם דפדפן בשם THE WORLD ,בהתחלה חשבתי שהתקיעות נגרמות ספציפית בגלל הדפדפן the world הזה אבל כשחזרתי לנסות את האקספלולר גם שמה היו לי את הבעיות האלה.(אישית ניסיתי את רוב הדפדפנים ואני לא מעוניין לעבור לאחר אלה להשאר עם ה the world )

אני חושב שהבעיה היא לא בדפדפן עצמו אלה כמו ש "URIB" כתב שזה משהו עם "אנדקס של הדיסק" , יכול להיות שזה אומר שהדיסק הקשיח שלי לא עובד טוב או שהו איטי או מה?

-בכל מקרה כדי לוודא את הבעיה אני אנסה שוב פעם את הדפדפן FF, מה שיכול לפתור חצי מהבעיות כי להזכירם לא דיברתי פה ספציפית על דפדפן אלה בכללי על תוכנות וחלונות

-בנוסף לזה אני אנסה לעשות סריקה נוספת עם אנטי וירוס אחר למרות שאני בספק אם ימצא משהו (כי אני גולש זהיר לא נכנס לכל חור )

אז אם אפשר להגבי בעוד הצעות לפתרון הבעיה

תודה.

נ.ב: לא אין לי שום הודעות שגיאה אלה סתם תוך כדי דפדוף מהיר בין העמודים זה מושהה ואחרי כמה שניות רושם ב task manager - "not responding

פורסם
  • מחבר

בנוסף לכל עשיתי סריקות אונליין של kaspersky וגם לא מצא שום וירוס.

מחכה לתגובות ...

פורסם

מאיפה הבאת את הדפדפן ההזוי הזה?

פורסם
  • מחבר

הוא לא הזויי למה להכפיש,הוא מבוסס אם אני לא טועה על בסיס מנוע של exploler במראה של maxton רק יותר קליל ופחות פלצני, תוריד ותנסה!

ואם כבר מגיבים אז בבקשה תנסו להתייחס לבעיה הספציפית שבנושא.

פורסם

הוא נראה חובבני.

לדעתי הוא הבעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

שוב פעם לא מדובר ספציפית בדפדפן אלה בכללי "בחלונות" דבר שני עד לפני כ 3 שבועות היה לי מחשב ישן עם אותו דפדפן ולא הדפדפן ולא ה XP עשו ביום לפחות לא לעיתים קרובות מנגד מאז שיש לי את הויסטה 64 המערכת בעקרון מן הסתם רצה הרבה יותר מהר ונראת טוב אבל יש לי יותר מצבים של "not responding"

פורסם

יש יותר מידי דברים אפשריים.

איזה דיסקים קשיחים יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים