עבור לתוכן

מחפש כרטיס לא יקר ל- SolidWorks 2009

Featured Replies

פורסם

היי אנשים :)

אני מחפש כרטיס לא יקר ל- SolidWorks 2009 , כאשר החברה ממליצה על כמה דגמים מבחינת NVIDIA כאשר ב- NVIDIA הם ממליצים בגדול רק על סדרת ה- FX QUADRO וכאשר אני מברר מחירים הם ממש בשמיים...(לפחות לאותם דגמים מומלצים).

האם יש כרטיס יותר Low Cost אשר ייתן תוצאות יפות לסטודנט לאוירונאוטיקה ?

יש להתחשב שהזיכרון הפנימי במחשב יהיה (גם הוא בתכנון, ולא מקלה העובדה שמדור מפרטים מומלצים כבר יתום 4 חודשים) 4GB לפחות, במהירות 800.

תודה !! :smile1:

פורסם

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

התקלת אותי... זאת דילמה לא פשוטה כי אני לא רוצה שבגלל 200-300 ש"ח המחשב ייתן ביצועים משמעותית פחות טובים כאשר אני עובד על מודל תלת מימדי...

הכרטיס נניח יוקצב ל- 600 ש"ח +- אלא אם כן אני אגלה כי זה לא ריאלי עבור Solid...

זה קצת מעצבן כי באונ' יש להם מחשבים מאעפנים יחסית וחוץ מקצת לאגים בסיבובי מודלים הגירסא של 08 עובדת סביר +...

בכל אופן אשמח לשמוע חוות דעת גם לגבי התקציב שהקדשתי (ניתן לכיפוף) וגם לגבי ריאליות ההשקעה בכרטיס.. :smile1:

פורסם

פותח הת'רד, לפי ידיעתי עבודה עם סולידוורקס אינה מצריכה כרטיס גיימינג רציני אלא אחד יחסית פשוט שיוכל למלא את העבודה של תצוגה גרפית עם כמות פרטים בינונית.

השאלה היא איזה מעבד עובד מאחורי הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

מצטער על התגובה המאוחרת.

בעיקרון בשביל סוליד אני יודע שלא צריך כרטיס גיימינג, אבל הם ממליצים על כמה דגמי Quadro FX.

http://www.solidworks.com/sw/support/videocardtesting.html

אני לא כ"כ מבין בהם... אבל איזה מעבד אתה ממליץ שיהיה מאחורי הכרטיס כי אני די מתלבט בין AM2 5000 לבין משהו של אינטל..... :s05:

פורסם

אינטל עדיפים בד"כ בתחום הזה

הבעיה שאתה צריך מערכת דיי חזקה.

אני מריץ SE על E8400 עם 9800GTX+ וזה עובד דיי חלק (תלוי בגודל הרכבות)

תן לי תקציב כולל ואני אנסה לבנות לך מפרט משתלם, אצלי השיקול היה אחר, ל-SW בלבד עדיף Q8200 של אינטל

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהם ממליצים על Quadro FX מאוד ...

המחשב המתוכנן אמור להיות בגדול רק ל-SW ולא למשחקים ושטויות אחרות, חוץ מסקייפ ותוכנות אופיס מה שלא משנה בכלל להכנסה בחשבון.

אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף כי בקרוב אני אקנה גם Laptop חזק מאוד שרק הוא איזה 12K.

לכן התקציב צריך לנוע סביב ה- 2K ללא חלקים משומשים, בגדול נאמר לי כי אפשר להריץ בתקציב כזה את ה-SW לא רע בכלל, לפחות יותר טוב מאשר באונ' :D

פורסם

אז תצטרך למצוא כרטיס QUADRO ביד 2

פורסם
  • מחבר

יש לך אולי המלצה לכרטיס ATI עם טכנולוגיית FIRE GL שיהיה טוב ל- SW ? :nixweiss:

פורסם

כרטיסים שהם לא מהסדרות המקצועיות נותנים האצה מאד מינימלית בסוליד.

כדאי לחפש כרטיס יד שניה.

פורסם
  • מחבר

האם 3300 נחשב מקצועי מספיק כדי ש- SW ירוץ סביר לחלוטין ?

פורסם

האם כרטיס שהוא לא מהסדרות המקצועיות יגרום להבדל מורגש באמת?

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני לא יודע.. אבל משיחתי איתם הם המליצו לי על כרטיסים תומכי FireGl של ATI...

פורסם

זה שהם ממליצים ממש לא אומר שזה קריטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים