עבור לתוכן

עזרה במציאת מחשב נייד עם כרטיס רשת של INTEL

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מחפש מחשב נייד לא משנה איזה חברה (ופחות או יותר אין לי מגבלה בתקציב) אני צריך שיהיה לו מעבד טוב זיכרון RAM יחסית גדול והכי חשוב אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת GIGA LAN של INTEL (יש לציין שאני צריך רק של INTEL ורק ג'יגהלן לא משהו אחר)\

תודה למי שיעזור

פורסם
  • מחבר

תודה.....

יש משהו במחיר קצת יותר נמוך?

פורסם

אז מתקציב לא מוגבל הגענו למצב שאתה מסובב את האף על מחשב שעולה סה"כ 7 וחצי אלף שקל?

אם כך, תחשוב בבקשה כמה אתה באמת מוכן להוציא, ותכניס את התקציב בכותרת.

פורסם

ולמה אתה מתעקש על כרטיס של אינטל?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

האם קיים מחשבים כאלה עם כרטיס תקשורת של אינטל GIGA LAN וכרטיס מסך GFORCE 9000 ומעלה?

תודה

פורסם

חזרת אחרי 5 חודשים, יפה יפה... :)

תחשוב בבקשה כמה אתה באמת מוכן להוציא, ותכניס את התקציב בכותרת.

פורסם
  • מחבר

באמת לא יצא לי לבקר בפורום הרבה זמן(עבודה עבודה ....)

בכל אופן ככל הנראה אני לא יצליח למצוא נייד עם כרטיס רשת INTEL PRO 1000 כי הם נורא ישנים...

אבל הבנתי שניתן למצוא נייד עם כרטיס רשת של INTEL שיהיה GIGALAN. כמו כן אני צריך גם שיהיה לנייד כרטיס מסך טוב GFORCE9000 ומעלה.

האמת ראיתי האתר של HP מחשב שהוא טוב לי מבחינת כרטיס המסך אבל הבעיה היא שלא רשום את החברה של כרטיס הרשת (אני לא מבין למה רשה להם לכתוב דברים כאלה)

הנה הקישור:

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=See+all&v1=series&series_name=HDX16t_series#

אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי

תודה מראש

פורסם

אם כך, תחשוב בבקשה כמה אתה באמת מוכן להוציא, ותכניס את התקציב בכותרת.

השרשור ננעל.

כאשר החלטת על תקציב ואתה מוכן להוסיף אותו לכותרת כפי שהתבקשת מספר פעמים, שלח לי או לQttP הודעה פרטית.

השרשור נפתח. על מנת להוסיף תקציב לכותרת יש לערוך את כותרת ההודעה הראשונה.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

מישהו מה? :s07:

השרשור נפתח. על מנת להוסיף תקציב לכותרת יש לערוך את כותרת ההודעה הראשונה.

אני לא מאמין שעדיין לא עדכנת את הכותרת למרות שביקשו ממך שוב ושוב, ואפילו נעלו את הדיון בגלל זה.

איך לעזאזל אמורים להמליץ לך על משהו, אם אתה לא טורח אפילו להבהיר את הצרכים שלך כמו שצריך, ובעיקר את הסכום שאתה, ריאלית, מוכן להוציא.

"כרטיס רשת של אינטל". אתה יודע כמה כאלה יש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים