פורסם 2009 בינואר 2416 שנים תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים את לא צריכה להגיע ל5 אלף... בכל מקרה הייתי הולך עך DELL- שלוש שנות אחריות...
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר צודק.. אני צריכה שהוא יהיה קל לנשיאה עד כמה שאפשר... שלא יהיה גדול מדי.. לא כלכך מבינה בלאפטופים ובגדלי מסך שלהם..כמה עולה DELL ?והדבר הכי חשוב- NETSTICKכמה זה יעלה לי ? והאם זה באמת נותן לי לגלוש מכל מקום ? זה עובד על לווין או WI FI או איך?.. האם יש דרך אחרת חוץ מNETSTICK בשביל לגלוש עם הנייד גם במקומות אחרים ?
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים הייתי נוטה יותר לכיוון הלנובו הנ"ל:http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4099במחיר דומה אפשר לקבל גם Dell Vostro 1310. הלנובו מעט מודרני יותר.Netstick הוא בעצם מודם סלולרי, ומאפשר לגלוש מכל מקום בו יש קליטה של רשת סלולרית אליה את מחוברת.אין לי מושג כמה זה עולה. הוא מרוקן את הסוללה די מהר.מלבד ה-Netstick, את יכולה לגלוש גם בעזרת ה-Wifi המובנה בנייד בכל מקום בו יש רשת אלחוטית אשר מאפשרת גישה לאינטרנט, ולא נעולה.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר היי,דבר ראשון תודה רבה על התגובה.אולי יש לך המלצה אחרת מלבד LENOVO של IBM?בצבא אני תומכת בלאפטופים כאלה ולפי מה שיצא לי להכיר יש להם הרבה בעיות, כלומר הם מגיעים להחלפת חומרה פנימית לעיתים דיי דחופות.בכל אופן אני מעדיפה נייד שהוא לא של IBM..
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים היי,דבר ראשון תודה רבה על התגובה.אולי יש לך המלצה אחרת מלבד LENOVO של IBM?בצבא אני תומכת בלאפטופים כאלה ולפי מה שיצא לי להכיר יש להם הרבה בעיות, כלומר הם מגיעים להחלפת חומרה פנימית לעיתים דיי דחופות.בכל אופן אני מעדיפה נייד שהוא לא של IBM..זה כמו שרכבי ליסינג מגיעים הרבה לתיקונים בלי קשר למהימנות של החברה שמייצרת אותם אלא כי "אין רכב שטח יותר טוב מאשר רכב חברה"בצבא אנשים מזלזלים במחשבים שלהם והורסים כי לא אכפת להם. לנובו היא מהחברות האיכותיות ביותר של מחשבים ניידים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.