עבור לתוכן

"אנחנו בעלי הבית", "אין לי שום דבר טוב להגיד על המדינה הזאת" - חברי כנסת ערבים

Featured Replies

פורסם

טוב צדיק לא ידעתי שאתה ילדה בת 12 מרמת השרון מפני שאתה עונה ככה ;)

• תגובות 55
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הלוואי עלי רמת השרון מהפה שלך לאנטנות שלו... 8)

אבל אתה יודע מה , אני אנסה להתיחס ברצינות, אתה חושב שעם כל השחיטות שהולכת פה באמת יש לך ואולי אפילו לי סיכויי

באמת לעשות משהו? אשמח אם תגיד לי איך, כי כמה שאני לא חושב על זה גם עם חברים , לא מגיעים לפתרון חוץ ממשהו קיצוני

כמו מהפכה...

פורסם

הלוואי עלי רמת השרון מהפה שלך לאנטנות שלו... 8)

מה?

על מה אתה מדבר??

למפלצת הספגטי המעופפת אין שום אנטנות!

פורסם

^ ^^^^

אתה ראית אותה? ;)

פורסם

מה?

על מה אתה מדבר??

למפלצת הספגטי המעופפת אין שום אנטנות!

אולי הוא מדבר על הערנב? לא אתפלא אם הוא שודרג קיברנטית ויש לו אנטנות...

בנוגע לחוק, אני אצביע ליברמן ואקווה שהוא אכן יעשה משהו במידה ויתאפשר לו. שמעתי לא מזמן על השוואה תמוהה - מה היה קורה אם באיטלה היו מחייבים את היהודים להיות נאמנים למדינה. זה בכלל לא היה במקום כי מתי שמעו על יהודים באיטליה (או בכל מקום אחר) מתבטאים בצורה כה קיצונית, על סוף רצון להשמיד את המדינה בה הם חיים?

אינני זוכר את הקשר הדוגמה הזו אבל לדעתי היא הייתה של איזה שמאלני מעפן כמו דביב דרוקר (למרות שלזכותו יאמר שאני מעריך את הדעות שלו כשהן לא נוגעות בפוליטיקה).

פורסם

אבל אתה יודע מה , אני אנסה להתיחס ברצינות, אתה חושב שעם כל השחיטות שהולכת פה באמת יש לך ואולי אפילו לי סיכויי

באמת לעשות משהו? אשמח אם תגיד לי איך, כי כמה שאני לא חושב על זה גם עם חברים , לא מגיעים לפתרון חוץ ממשהו קיצוני

כמו מהפכה...

כאשר אמרתי ארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות התכוונתי לזה - כלומר אנחנו מדינה חדשה ואפשר כאן לקבוע דברים מבלי אפילו לעבוד קשה יותר מידיי באזור המודעות הציבורית , לדוגמא אתה יכול לקחת את הפעילות של הח"כ גילעד ארדן ו / או שלי יחימוביץ' ( אני בכלל לא עוקב לראות מה הם עושים אבל אפשר לחשוב שהם עושים משהו ונחשבים למחוקקים ופעילים ) ( או למשל בדוגמה הפוכה אתה יכול לראות אחת כמו בלילה מה שמה שהיא חברת כנסת , או אחד כמו אפללו או כל מיני פילרים נניח כמו עינבל גבריאלי שהיא הייתה חברת כנסת וכו' , אני יודע שאתה רואה בזה שחיתות , אבל אם רק תסתכל נכון ]אתה תוכל לראות גם את הגדולה שבזה ,חברה צעירים יכולים להיכנס ולהשפיע , אנשים עם השכלה של נעל יכולים להיכנס ולהשפיע , אני רואה בזה את גודל הפתח את גודל השער לכנסת , אם אנשים נעליים שכאלו יכולים להיכנס ולהשפיע , תתאר לך איזו השפעה אחד או אחת טובים יוכלו לעשות .

אנחנו מסתכלים על המדינה אני רואה היזדמנות , אתה רואה שחיתות ( אני לא אומר שאתה לא צודק ואי אפשר לראות שחיתות , אני אומר ששחיתות היא דבר שאתה מעדיף להיסתכל עליו מפני שהוא משרת את המטרות שלך , קרי להתלונן ולא לעשות כלום או אם תרצה , אתה רואה שחיתות כחלק מהעצלנות שלך )

( כמובן אתה יודע שאין לי מחשבה רעה עליך אישית - נהפוכו- אבל זה השימוש בדרך כלל שבני אדם עושים , כלומר מסתכלים על הצד שמשרת את האינטרס החבוי שלהם , אני לא רוצה להיכנס יותר מידיי עמוק לנפש האדם אם לא הבנת אותי עד כה מפני שזה יהיה סתם גיבוב מילים לחינם )

לסיכום :

אם צד אחד של המטבע הוא שחיתות וצד שני של המטבע הוא מהפכה

אני טוען ש"הצד הנכון " של המטבע הוא - הדברים שאתה יכול לעשות עם הכסף הזה , - מבין ?

פורסם

כל לילה לפני השינה אני פשוט מתפלל לאלוהים שאני אקום מחר בבוקר ואגלה שהאנשים האלה נרצחו.

לצערי זה עדיין לא קרה. :(

וואוו

אני מסיר את הכובע :yelclap:.

אתה...אחד מלמעלה מדבר ככה?? ::):nono: :nono: אתה תקבל באן..אתה עובר על חוקי הפורום..(אם אני אומר בלי צנזורה את דבריי ישגרו

אותי לירח עם רקטת שכתוב עליה HWZONE ISRAEL

בכל מיקרה טוב לדעת שאלו דעתותייך ישר כח :hizuk:

פורסם

וואוו

אני מסיר את הכובע :yelclap:.

אתה...אחד מלמעלה מדבר ככה?? ::):nono: :nono: אתה תקבל באן..אתה עובר על חוקי הפורום..(אם אני אומר בלי צנזורה את דבריי ישגרו

אותי לירח עם רקטת שכתוב עליה HWZONE ISRAEL

בכל מיקרה טוב לדעת שאלו דעתותייך ישר כח :hizuk:

אותי דוקא הפתיע שהוא מתפלל לאלוהים

אתה לא מתפלל לאיזה נחש ספגטי?

פורסם

למה נחש ספגטי??

פורסם

למה נחש ספגטי??

השאלה הייתה מופנית אליו

בהומור כמובן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים