עבור לתוכן

"אנחנו בעלי הבית", "אין לי שום דבר טוב להגיד על המדינה הזאת" - חברי כנסת ערבים

Featured Replies

פורסם

גם החברי כנסת הספציפים האלו לא צריכים להיות בכנסת ובטח שבטח שלא מפלגות התומכות במצע כזה

• תגובות 55
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, אני טענתי שהמפלגה צריכה לרוץ לכנסת, וזה הבדל עקרוני. קריאה סלקטיבית זה לא משהו טוב עמרי.

כמה תמים אתה יכול להיות FOR FUCK'S SAKE ??

פורסם

האנשים האלה בוגדים במדינה ולא מתביישים בזה, הם צריכים להיות מוצאים להורג בכלל. פשוט בושה וחרפה שהם יושבים בכנסת?!??!

:goodposting:

פורסם

אני חושב שכמו ש"הסקרנות הרגה את החתול " כך התמימות יכולה להרוג בן אדם , או בקיצור , תמים עד מוות / חידלון .

פורסם

כמה תמים אתה יכול להיות FOR FUCK'S SAKE ??

יודע מה, אני יכול לשנוא אותם ולהיות נגדם, אבל זה לא משנה שהחוק לא נותן לי סיבה לגיטימית לפסול אותם. תמים או לא תמים, אין לך מה לעשות. תתמודד עם זה.

וכמו שאמרתי בדיון המקביל, כשכל העולם נגדך ולא מוכן לחשוב קצת מעבר, אין לי שום כוונה להמשיך את הויכוח. שיהיה לכם בהצלחה עם ליברמן שלכם.

פורסם

ובדיוק בגלל זה בכנסת הבאה עלינו לטובה ישראל ביתנו תריץ את חוק האזרחות שיעגן בחוק את שלילת האזרחות של בוגדי המדינה, על אפם ועל חמתם של שמאלני בג"ץ.

ונאמר אמן.

פורסם

מייחל לזה

אמן

פורסם

הייתי פותח על סקר , אבל זה כל כך דבילי שאנחנו בכלל צריכים חוק כזה , אבל במדינה הכנסת היא הריבון ובג"ץ בנושא הזה טעה בצורה חמורה ביותר שלא שלל אזרחות במקרים הקודמים והחליט לפרש את הפירושים ה"נאורים" והאליטיסטים שלו נגד טובת המדינה ובחוסר ראיית המצב .

אני מקווה שהכנסת הבאה תעביר חוק שאיננו מותיר את שיקול הדעת בידיי בית המשפט בנושאים הברורים האלו .

פורסם

אני מציע לך לעבור עוד פעם על החוק. עד לפני פחות מחצי שנה הסמכות הייתה בידי שר הפנים ולא השופטים.

פורסם

דעתי על מיבנה השילטון בארץ פרושה על פני הפורום במספר תרדים

פורסם

אז גם את מבנה השלטון בארץ אתה רוצה לשנות?

יש פה משהו שהוא כן בסדר לדעתך? :P

פורסם

יש הרבה דברים טובים , אפילו המון ,

העיקרי בהם שזה מקום שאפשר לבנות אותו , להבדיל מהלוזרים שמתלוננים ומתבכינים , אני אישית רואה את המצב כמעודד וכממריץ לפעולה ולא כמשהוא מדכא ושגורם לי לרצות לברוח .

זו היא ארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות :biggthumpup:

פורסם

^^^^

אתה חיי בס"ק (סרט קשה) :silly:

פורסם

:s05:

אתה בטוח מאוד במה שאתה אומר על מישהו אחר על סמך מה בדיוק אתה אומר את זה ?

פורסם

על סמך המציאות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים