פורסם 2009 בינואר 2416 שנים אהלן, אני מחפש מחשב למטרת גלישה באינטרנט. אני בכלל לא מכיר את השוק ואין לי מושג מה כדאי לקנות. אני רוצה לדעת אם שווה לקנות מחשב ניידב במחירים האלה ואם כדאי לשקול את האופציה לקנות מחשב יד שניה. תודה מראש
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים ב-2500 שקל אין הרבה אופציות אבל לצרכי גלישה בלבד כל מחשב נייד יתאים. כן צריך לקחת בחשבון שמחשבים כאלו יהיו כבדים ובאיכות נמוכה יחסית ושחיי הסוללה לא יהיו טובים במיוחד.אפשרות אחרת היא לבחור ב-Netbook עם מסך של 9-10" שיאפשר מחיר נמוך כזה וחיי סוללה טובים יחסית עם ניידות גבוהה.
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר חיפשתי קצת בZap ומצאתי את המפרט הבא:מה אתם אומרים?Dell Latitude X1 Pentium M 1.1GHz 512MB 30GB 12.1" XP Professionalמשקל נוצה 1.14 ק"גIntel Pentium M 1.1 GHz processorMicrosoft Windows XP Professional pre-installed w/COA512 MB RAM30 GB hard disk drive No floppy driveNo optical drive (CD/DVD) Integrated videoIntegrated audioIntegrated 56k modemIntegrated Ethernet LAN802.11b Wireless LANCompactFlash (CF) memory card slotSecureDigital (SD) memory card slot IEEE 1394 portOne (1) USB port12.1-inch TFT LCD widescreen display
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים זה מחשב מאוד ישן ואיטי, אבל לצרכי גלישה באינטרנט הוא יתאים (הוא בערך שווה לכוח של ה-Netbooks/UMPC למיניהם).מצד אחד זה בוודאות מלאי ישן, ואולי גם מחשב משומש/מתצוגה.מצד שני, הוא שייך לסדרה עסקית איכותית של DELL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.