עבור לתוכן

האם אפשר לבקש מהחנות לבצע לאפינג לקולר ?

Featured Replies

פורסם

מיותר לעשות לאפינג שלרוב יוריד עוד 2 מעלות. אלה אם בא לך לעשות את זה בשביל הכיף והנסיון.

לעשות לאפינג זה לא מסובך ולא צריך הוראות מפורטות. אתה לא צריך להיות גאון בשביל לשייף בצורה ישרה משטח כלשהו.

באיזה קרור מדובר אגב?

פורסם

מיותר לעשות לאפינג שלרוב יוריד עוד 2 מעלות... קח בחשבון שאת האחריות על המעבד אתה מעיף מהחלון.

לעשות לאפינג זה לא מסובך ולא צריך הוראות מפורטות. אתה לא צריך להיות גאון בשביל לשייף בתורה ישרה משטח כלשהו.

נראה לי שהוא התכוון לאפינג לקירור ולא למעבד

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהוא התכוון לאפינג לקירור ולא למעבד

לאפינג גם למעבד וגם לקרור

אבל שוב אני לא מתכוון לעשות את זה .

פורסם

צריכים להפסיק להגזים ולרדוף אחרי שטויות.

Lapping יעזור רק באוברקולק מטורף - שאין שום סיבה לעשות, בטח לא במצב שהוא הולך להיות "קבוע" לעבודה רצופה.

920 כדי לשפר ביצועים ולהרגיש נחמד לא צריך לעלות על 3.2Ghz כשמיועד לעבודה רציפה ולא לשבירת שיאים (טיפשית לטעמי) בלבד.

אז וותר על השטויות, וותר על המערכות קירור מיים היקרות שדורשות טיפול מתמיד ופשוט תעשה אוברקלוק נחמד ותסגור עניין. על הדרך תחסוך (אני מניח) הרבה כסף על זכרונות מותאמים, כנ"ל לגבי לוח ועל קירורים מפלצתיים ויקרים

פורסם
מי אתה שתגיד לי באם לעשות לאפינג או לא לעשות לאפינג ?

זה מחשב שלך ?

אתה משלם עליו ?

אני לא זוכר ששאלתי עיצות שלך לכמה OC כן לעשות ?

השאלה היתנה איזה חנות עושה לאפינג בכסף , באם אתה לא יודע על תענה .

אבל אל תמציא שאלות ותענה עליהם

רגיעה נשמה ..

הוא כולה ניסה לחסוך לך כסף

פורסם

שמע,

אני מבין שאתה עצבני בגלל התגובה שנתתי לך בפורום ספקים ומארזים - (לא נאה בעייניך להוסיף תקציב לכותרת), אבל אני לא האדם וזה לא המקום להוציא עליו עצבנים. אני לא מאיים - אבל מנהל הפורום ימחוק את תגובותייך ואם תמשיך תקבל גם אזהרה עם צורת הדיבור הזה. לא לימדו אותך "לריב" במילים יפות ודיבורים? חבל, אבל זה לא המקום לזיבולי וניבולי פה ובטח ובטח שלא כלפיי.

אתה רוצה לעשות לאפינג? מה הבעיה? אז בישביל מה באת בכלל לפה להתייעץ? לך תשלם לחנות כמה שהיא תבקש ותעשה לך, איך חנות שעם התשלום המתאים לא תעשה לך לאפינג כרצונך - תתחדש.

פורסם

1- אף חנות בארץ לא מציעה שירות של עשיית לאפינג. זו עבודה ארוכה ומייגעת.

2- אם חנות כלשהי הייתה מציעה דבר כזה, זה היה יקר. מאוד.

3- אם אתה לא יודע לעשות OC ולא יודע לתחזק OC (כן, אוברקלוק זה דבר שדורש תחזוקה וטיפול, מדי פעם קורה שיש בעיות)- אל תעשה, ואל תבקש מהחנות שתעשה. אם החנות תעשה, ובשלב מסוים תיתקל בבעיה, זה לא באחריות החנות, וחבל שסתם תיתקע עם משהו שאתה לא יודע לפתור.

4- לא קיים פתרון פלא. אתה מחפש פתרון יעיל? הוא יעלה יותר. אתה מחפש לחסוך כסף ולמצוא פתרון יעיל? תיאלץ להשקיע עבודה.

ככה זה הולך, אין מה לעשות.

פורסם

אני כן עושה OC מטורף

עם כל הכבוד, אם אתה רואה את עצמך כאחד שיודע מה הוא עושה בתחום האוברקלוקינג, שלב הלאפינג אמור להיות מאחוריך - אמור להיות לך ידע בתחום הזה.

לא לחינם תחום הקירור והאוברקלוקינג מקוטלגים באותה קטגוריה.

פורסם

1- אף חנות בארץ לא מציעה שירות של עשיית לאפינג. זו עבודה ארוכה ומייגעת.

2- אם חנות כלשהי הייתה מציעה דבר כזה, זה היה יקר. מאוד.

3- אם אתה לא יודע לעשות OC ולא יודע לתחזק OC (כן, אוברקלוק זה דבר שדורש תחזוקה וטיפול, מדי פעם קורה שיש בעיות)- אל תעשה, ואל תבקש מהחנות שתעשה. אם החנות תעשה, ובשלב מסוים תיתקל בבעיה, זה לא באחריות החנות, וחבל שסתם תיתקע עם משהו שאתה לא יודע לפתור.

4- לא קיים פתרון פלא. אתה מחפש פתרון יעיל? הוא יעלה יותר. אתה מחפש לחסוך כסף ולמצוא פתרון יעיל? תיאלץ להשקיע עבודה.

ככה זה הולך, אין מה לעשות.

עם כל הכבוד, אם אתה רואה את עצמך כאחד שיודע מה הוא עושה בתחום האוברקלוקינג, שלב הלאפינג אמור להיות מאחוריך - אמור להיות לך ידע בתחום הזה.

לא לחינם תחום הקירור והאוברקלוקינג מקוטלגים באותה קטגוריה.

כל מלה בסלע :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי זה ויכוח עקר וחסר כל מטרה.

אם פותח הת'רד מעוניין לבצע אוברקלוק מטורף ובשביל זה מוכן לשלם כסף טוב :xyxthumbs:, אני ממליץ לו לפנות לחרט CNC מיומן שיוכל להשחיז לו את המעבד וגוף הקירור לרמות דיוק של מיקרונים ;D

רק תתכונן לשלם הרבה והרבה מאד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים