פורסם 2009 בינואר 2416 שנים http://il.youtube.com/watch?v=YPWSMxnoDwkרצב קישור למה שאני מתכוון האם החנויות עושות לפי בקשה LAP לקולר
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים התשלום על העבודה המייגעת הזו לבדו ירתיע אותך או יגרום לך לעשות את זה לבד...
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים אני לא יעשה את זה לבד ובאם זה עולה כל כך הרבה אולי עדיף קרור מיםאפשר לחשוב.. אם אתה לא OCר מטורף אתה לא צריך לאפינג ולא צריך קירור מים
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר אפשר לחשוב.. אם אתה לא OCר מטורף אתה לא צריך לאפינג ולא צריך קירור מיםאני כן עושה OC מטורף
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר אז תעשה בעצמך .. : אני לא יעשה בעצמי אין לי את הקישורים ,הכלים וקראתי את המאמר באתר על איך וזה לא כתוב לדעתי טוב ויש חלקים לא ברורים בקיצור לא
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים לאיזה מעבד אתה הולך לעשות OC? מהו לוח האם?אגב, Lapping יתן לך אולי 0.15GHZ יותר וקירור מים יתן לך אולי 0.4GHZ יותר.. ההשפעה של התדרים הללו על הביצועים היא אפסית.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים שמע רק אם אתה חולני ממש לגבי הקירור אז תעשה את זהכי לפי מה שהבנתי זה יכול להוריד כולה טמפרטורה של 2°ואם אתה לא מבין בזה כמו שאתה אומר אתה יכול ללהרוס יותר מלהועיל
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר שמע רק אם אתה חולני ממש לגבי הקירור אז תעשה את זהכי לפי מה שהבנתי זה יכול להוריד כולה טמפרטורה של 2°ואם אתה לא מבין בזה כמו שאתה אומר אתה יכול ללהרוס יותר מלהועילבשביל זה כתבתי בשאלה האם יש חנויות שכן עושים זאת ?או שמכירים חנות או לא
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים איזה לוח 1366?אגב, כדאי לך (אפילו מאוד) לקרוא את העריכה בתגובה האחרונה שלי.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים בשביל זה כתבתי בשאלה ובשביל זה עניתי (אומנם במילים אחרות אבל חשבתי שתבין את מה שאפשר להסיק מהם)אם אתה לא יודע איך לעשות את זה אז לדעתי גם לשלם להם 100 ש"ח בשביל פחות 2 מעלות זה לא שווהאלא שוב,אם זה באמת כל כך קריטי לדעתךאם תקנה קירור טוב מה שיגביל אותך יהיה יותר המעבד\מתח\לוח ולא המעלותככה ש2 מעלות פחות לא נראה לי יעזרו לך ממש ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.