עבור לתוכן

מפרט מחשב 5K

Featured Replies

פורסם

אם הוא גיימר אז הוא בטח ירצה HD4870 על מסך 22 ... כבר ה HD4850 מתחיל לצלוע ... 4870 יתן לו שקט לכמה זמן ...

מצדיק אין צורך ב 9550 סתם ביזבוז ... אפשר אפילו 6600 וב OC להגיע איתו לביצועים טובים

פורסם

ומה הטעם לא להתקמצן?

לזרוק כסף על לוח שעולה 800 ש"ח כשאפשר לקבל את אותם הביצועים מאחד שעולה קצת יותר מחצי?

זכרונות שעולים 320 ש"ח שיש ב-250?

4870 על רזולוציות של מסך כזה? גם ה-4850 לא יתאמץ כדי להריץ משחקים בכזאת רזולוציה נמוכה.

גם הספק מעט מיותר, אפשר לקחת את ה-SeaSonic 400W או במקרה שרוצים קצת טווח ביטחון את ה-430.

אגב, עד שלא תקבל פירוט מדוייק של התוכנות שהוא עובד איתן לא תוכל לדעת אם יש לו צורך\שימוש במעבד בעל יותר מ-2 ליבות.

א.שמע הוא רצה מפרט בסכום הנ"ל ..אם אני לא טועה ציינתי פה (או שזה היה בת'ארד אחר) שהוא יכול לצמצם מחיר ולקחת לוח אחר

חוץ מזה הלוח הזה עם צ'יפ טוב יותר ותמיכה מלאה בריבוי כרטיסים SLI או CROSS..3 חריצים של PCIE ..

בלוח זול יותר ספק אם תהיה תמיכה

ב.4870 יציג מספר גבוה של פריימים לשניה מאשר ה 4850 לא משנה באיזה רזולוציה תשחק וזו עובדה!

ג.SEASONIC אומנם יחסוך לו כסף אבל אין מה להשוות בכלל לגבי איכויות של הספק הזה ושל מה שאני הבאתי

שלא לדבר על רעש או ניצול ..

ד.בחשיבה על העתיד מרובע ליבות יהיה טוב יותר

למרות שגם E84000 יהיה מצויין

ב.במידה והוא ירצה לעשות או.סי (תן לו חודש מהיום) הזכרונות שהצעתי יהיו הרבה יותר טובים מזכרונות ואליו ..

עריכה:

כן זה הת'ארד הזה תראה כמה תגובות מעליך שרשמתי שהוא יכול לחסוך בלוח

הוא רוצה מחשב שיפעיל יישומים כבדים כגול תוכנות עריכת סרטים מה שמרובע ליבות יעשה זאת יותר טוב

הוא רוצה להריץ משחקים על מסך 22 אינץ' ככה שלדעתי הוא לא צריך להתפשר על 4850 במיוחד שזה בטווח התקציב שלו

לפעמים עדיף לא לחסוך לבן אדם עכשיו כדי לחסוך לו יותר מאוחר ...

פורסם

"מסך NEC רזולוציה 1280 על 1024"

אלו לא נשמעים לי כמו רזולוציות של מסך 22'.

katkato

מי ביקש תמיכה ב-CF? לא רק שהמערך הזה לא משתלם מה גם ש-4850 אחד יהיה יותר ממספיק בשבילו.

אתה מודע לזה שכל מה שעובר את ה-60FPS כבר לא ישנה לעין.

אין זה משנה אם ב-COD4 הכרטיס יציג 100 או 120 כי ברזולוציה כזאת הוא אכן יגיע למספר פריימים כזה.

ה-SeaSonic יחסית שקט וכל עוד לא דובר על רצון מיוחד לשקט הוא יחסוך הרבה כסף ויחזיק את המפרט בלי שום בעיה.

אגב, זכרונות 800MHZ ייתנו תדר באס של 400MHZ מה שאומר תדר של 3.6GHZ ל-E8400, קשה לי להאמין שהוא הולך לעבור את זה (או יכול).

פורסם

"מסך NEC רזולוציה 1280 על 1024"

אלו לא נשמעים לי כמו רזולוציות של מסך 22'.

katkato

מי ביקש תמיכה ב-CF? לא רק שהמערך הזה לא משתלם מה גם ש-4850 אחד יהיה יותר ממספיק בשבילו.

אתה מודע לזה שכל מה שעובר את ה-60FPS כבר לא ישנה לעין.

אין זה משנה אם ב-COD4 הכרטיס יציג 100 או 120 כי ברזולוציה כזאת הוא אכן יגיע למספר פריימים כזה.

ה-SeaSonic יחסית שקט וכל עוד לא דובר על רצון מיוחד לשקט הוא יחסוך הרבה כסף ויחזיק את המפרט בלי שום בעיה.

אגב, זכרונות 800MHZ ייתנו תדר באס של 400MHZ מה שאומר תדר של 3.6GHZ ל-E8400, קשה לי להאמין שהוא הולך לעבור את זה (או יכול).

הוא אמר מסך 22 כנראה הוא רוצה לקנות גם מסך או שיש לו כבר

מי ביקש תמיכה בCF ? הוא לא ביקש...אבל הוא ללא ספק ביקש להפעיל משחקים כבדים נכון ? עוד שנה הוא כבר לא יוכל

אז למה לקנות שנה הבאה כרטיס שיעלה 1500 שקל במקום עוד 4870 שיעלה בטח כבר 700 שקל...

אני מאוד מודע לעניין שאם הוא יעבור 60FPS הוא לא יבדיל...למעשה...כבר בפחות FPS הוא לא יבדיל

אבל משחקים כבדים זה קרייסיס ודוגמתו... וגם עם 4870 הוא לא יפעיל את קרייסיס על 60FPS...אולי בחלום...

הסיסוניק יחסית שקט ? אתה מוזמן לקרוא ביקורות עליו באינטרנט ובכלל על כל ספקי SEASONIC

ויודע מה...גם עם זה הוא באמת משהו מיוחד אין בכלל מה להשוות אותו ל MODU...זה איכות שונה לגמרי

וחוץ מזה להמליץ לבן אדם על ספק כמה שיותר חלש זה לא חכם לדעתי..תחשוב טיפה קדימה...ממש טיפה קדימה

400W זה לא משהו בשביל לחשוב אפילו שנייה קדימה

ולגבי האו.סי זה לא כמו שאתה אומר בכלל! אומנם מבחינת תיאוריה הם לא יגבילו

אבל ברגע שאתה עושה או.סי זה משתנה..אני למשל לא מצליח לייצב את הבאס שלי על 260 במחלק 1:1

בלי להעלות מתח לזכרונות אתה יודע את זה ? למה ? לא יודע הרי הם עובדים בהרבה פחות מהתדר שלהם

ואז ברגע שאני מעלה מתח הלוח מתחמם כמו מטורף...

ובעצם מה שאתה אומר שאין הבדלים בין סוג זכרונות כזה או אחר העיקר שהם יהיו באותו תדר ? טעות!

פורסם

למה לקנות כרטיס שיעלה 1000 ש"ח ולא עוד אחד ב-700?

כי בעוד שנה כרטיס אחד יהיה חזק בדיוק כמו 2 כרטיסים היום.

ככה זה ולהתווכח על הנושא הזה יהיה רעיון יותר ממיותר אתה יכול לבדוק ב"דפי ההסיטוריה" קצת בכל הנוגע למערכי CF מול כרטיסים בודדים בשנים כאלו ואחרות.

מוזר, חיפשתי ולא מצאתי שום תזכורת לזה שיש לו מסך 22'.

כבר מובן לכולם ש-CRYSIS הוא המשחק האחרון שמהווה מדד לביצועים.

שטויות במיץ, הליטוגרפיה קטנה וההספק במגמת ירידה ולא להפך. חוץ מזה שמפרט שכולל Q9770+ 4GB+ לוח מבוסס X48 ו-4850 אחד צורך כולו במאמץ כ-270W.

ברור שיש הבדל 2%-3% בין CL5 ל-CL4.

הזכרונות שלך לא מצליחים להתייצב על תדר נמוך ממה שכתוב עליהם? או שהם תקולים או שמי שמכר לך אותם ידע לעשות עליך קופה.

הזכרונות שלי על 450MHZ ביחד עם לוח 965P בלי לגעת במתח של שום רכיב כבר כמעט שנה ולא "שמעתי" אותם מצייצים על מתח או על בעיות כלשהן..

אז תעשה לי טובה אל תספר לי סיפורים על זכרונות שבגלל OC שבכלל לא קשור אליהם לא מצליחים להגיע לתדר המקורי שלהם.

פורסם

למה לקנות כרטיס שיעלה 1000 ש"ח ולא עוד אחד ב-700?

כי בעוד שנה כרטיס אחד יהיה חזק בדיוק כמו 2 כרטיסים היום.

ככה זה ולהתווכח על הנושא הזה יהיה רעיון יותר ממיותר אתה יכול לבדוק ב"דפי ההסיטוריה" קצת בכל הנוגע למערכי CF מול כרטיסים בודדים בשנים כאלו ואחרות.

מוזר, חיפשתי ולא מצאתי שום תזכורת לזה שיש לו מסך 22'.

כבר מובן לכולם ש-CRYSIS הוא המשחק האחרון שמהווה מדד לביצועים.

שטויות במיץ, הליטוגרפיה קטנה וההספק במגמת ירידה ולא להפך. חוץ מזה שמפרט שכולל Q9770+ 4GB+ לוח מבוסס X48 ו-4850 אחד צורך כולו במאמץ כ-270W.

ברור שיש הבדל 2-3 בין CL5 ל-CL4.

הזכרונות שלך לא מצליחים להתייצב על תדר נמוך ממה שכתוב עליהם? או שהם תקולים או שמי שמכר לך אותם ידע לעשות עליך קופה.

הזכרונות שלי על 450MHZ ביחד עם לוח 965P בלי לגעת במתח של שום רכיב כבר כמעט שנה ולא "שמעתי" אותם מצייצים על מתח או על בעיות כלשהן.

א.למה לא לקנות כרטיס מסך ב 1500 ש"ח ולא לקנות אחד ב700! לא באלף!

בכל אופן אתה מוזמן לראות את שלל מערכי CF שעלותם מסתכמת בפחות מ 1200 ש"ח ולוקחים את הGTX280 של אנוידיה ..

עד שנה הבאה (שלא לומר עוד כמה ימים עד ליציאתו של הדרייבר הבא של ATI) בטוח יהיו שיפורים במערכי ה CF ..

לגבי ה CF ..אתה מוזמן לבדוק במחשבונים באינטרנט ולראות בדיוק כמה עוד כרטיס משמעותי מבחינת ההוספה לצריכת החשמל

שלא לדבר על בלאי לספק כוח שעם הזמן נותן פחות כוח ממה שהוא אמור לתת

לגבי הזכרונות אל תנסה לעשות ממני מפגר ..קופה שמ'קופה..תאמין לי אחי אני מבין מספיק בשביל לדעת מה תקול ומה לא..

אתה גם מוזמן לדבר עם חבריך המנהלים של אוברקלוקינג וקירור שלפעמים ממליצים להעלות את המתח למרות שהזכרונות עובדים על פחות מהתדר שלהם

חוץ מזה דיברתי על מקרה ספציפי בלבד...עכשיו האו.סי שלי למעבד (בגלל היעדר קירור) על 2.7GHZ והזכרונות על 940 עם תזמונים מהירים יותר מבסטוק

בלי להעלות מתח לא למעבד ולא לזכרונות

אבל אם אני אוסיף עוד 25 MHZ לתדר הבאס (אחרי הורדת המחלק של הזכרונות ל 1:1 ) אני עדיין אצטרך להעלות מתח לזכרונות..

איך תסביר את זה ? או שגם על או.סי אתה רוצה ל"חדש" לי משהו ?

בקיצור בשביל 70 ש"ח אני יותר מממליץ לו לקחת זכרונות שהם לא וואליו..זה הכל

לדעתך זה לא שווה ? לדעתי זה מאוד שווה!

פורסם

אין לי מה לחדש לך בקשר ל-OC בדוק את כל הנתונים שלך וזכרונות שונים.

זה לא המקום לפתור בעיות.

הוכח שמערך CF לא משתלם, תוכל להתווכח עם זה כמה שתרצה.

הוויכוח הזה לא מוביל לשום מקום כי אתה לא מוכן להבין דברים מעבר לאלו שאתה מקובע אליהם.

פורסם

אין לי מה לחדש לך בקשר ל-OC בדוק את כל הנתונים שלך וזכרונות שונים.

זה לא המקום לפתור בעיות.

הוכח שמערך CF לא משתלם, תוכל להתווכח עם זה כמה שתרצה.

הוויכוח הזה לא מוביל לשום מקום כי אתה לא מוכן להבין דברים מעבר לאלו שאתה מקובע אליהם.

לא אחי זה לא אני שמקובע זה אתה

אתה ממליץ לבן אדם על מערכת פחות טובה ממה שהוא זקוק לה

לחסוך 70 שקל על זכרונות ? נו באמת ?

אתה רוצה להאמין ש4850 יספק אותו על מסך 22 אינץ..ועוד כשהוא כותב בפירוש שהוא רוצה להפעיל משחקים כבדים

אתה ממליץ לו על מעבד E8400 כשהוא מבקש מחשב שיהיה טוב לתוכנות כמו עריכת סרטים שברור גם לך שמרובע ליבות יהיה טוב יותר לתפקיד זה

ונכון...מערך CF כרגע לא משתלם...נקודה! אבל אני התכוונתי לשידרוג עתידי...אם אתה מאמין שגם בעוד חצי שנה מערכי הCF ישארו ברמתם היום

זו כבר הנחנה מאוד מאוד שגוייה,שלא לדבר על מערכי CF של 4850 כיום שהוכיחו את עצמם כחזקים לעומת GTX280

הדבר היחיד שגורם להם להיות יותר בעייתיים במשחקים זה הדרייברים כי אם אתה משווה את הכוח שלהם הם חזקים בהרבה מה GTX280..

וגם על זה אין מה להתווכח

פורסם

אוקיי. אתה מוזמן להסתמך על AMD-ATI ולחכות שהם יוציאו לך דרייברים חדשים עד אז תיהיה בטוח שהכרטיס שלך מצויין אך לא מנוצל כי הדרייברים לא ממצאים את כל היכולת.

אתה מוזמן לקחת מערך CF או SLI של כל כרטיס שתרצה ולהשוות אותו לכרטיס בודד כיום.

ככה הייתה המגמה וככה היא תישאר זה לא תלוי באף חברה אלא בקצב ההתפתחות של הכרטיסים.

שמעת ממנו על איזה תוכנות הוא עובד?

ואם ספציפית הוא עובד על תוכנה שמה לעשות לא הותאמה לריבוי ליבות? איפה פה יעזור לו מעבד מרובע?

בפעם השלישית, לא מצאתי באף תגובה הזכר למסך 22'.

פורסם

אוקיי. אתה מוזמן להסתמך על AMD-ATI ולחכות שהם יוציאו לך דרייברים חדשים עד אז תיהיה בטוח שהכרטיס שלך מצויין אך לא מנוצל כי הדרייברים לא ממצאים את כל היכולת.

אתה מוזמן לקחת מערך CF או SLI של כל כרטיס שתרצה ולהשוות אותו לכרטיס בודד כיום.

ככה הייתה המגמה וככה היא תישאר זה לא תלוי באף חברה אלא בקצב ההתפתחות של הכרטיסים.

שמעת ממנו על איזה תוכנות הוא עובד?

ואם ספציפית הוא עובד על תוכנה שמה לעשות לא הותאמה לריבוי ליבות? איפה פה יעזור לו מעבד מרובע?

בפעם השלישית, לא מצאתי באף תגובה הזכר למסך 22'.

א.יש לי בכלל GTX260 216C ...אין לי כרטיס של ATI

ב.אתה מוזמן לשאול פה אנשים עם GTX295 או 4870X2 לגבי חווית המשחק שלהם ...ולהיווכח על שיפור מאשר לפני חודשיים \שלוש

ג.בוא תגיד לי אתה ...איזה תוכנת עריכת סרטים הותאמה במיוחד לQ ? אני סתם אקח לדוגמא תוכנה כמו VIRTUALDUB..

אני השתמשתי בה בכפול ליבה ובX3 שיש לי עכשיו שהוא מעבד הרבה פחות מהQ שהבאתי...יש הבדלים במהירות הקידוד ! בדוק!

ד.אמרתי לך לגבי המסך...גם על מסך 17 ! עם רזולוציה של 1280 1024 ה4870 יתן יותר מספר פריימים לשנייה

הוא אמר "בדגש על משחקים כבדים" סבבה ? אמרתי לך קרייסיס אני עם הכרטיס שלי(שיותר טוב משני כרטיסי ה 4800) לא אפעיל אותו על 60FPS ולא על 50FPS

ככה שהבדלים מבחינת הפריימים יהיו לו בין ה4850 ובין ה 4870 אין מה להתווכח על זה ...

פורסם

בוא נעשה קצת סדר:

אני דיברתי על מה יקרה אם והוא משתמש בתוכנה שאינה תומכת בריבוי ליבות. גם אז מעבד ב-1500 ש"ח יהיה משתלם?

כדאי שתקרא מה שכתבתי כמו שצריך לפני שאתה מגיב.

על מסך 17' ה-4870 יציג FPS גבוה יותר?

שמעת מישהו מתווכח על הנתון הזה?

אתה מוכן לשלם עוד כ-250 ש"ח על 6-8FPS? בבקשה, אך אני לא בטוח שפותח הדיון מעוניין בזה.

תיכנס לפרופורציות,

הכרטיס שלך ממש לא חזק יותר גם לא מזוג 4850 ואם תפעיל את CRYSIS ב-DX9 על רזולוציה של 1280X1024 (עם פילטרים) סביר שתתקרב ל-50FPS.

אתה מוזמן לעיין. CRYSIS ב-DX9 במספר רזולוציות:

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/9159-ati-hd4870-hd4850-crossfire-performance-review-9.html

* פה מסתיים הוויכוח הסתמי הזה שגם ככה סוטה מהנושא. יש לך מה להוסיף? פתח דיון בפורום המתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים