עבור לתוכן

סקר יצרנית החומרה האהובה והטובה VOL 1.0

מי החברה האהובה עלייך ביותר?ומי הטובה? 1,861 הצבעות

1. 1. מי החברה האהובה עלייך ביותר?ומי הטובה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הסקר מתייחס ללוחות אם , קירורים , מחשבים ניידים , ובכלל , כל מה שקשור לנושא המחשבים ושם החברה מופיע עליו

בלי ספאם בבקשה!

פורסם

כל חברה והדבר המיוחד שיש בה :)

לדוגמא חלק מהלוחות של אסוס שבאים עם מסך ה LCD הקטן , לוחות האם של DFI עם יכולות ה OC , :)

ההדעפה שלי היא אסוס , אני אוהב את הבאנדל שמגיע איתו ולוחות נהדרים :P

פורסם

אני ואהב ג'יגה בייט :smile1:

פורסם

קודם כל DELL!!

ולא DEEL...

תתקן בבקשה :)

מבחינתי NVIDIA מספר 1!!!

פורסם

לא רוצה להורס את החגיגה אבל הדיון מיותר וכל מה שיצא ממנו זה ספאם טהור.

אי אפשר (באופן חד משמעי) להשוות בין חברות, שחלקן אפילו לא באותה קטגוריה מבחינת מוצרים.

אם יבוא בנאדם ויגיד ג'יגהבייט מה זה יגיד? שהיא עדיפה? לא..שיש לו (וזה במקרה הטוב) ניסיון טוב עם לוח או שניים, לא יותר. כנ"ל לגבי כל שאר החברות.

ברוב המקרים זה פשוט ילדודס שאוהבים את הלוגו, או את המראה של לוחות את ה-Extreme וכו'...

פורסם

^^ :xyxthumbs:

מה הקשר בין אפל לDFI?

פורסם

לא רוצה להורס את החגיגה אבל הדיון מיותר וכל מה שיצא ממנו זה ספאם טהור.

אי אפשר (באופן חד משמעי) להשוות בין חברות, שחלקן אפילו לא באותה קטגוריה מבחינת מוצרים.

אם יבוא בנאדם ויגיד ג'יגהבייט מה זה יגיד? שהיא עדיפה? לא..שיש לו (וזה במקרה הטוב) ניסיון טוב עם לוח או שניים, לא יותר. כנ"ל לגבי כל שאר החברות.

ברוב המקרים זה פשוט ילדודס שאוהבים את הלוגו, או את המראה של לוחות את ה-Extreme וכו'...

אבל בדיוק על זה מדובר. אתה יודע טוב מאוד שכל מי שמתעסק בתחום הזה, בלי שום קשר לגיל, הוא ילד מגודל, ותמיד יתלהב מאיזה לוגו נוצץ ומגניב או משהו בסגנון (גם אם הוא ינסה להסתיר את זה.)

פותח הת'רד לא שואל פה "למי לדעתכם יש את המוצרים הכי טובים", אלא "איזה שם של חברה הכי נחמד לכם לראות בעין".

סתם לדוגמה, יש לי חולצה של DFI עם לוגו גדול של LanParty מקדימה.

וואלה, חברה טובה, סדרה מוצלחת, יש לי נסיון טוב איתם, השם הזה "בא לי בטוב", נחמד לי לראות את הלוגו בעין.

ומצד שני, התעסקתי עם כ"כ הרבה אייפודים תקולים בעבר שרק לראות את הלוגו של אפל עושה לי רע. זה אומר שאני חושב שכל המוצרים של אפל גרועים? לא.

מדובר על דברים כאלו, לא על "למי יש מוצרים יותר טובים".

פורסם

לעתי אין על dfi

אפילו הלחות שלהם יפים (במיוחד ה nf4 וכל אלו).

פורסם

אם ככה..לי יש "משהו" ל-Dell

פורסם
  • מחבר

חח אמ אנחנו לא ילדים אז מה אנחנו ?

אתה , אני ובטח כולנו , כשקיבלנו את הלוח שלנו את המעבד כרטיס מסך מארז או לא יודע מה..

היתלהבנו כמו ילד קטן שקנו לו ג'יפ שלט....

וזה לא רק ילדים גיל 25 ומטה

יש גם מבוגרים שרצים ומתלהבים מזה ומשקיעים את כל כספם , בלוגואים בעיצובים וביכלל בחומרה..

ואתה יכול להיות בוגר מאוד ואחלה של בן אדם רציני

אבל שאתה רואה לוח של ASUS זה עושה לך את זה יותר מלהיסתכל על בחורה יפה...

(בגבול הטעם הטוב כן ? ) חחחחחח

פורסם

עכשיו הבנתי למה היתה לי ההרגשה ש-*Scorn* שונא אותי בשלב מסויים :lol:

האמת שבאמת אין מה להתלהב מחברה זו או אחרת, כל אחת הוציאה אי-פעם מוצר טוב שגרם לצונאמי של Fanboys ולמיליון

אתרים שהם בנו שקשורים בחברה... אבל הלוגו יכול לעתים להיראות נחמד כשממקמים אותו נכון, לדוגמא יש לי חולצה מה זה מגניבה

של G.Skill בצבעי לבן-אדום עם הלוגו שלהם בענק ככה מקדימה, מת על החולצה הזו ;D

...ותמיד תכננתי לגנוב כמה מהדגלים השחורים/לבנים שתלויים בחניון של iDigital בראש העין... אבל יש שם איזה שומר דרוזי שלא מרשה לי :'(

פורסם

לגבי לוחות אם דעתי היא שלוחות אם בשבילי זה דבר ראשון OC

דבר שני OC

דבר שלישי OC

DFI :angryfire: :angryfire: :angryfire:

פורסם

אבל שאתה רואה לוח של ASUS זה עושה לך את זה יותר מלהיסתכל על בחורה יפה...

(בגבול הטעם הטוב כן ? ) חחחחחח

אני מאוד מקווה שגבול הטעם הטוב לא עובר בין TN ל IPS :silly:

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ללאלא כלל לא

שמע , שקיבלתי את הלוח היסתכלתי עליו איזה חצי שעה ולא היתיחסתי כלל לחברה שלי.. זאת הייתה ההיתלהבות הראשונית ..

אחרי זה אתה יודע , ברגיל.. צריך קצת הגיון.

פורסם

אחי אתה נורמלי לחלוטין.

כולנו מתלהבים בהתחלה מדברים חדשים (חברה חדשה, מחשב חדש, מוצר חדש) ועם הזמן ההתלהבות יורדת.

כמובן מביניהם יש דברים שקצת יותר אהובים ומתלהבים מהם וכאלו שקצת פחות מתלהבים מהם.

בגלל זה חשוב לגוון ולתמרן כמה שאפשר :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים