פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מאז שהתחלתי להשתמש במחשב החדש שלי מג'ון ברייס, העברתי אליו את 2 ההארד דיסקים של 500GB IDE כל אחד (אלה שהיו לי במחשב הקודם). אני מנסה להתקין את ה- xp על ה- primary master והמחשב מפרמט את המחיצה, מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו:http://support.microsoft.com/kb/314477ניסיתי לעשות את הפתרון בשיטה מספר 2 ובשיטה מספר 4 וזה לא עוזר. אני מדבר על זה שהוא נותן לי את ההערה הזו אחרי שהוא מסיים את החלק של ה- copying files (חלק לא גרפי) ולפי שהוא ממשיך ל- preparing installation (חלק גרפי). מה עושים? הלוח אם של המחשב שלי מג'ון ברייס הוא biostar 945gc m7-te כבר קראתי ת'רד בנושא הזה שפורסםבזון, אבל זה לא היה באמצע ההתקנה של הוינדוס!
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר windows could not start because of a computer disk hardware configuration problemהודעה מספר 1 בלינק. ניסיתי לעשות את שיטה מספר 2 ו-4 בלינק. הבנת?
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר כן, יש לי עוד 2 דיסקים של XP ולא משנה איזה אני שם, המחשב מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו.אני אמנם טכנאי מוסמך, אבל מעולם לא נתקלתי בבעייה הזו. אני מת לפתור את זה וזהו, כי התחלתי להשתמש במחשב החדש מיום חמישי וכבר יש בעיות.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים תבדוק שוב את ההגדרות של המאסטר והסלייב.תבדוק את ההגדרות בביוס, במיוחד את אלה של הכוננים.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר זה מה שאני עושה עכשיו. זה לא עזר. ניסיתי לעשו לו fixmbr וגם לא הלך וחשבתי לעשות fixboot. זה כדאי או שזה ידפוק את ההארד דיסק?חשבתי על לעשות שוב partition ולמחוק ת המחיצות הקיימות, אבל לא נראה לי שזה יעזור כי אז הוא יעשה את ה- copying files ואולי יתן לי אח"כ שוב את ההודעה הזו. העובדה שהוא נותן לי את ההודעה אחרי ה- copying files מוכיחה שההארד דיסק בסדר.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים תנסה באמת למחוק את המחיצה לגמרי, אולי יש לך שם שאריות של משהו שגורמות לבעיות. כבר שמעתי על מקרים כאלה.אתה מפרמט NTFS נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.