עבור לתוכן

בעייה בהתקנת windows xp

Featured Replies

פורסם

מאז שהתחלתי להשתמש במחשב החדש שלי מג'ון ברייס, העברתי אליו את 2 ההארד דיסקים של 500GB IDE כל אחד (אלה שהיו לי במחשב הקודם). אני מנסה להתקין את ה- xp על ה- primary master והמחשב מפרמט את המחיצה, מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו:

http://support.microsoft.com/kb/314477

ניסיתי לעשות את הפתרון בשיטה מספר 2 ובשיטה מספר 4 וזה לא עוזר. אני מדבר על זה שהוא נותן לי את ההערה הזו אחרי שהוא מסיים את החלק של ה- copying files (חלק לא גרפי) ולפי שהוא ממשיך ל- preparing installation (חלק גרפי). מה עושים?

הלוח אם של המחשב שלי מג'ון ברייס הוא biostar 945gc m7-te

כבר קראתי ת'רד בנושא הזה שפורסםבזון, אבל זה לא היה באמצע ההתקנה של הוינדוס!

פורסם

drorhazan

תערוך בבקשה את הכותרת שלך לפי חוקי הזון (רק נושא הדיון בהודעה).

פורסם
  • מחבר

ככה יותר טוב?

פורסם

איזה הודעת שגיאה אתה מקבל? (תקרא את הלינק שהבאת)

פורסם
  • מחבר

windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem

הודעה מספר 1 בלינק. ניסיתי לעשות את שיטה מספר 2 ו-4 בלינק. הבנת?

פורסם

אולי חיברת את הדיסקים שלך לא טוב,

תנתק אותם לחלוטין ותחבר מחדש.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ולא נראה לי שזה יעזור.

פורסם

יש לך דיסק התקנה אחר שאתה יכול לנסות?

פורסם
  • מחבר

כן, יש לי עוד 2 דיסקים של XP ולא משנה איזה אני שם, המחשב מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו.אני אמנם טכנאי מוסמך, אבל מעולם לא נתקלתי בבעייה הזו. אני מת לפתור את זה וזהו, כי התחלתי להשתמש במחשב החדש מיום חמישי וכבר יש בעיות.

פורסם

תבדוק שוב את ההגדרות של המאסטר והסלייב.

תבדוק את ההגדרות בביוס, במיוחד את אלה של הכוננים.

פורסם

מה קורה אם אתה מוציא ה SLAVE ?

פורסם

תנסה לחבר רק את הכונן שאתה מתקין עליו כרגע

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני עושה עכשיו. זה לא עזר. ניסיתי לעשו לו fixmbr וגם לא הלך וחשבתי לעשות fixboot. זה כדאי או שזה ידפוק את ההארד דיסק?

חשבתי על לעשות שוב partition ולמחוק ת המחיצות הקיימות, אבל לא נראה לי שזה יעזור כי אז הוא יעשה את ה- copying files ואולי יתן לי אח"כ שוב את ההודעה הזו. העובדה שהוא נותן לי את ההודעה אחרי ה- copying files מוכיחה שההארד דיסק בסדר.

פורסם

תנסה באמת למחוק את המחיצה לגמרי, אולי יש לך שם שאריות של משהו שגורמות לבעיות. כבר שמעתי על מקרים כאלה.

אתה מפרמט NTFS נכון?

פורסם

יש בכלל מחיצה PRIMARY על קונן שלך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים