עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אם יש לך את זה איך אתה רואה כמה מחוברים?

וזה שמעלי-סתם שאלה לא קשורה: מה הקטע של החתימה שלך? "תודה psyco". :nixweiss:

הסטים עשה לי no connection ולא נתן לי לראות את רשימת החברים, אבל להוריד משחקים ולהיכנס לחנות ולכל השאר כן.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם עכשיו? לך לפורום של סטים תברר אם זה קורה לעוד אנשים והאם סטים מציעים להם פתרונות.. אם זה רק לך אז פתח ת'רד בפורומים שלהם.

פורסם

הסטים עשה לי no connection ולא נתן לי לראות את רשימת החברים, אבל להוריד משחקים ולהיכנס לחנות ולכל השאר כן.

::) ;D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תגידו, מה הולך עם ה- Christmas Sale השנה? לא קורה? אני פשוט בצבא ולא מעודכן בשיט, לא קראתי את הת'ראד...

פורסם

היה כבר

פורסם

אבל אל תדאג, לא הפסדת הרבה, המבצעים היו חלשים מאוד.

פורסם

תגידו, מה הולך עם ה- Christmas Sale השנה? לא קורה? אני פשוט בצבא ולא מעודכן בשיט, לא קראתי את הת'ראד...

היה כבר

מוזר, חשבתי שChristmas יהיה רק בסוף החודש ::)

הפסדת את המכירות (החלשות) של thanksgiving

מסתבר שלא כולם מרוצים מההצלחה של סטים

אני לא מבין מה לקח להם כל כך הרבה זמן להבין את זה. החנויות האלה נאבקות על הקיום שלהן כי המודל העיסקי שלהן פשוט לא רלוונטי יותר.

מזמן הן כבר היו צריכות להתאגד כנגד רכישה דיגיטאלית.

פורסם

זה לא יעבוד, הם לא צריכים להתאגד כנגד זה אלא לזרום עם זה. הם היו צריכים להציע אלטרנטיבות מזמן, לפני שסטים השתלט על השוק. סתם להתנגד למגמה טכנולוגית מתבקשת לא יעבוד להם בטווח הרחוק.

לדעתי שחקני משחקי מחשב צריכים להחרים את החנויות שעושות את זה בתגובה.

פורסם

לא בהכרח...לא נראה לי שסטים צריכה עזרה מהגיימרים..אם כבר היה עדיף לעודד תחרות ולקנות מחנויות אחרות כשיש שמה דילים טובים...מונופול זה אף פעם לא טוב לצרכנים.

פורסם

מונופול זה אף פעם לא טוב לצרכנים.

:Dלכן אני רק בינג! ;D

פורסם

לא בהכרח...לא נראה לי שסטים צריכה עזרה מהגיימרים..אם כבר היה עדיף לעודד תחרות ולקנות מחנויות אחרות כשיש שמה דילים טובים...מונופול זה אף פעם לא טוב לצרכנים.

אין ספק בכך, אבל מה שאני אומר זה שדרך הפעולה שלהם פסולה. הם לא צריכים להחרים את סטים, אלא להציע אלטרנטיבות.

:Dלכן אני רק בינג! ;D

מונופול זה דבר רע, אבל בשוק החיפוש לגוגל יש מונופול פשוט בגלל שהם יותר טובים. והמצב שם רגיש, אז ברגע שהם יעשו טעות הם יודעים שהמון אנשים יעזבו, ולכן קשה להאמין שהם ינצלו את המונופול לרעה.

פורסם

מונופול זה דבר רע, אבל בשוק החיפוש לגוגל יש מונופול פשוט בגלל שהם יותר טובים. והמצב שם רגיש, אז ברגע שהם יעשו טעות הם יודעים שהמון אנשים יעזבו, ולכן קשה להאמין שהם ינצלו את המונופול לרעה.

אני השתמשתי בבינג ממש לא קצת, ואני אומר לך שהם לא פחות טובים מגוגל. הם לא יותר טובים, אבל לא פחות טובים.

וגם יש שם כל מיני פיצ'רים מגניבים כגון, ADVICES. נגיד אני מחפש טיסה מישראל לארה"ב, והוא יתן לי את כל התוצאות+מחירים. ויגיד לי לפי חוות דעת של אנשים ובהשוואה למחיר מה עדיף. שזה מעולה+הטולבר שלהם, למרות שאני לא חובב כל כך טולבארים, ואף פעם לא היה לי אחד, ותמיד שהלכתי לאיזה חבר שהיה לו איזה טולבאר, ברגע שהוא הלך לשירותים, או להביא לי כיסא מחקתי לו אותו מהמחשב ( :silly: )

אבל הטולבאר שלהם פשוט מעולה.

בכל מקרה, דיון על סטים. לא צריך עכשיו לדבר על יחסי הגוגל בינג שלי.

פורסם

steam מעודדת צמיחה ופותחת את השוק של מפתחים עצמיים .

לחברות קטנות \ חדשות לפיתוח משחקים לא קל להכנס לשוק הכל כך תחרותי של משחקי מחשב

כי לא מספיק רק לפתח משחק טוב אלה שגם צריך לפרסם אותו להוציא אותו בזמן הנכון ולגבות עליו את המחיר הנכון, כאן נכנסות לתמונה המפיצות

אבל לפעמים מפיצות המשחקים יכולות להיות מאוד קשות לחברות הפיתוח ,למשל המפתחת מתחילה לראות כסף רק אחרי 10,000 עותקים שנמכרים וגם אחרי זה האחוזים שהם מקבלים קטנים משמעותית ביחס למפיצה שלהם.

זה די מובן למה זה קורה מפני שהמפיצה לוקחת סיכון כשהיא מחליטה להשקיע בפירסום של המשחק שלך , כי אם המשחק שלך לא נמכר אז היא הפסידה הרבה מאוד כסף

כאן בדיוק היופי של Steam מפתחים קטנים \עצמיים לא צריכים למכור את נשמתם למפיצאת משחקים בשביל שהמשחק שלהם ימכר

Steam מציע דיל מאוד טוב 30-40 אחוז ממחיר המשחק, שזה לרוב הרבה יותר מוצלח מאשר שאפשר לקבל ממפיצת משחקים

הנה כתבה שקצת מרחיבה יותר את הנושא שהעלתי:

I believe Valve has kicked off an indie revolution with Steam. Before Steam, there were very few routes to market for independent developers on the PC. Now Steam has opened up a whole new market for independent games. Indie games like Garry's Mod and Audiosurf were developed by one-man teams and have torn up the sales charts on Steam, making their developers a substantial amount of money. When since the 1980s could one person write a game, release it, and make a pile of money?

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=25595

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים