פורסם 2010 בנובמבר 2714 שנים אני בעיקר מאוכזב מהיעדר התחרות במבצעים מהחנויות האחרות... ציפיתי ליותר מgamersgate, gamesplanet, getgames וכו'... עד עכשיו קניתי את פרוטוטייפ. גם טוב. אגב - תמיד תזכרו, אלו עדיין מחירים זולים בהרבה מאשר בחנויות! איפה עוד תמצאו כאלו מבצעים? גם ה1+1 בבאג גורם לכך ששני משחקים עולים לכם בערך 250 ש"ח... אז... שלא יעבדו עליכם
פורסם 2010 בנובמבר 2714 שנים לא ממליץ על BLUR. ממה ששמעתי (בפורומים של סטים) המשחק ב-PC כמעט ומת, יש איזה 50 מחוברים בכל יום. לא יצא פאץ' אחד למחשב. ומעל להכל החברה שעשתה את המשחק מוצעת למכירה.בנוגע למבצעים החרא.. תזכרו שעוד פחות מחודש יהיה קריסמס, אז אני מניח שיהיו מבצעים הרבה יותר אטרקטיביים אז.
פורסם 2010 בנובמבר 2714 שנים תודה, ניחמתם אותי.אגב, שני התאריכים טובים למבצעים, לא? או שיש עדיפות לאחד מהם?
פורסם 2010 בנובמבר 2714 שנים ראיתי את המבצעים ב STEAM וחשבתי שאולי חברות אחרות יעשו משהו טוב יותר. ב GAMERSGATE אותו חרא בדיוק, גם באימפולס, לא בדקתי ב D2D אבל אציפיות נמוכות...
פורסם 2010 בנובמבר 2814 שנים ^4Xx^7Revolution^4xX Hey! STEAM Gives 3 Online Games for FREE! לא להכנס לשום לינקים!
פורסם 2010 בנובמבר 2814 שנים תראו, בסך הכל זה לא מורכב לזהות את הדברים הללו- כל פעם שמישהו מספר לך על משחקים בחינם ראוי לחשוד. בטח ובטח כאשר זה בשפה כ"כ תבניתית...
פורסם 2010 בנובמבר 2814 שנים ^4Xx^7Revolution^4xX Hey! STEAM Gives 3 Online Games for FREE! לא להכנס לשום לינקים! כן, באמת אין צורך להזהיר - אנשים הבינו מה זה פישינג אגב: http://store.steampowered.com/get/ בתחתית העמוד מצוינים כמה משחקים חולקו בחינם במסגרת המבצע כל מה שיש לי להגיד לזוכים הוא: מניאקים! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.