עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

משחקון של 3-5 שעות אם אני זוכר נכון את הביקורת עליו

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחקון של 3-5 שעות אם אני זוכר נכון את הביקורת עליו

מה פתאום, יש לו 10 -15 שעות.

חברים

האם DEATHSPANK הוא משחק, או משחקון כמו SHANK שלוקח 5 שעות לסיים?

נראה לי משחק מקורי אבל לא קונה משחקונים

הוא בסגנון RPG. משחק מהנה מאוד ומצחיק מאוד שווה לדעתי לקנות :xyxthumbs: . מה שכן אחרי שסיימת אין ממש למה לחזור, אתה יכול להסתובב בעולם ולהרוג אויבים בשביל הכיף או תרנגולות. חרשתי אותו וסיימתי עם 110 משימות צדדיות וראשיות לא נראה לי שפספסתי הרבה. אם אהבת את המשחק אז גם אם לא תחזור אליו תרגיש שהמשחק היה שווה את הכסף, או לפחות ככה אני חושב...

פורסם

נשמע משחק טוב אבל מה הבעיה לחכות כמה חודשים ולקנות אותו ב5 דולר...מנסיוני ב5 דולר ומטה אף פעם אין ייסורי מצפון... :xyxthumbs:

פורסם

משחקונים רק ב 5 דולר

פורסם

נשמע משחק טוב אבל מה הבעיה לחכות כמה חודשים ולקנות אותו ב5 דולר...מנסיוני ב5 דולר ומטה אף פעם אין ייסורי מצפון... :xyxthumbs:

לKane & Lynch יהיו לך יסורי מצפון שאתה אתה לא תוכל לישן בלילה :errrr: :funn:

פורסם

ואני ב15. זה תלוי בסגנון המשחק של כל אחד...

פורסם

צודק ברק, נסגור שמשחקונים ב5 דולר ומטה ומשחקים כמו קיין ולינץ'...אפשר לחפש גיימרים מהחמאס או החיזבאללה ולקנות להם. אם כי זה רק יעודד אותם להתאבד. לכן אין לנקוט בתגובות לא מידתיות כאלה. זה לא פותר כלום. האמת שרק עכשיו הסקתי שאתה זה כנראה ברק מהסטים...עבודת צוות טובה, אין ספק. :xyxthumbs:

פורסם

יום נוסף למבצעים.

תגידו - איך טרופיקו 3? בזמנו אהבתי מאוד(מאוד מאוד מאוד) את טרופיקו הראשון שהיה פשוט מעולה. איך השלישי? בשני לא יצא לי לשחק.

המבצע על טרופיקו 3 + חבילת ההרחבה absloute power ב 7.5 דולר...

פורסם

עד עכשיו מבצעים די חלשים, יש רק משחק אחד כל פעם ששוה באמת לקנות וחבילות האינדי לא משהו.

נקווה שמחר יפתיעו לטובה.

פורסם

חלשים זו לא מילה, בא לי לבכות מהמבצעים האלה.

פורסם

DoW II עם ההרחבה ב-13$, עסקה מצוינת לדעתי.

פורסם

חלשים זו לא מילה, בא לי לבכות מהמבצעים האלה.

אבל אם אני יזכה בהגרלה של הWISHLIST... :sleep: :alcoholic:

פורסם

DoW II עם ההרחבה ב-13$, עסקה מצוינת לדעתי.

עסקה מעולה, אבל יש לי אותם כבר :'(

פורסם

יום נוסף למבצעים.

תגידו - איך טרופיקו 3? בזמנו אהבתי מאוד(מאוד מאוד מאוד) את טרופיקו הראשון שהיה פשוט מעולה. איך השלישי? בשני לא יצא לי לשחק.

המבצע על טרופיקו 3 + חבילת ההרחבה absloute power ב 7.5 דולר...

מישהו?

כן - גם אני עד עכשיו די מאוכזב מהמבצעים. פרוטוטייפ היה הדבר היחיד שהיה שווה עד עכשיו.

אני מחכה למבצע על ביושוק 2 ועל מאס אפקט 1(כזה דביל שפיספסתי בזמנו את המבצע שלו ב5 דולר ><) - בתקווה(שלא תתממש) שתהיה גם הנחה משמעותית על modern warfare 2 וblack-ops (אבל לא תהיה - בדיוק כמו שלא היה בשנה שעברה) ואולי אולי על Assasin's Creed: Brotherhood ... :smile1:

הנה השלל שלי משנה שעברה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441466.msg3781340;topicseen#msg3781340

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים