עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני 20 שנה בלי פרמוט. ולא מצליח להבין למה שמישהו אי פעם יפרמט.

אתה עדיין עם XT?

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נשמע לי יותר הגיוני שהוא עם טטריס.

פורסם

אתה עדיין עם XT?

החלפתי מחשבים, והמקרה היחיד בו הרצתי פירמוט זה כהארד דיסק חדש היה לא מפורמט.

פורסם

כולם להיזהר! קיבלתי הודעה כזאת מחבר בסטים: ^0H^1E^0ReTiC Hey! STEAM Gives 3 Online Games for FREE!

ולינק. לא להיכנס לשום לינקים!

פורסם

עדיין לא נתקלתי. תודה על האזהרה! ;)

פורסם

לפי איזה שער דולר סטים עובדים?

אני שואל כי באתי לקנות את עם ויזה נטענת DeathSpank: Thongs Of Virtue והוא לא מאשר לי.

יש לי 49.35 שקל והמשחק עולה 13.49 דולר ככה שאם זה 3.6 זה טוב ואם 3.7 אז חסר לי 0.1 דולר :pissed::bash:

פורסם

אני שואל כי באתי לקנות את עם ויזה נטענת DeathSpank: Thongs Of Virtue והוא לא מאשר לי.

יש לי 49.35 שקל והמשחק עולה 13.49 דולר ככה שאם זה 3.6 זה טוב ואם 3.7 אז חסר לי 0.1 דולר :pissed::bash:

אז תפקיד 0.1 דולר לכרטיס?
פורסם

אי אפשר להפקיד לויזה נטענת עוד כסף, ההפקדה היא חד פעמית.

אם הם עובדים צמוד למדד הדולר אז אפשר לקוות שירד קצת למרות שלא נראה לי הגיוני,אבל בכל זאת?

פורסם

פשוט גאוני :lol:

הפחתה להיות משקיע בדולר

פורסם

אי אפשר להפקיד לויזה נטענת עוד כסף, ההפקדה היא חד פעמית.

אם הם עובדים צמוד למדד הדולר אז אפשר לקוות שירד קצת למרות שלא נראה לי הגיוני,אבל בכל זאת?

אהה וואלה עכשיו נזכרתי איך ויזה פועלת! אז אין לך כרטיס DEBIT? או שזה לא קיים בארץ (אני יודע איך הכל שם פועל בארה"ב, כי אבא שלי עובד שם והוא מסביר לי איך זה עובד, שם)...

אז מקסימום חכה שהדולר יפול עוד קצת. זה לא יקח עוד יותר מדי זמן

פורסם

השער שפיפל לוקחים גבוה. תנסה לחייב את הכרטיס ישירות בדולרים אולי זה יעבוד (ויזה לוקחת בד"כ קצת פחות עמלה מפיפל)

פורסם

השער שפיפל לוקחים גבוה. תנסה לחייב את הכרטיס ישירות בדולרים אולי זה יעבוד (ויזה לוקחת בד"כ קצת פחות עמלה מפיפל)

זה מה שניסיתי. לפני שהבנתי איך מתעסקים בזה אז לא ידעתי שאפשר להישתמש עם הויזה בסטים אז פתחתי פייפאל ואז אמרתי ננסה כבר עם הכרטיס לשלם ישר וזה עבד כמובן ,עכשיו אם הם הולכים לפי המדד אז אני רק צריך לחכות קצת למרות שבדקתי היום והשער הוא 3.64. ננסה מחר אולי יעבוד.

זו ההודעה שאני מקבל בסטים:

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.

פורסם

ההתעסקות בשערי ההמרה שפייפל וויזה לוקחים מיותרת - הסכומים לתשלום כל כך קטנים שההבדל הוא בשקל או שניים מקסימום. -> זניח...

פשוט תקשרו את הויזה לפייפל ותשלמו דרך הפייפל. פשוט ונוח וכל ילד בן 16 יכול לעשות את זה. כשנגמר הכסף בחשבון בבנק - תלכו ותפקידו כסף.

פורסם

תלוי בסכומים שאתה קונה בהם. חסכתי כבר באיזור ה100 ש"ח מההמרות האלו.

פורסם

תתחיל להטעין את הויזה או מה שזה לא יהיה

כי הולך להיות דיל חדש כל יום...

והיום יש :

R.U.S.E.™

-33% $49.99 $33.49

The Deus Ex Collection

-75% $19.98 $4.99

Borderlands

-50% $19.99 $9.99

Sam & Max: The Devil’s Playhouse

-70% $34.99 $10.50

Prototype™

-50% $29.99 $14.99

Shank

-33% $14.99 $10.04

Indie Energy Pack

-90% $49.95 $4.99

Counter-Strike: Source

-75% 20$ 5$

פרט לאלה יש גם מבצעים על חבילות (gift packs)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים