עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

זה לא מדויק,קצת יותר מחצי שנה אחרי יציאתו ירד המחיר של MW2 בויקאנד דיל ל50 דולר.(המחיר של כל המשחקים עד MW2...) קצת לפני צאתו של בלק אופז גם הורידו את מחירי הDLC שלו ל6 וחצי דולר לאחת. ההמתנה משתלמת...? :silly::kopfpatsch:

אצלי דווקא כן, אבל זאת הייתה המתנה גדולה. לפני כמה חודשים היה את הסייל המטורף של יום העצמאות האמריקני וקניתי את כל משחקי CoD (לא כולל MW2) ב-30$, אחת העסקאות היותר טובות שעשיתי :)

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת באמת היתה עסקה טובה אני מצטער קצת שלא קניתי אותה. היתי משלים את קוד2 4 וWAW

אבל בכל הנוגע לשנה הראשונה לצאת המשחק-בהנחה שהוא יצליח,אין מה לצפות להנחות של ממש.

פורסם

משחק שנמכר במחיר כזה לא ראוי שיקנו אותו. שבובי קוטיק יחנק עם הדולרים שלו. :pissed:

יום טוב ;)

פורסם

אכן גניבה

אני מחכה ש DRAGO AGE ימכר עם כל ההרחבות במחיר סביר

יש לנו את הכח ואנו ננצל אותו :hi:

פורסם

לנצל אותו זה לא לחכות, לנצל אותו להפגין :xyxthumbs:

פורסם

לנצל אותו זה לא לחכות, לנצל אותו להפגין :xyxthumbs:

מה אתה אומר?

חרם צרכנים הוא אחד מאפיקי הפעולה של יוזמה צרכנית הכרוך בהימנעות, הנעשית מתוך רצון חופשי, מפעילות צרכנית ביחס למוצר מסוים, ארגון, או מדינה. חרם צרכנים הוא ניסיון של יחיד, או רבים, להגשים מטרות מסוימות על ידי עידוד צרכנים להימנע מלבצע רכישות מסוימות בשוק הסחורות.

יש לנו את הכח ואנו ננצל אותו

:hizuk:

פורסם

זה לא ממש חרם אם אתה מחכה וקונה את המוצר מתי שגם ככה תיכננו להוזיל אותו, זה חרם כשאתה קונה רק לאחר הוזלה מיוחדת.

פורסם

זה לא ממש חרם אם אתה מחכה וקונה את המוצר מתי שגם ככה תיכננו להוזיל אותו, זה חרם כשאתה קונה רק לאחר הוזלה מיוחדת.

וזה בדיוק מה שאנשים כאן כתבו שהם עושים ::)

פורסם

אני גם שונא את אקטיביזן והכל,אבל למרות הביקורת על MW2 הוא שוחק אצלי על המחשב הרבה יותר, בלי פרופורציה בכלל למשחקים אחרים..במחירים של הקבוצתיות פה אני קונה אותו במצפון נקי למדי בידיעה שאני מקבל תמורה מלאה לכסף..אם כי נראה שקצת מיצו את העסק.אולי שנה הבאה לא נקנה...(אם כי זה מה שאמרתי גם שנה שעברה... :kopfpatsch:)

פורסם

אוי אוי אוי. אני שיחקתי על MW2 משהו כמו 1800 שעות, ולמרות שהמשחק לא היה משחק טוב, אני חושב שהוא היה שווה את הכסף, עם כל הזמן שהעברתי מולו. (למרות שחצי ממנו זה-CONNECTING TO IWNET ... ... .. .... .... ... ... .. . אבל 900 שעות, גם מכובד.

פורסם
:goodposting: ג'וני היטבת לתאר את יחסי האהבה שנאה שלנו עם MW2.... :lol:
פורסם

לצערי אני נאלץ לפרמט את המחשב(יותר מארבע שנים בלי פירמוט - כבוד!).

ה-STEAM יושב על כונן אחר מהכונן אותו אפרמט - האם בכל זאת במחשב המפורמט אאלץ לעשות משהו שונה/להתקין משהו/להוריד משהו וכו' וכו'?

פורסם

^^

אאל"ט , כשתפעיל את הסטים בפעם הראשונה אחרי הפירמוט , הוא ירשום שההתקנה של הסטים לא נעשתה כראוי ואז "ייתקן" אותו , כלומר הסטים יותקן אבל לא תאלץ להוריד את המשחקים שלך מחדש , רק את הClient של סטים (שזה קטן יחסית)

פורסם

לצערי אני נאלץ לפרמט את המחשב(יותר מארבע שנים בלי פירמוט - כבוד!).

אני 20 שנה בלי פרמוט. ולא מצליח להבין למה שמישהו אי פעם יפרמט.

פורסם

כדי לעשות קצת סדר אחרי שהכל נהיה כבר מבולגן. אני עושה כל שנה בערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים