עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מה אתה מדברררר? שיחקתי AA ובאותו זמן ניסיתי ET, אין מה להשוות, ET משחק ישן ומעפן, לעומתו AA הוא קרייסיס של המשחקיות של אז.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

...השוואת משחק לקרייסיס לא בהכרח מוסיפה לו נקודות אצל כולם.... ההפך :silly:

פורסם

...לעומתו AA הוא קרייסיס של המשחקיות של אז.

תקרא שוב את מה שכתבתי. התכוונתי למשהו אחר...

אם קשה בכ"ז:

התכוונתי ש- AA אז היה משחק ה- FPS (לאו דווקא החינמי) ההמוני הטוב ביותר. הוא היה כמו שקרייסיס בגרפיקה עד לא מזמן - הכי טוב.

פורסם
:xyxthumbs: אאאאא,טוב שהעמדת דברים על דיוקם, עוד יכלו בטעות לחשוב שאתה משבח את המשחקיות של קרייסיס... :nono:
פורסם

:xyxthumbs: אאאאא,טוב שהעמדת דברים על דיוקם, עוד יכלו בטעות לחשוב שאתה משבח את המשחקיות של קרייסיס... :nono:

אני דווקא אהבתי את המשחקיות של קרייסיס במולטי :nixweiss:

פורסם

המשחקיות של קרייסיס מצויינת. כיף?

יותר טובה מה- MOH החדש שיצא וממחזר משחקי FPS אחרים. ויותר טוב מהרבה מאוד משחקים אחרים - זו סתם דוגמא שעלתה לי לראש.

פורסם

טוב אולי קצת נסחפתי היו כמה וכמה אנשים שדעתם נחשבת אצלי שדווקא מאוד אהבו את קרייסיס,אבל אצלי הוא תמיד יישאר סמל למשחק שמרשה לעצמו לחפף במשחקיות ובעלילה כי יש לו גרפיקה נוצצת ואפשר להשויץ איתו במחשב החדש..כרגיל,אני אמנע מלהשתמש בביטוי ה"רשמי" ;)

פורסם

מה הסיכוי שתהיה הנחה על COD:BO בקריסמס? אפילו אם זה 25%.

מישהו זוכר אולי אם בדיוק שנה לפני בקריסמס, הייתה הנחה (כלשהי) על COD:MW2?

פורסם

לא זוכר שהייתה הנחה, לא ניראה לי שתיהיה הנחה וגם אם כן אז 5% או 10%.

פורסם

לא הייתי פוסל אפשרות למבצע כלשהוא.

אם לא דחוף לך לשחק עכשיו (ולפי הדיווחים על הבאגים אין מה למהר עם קניה) יכול להשתלם לך להמתין.

פורסם

אני ממש לא ממהר לקנות, אני גם שוקל לקנות רק אם תהיה הנחה מחוסר כסף. >:

פורסם

^^ לקנות רק עם הנחות. תמיד.

בתור צרכנים יש לנו כח השפעה עצום על השוק - למה לא לנצל אותו? :xyxthumbs:

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

אני איתכם חבר'ה

אבל אני כנראה אקנה אותו בסופ"ש הבא עלינו לטובה :)

זה הדדליין דהצבתי לעצמי

מספיק חיכיתי

אם תהיה הנחה עד אז מה טוב, אם לא, מה רע :silly:

פורסם

הנחה?? זה אקטיביז'ן!!!! הם עדיין מוכרים את MW2 במחיר מלא (מלא מאוד, 60$, שזה 10$ יותר ממה שזה אמור להיות)

וגם אחרי שנה, משחק אמור לעלות 30$ גג. אבל לך תגיד את זה לרוברט קוטיק.

פורסם

זה לא מדויק,קצת יותר מחצי שנה אחרי יציאתו ירד המחיר של MW2 בויקאנד דיל ל50 דולר.(המחיר של כל המשחקים עד MW2...) קצת לפני צאתו של בלק אופז גם הורידו את מחירי הDLC שלו ל6 וחצי דולר לאחת. ההמתנה משתלמת...? :silly::kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים