עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כנראה שכן, צריך משחק מקורי...

כנס לקישור הזה ותתקין את HL2:DM (חינם) ואם אני לא טועה, זה נחשב כמשחק מקורי

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לנסות להוריד את Alien Swarm. משחק חינמי בסטים.

פורסם
  • מחבר

אם כבר Alien Swarm.. עדכנו את המשחק עם עוד מפות, או שעדיין יש בו רק מפה אחת?

פורסם

תודה חבר'ה,אני מנסה את זה

נראה אם זה יתן תוצאות

עריכה:

לא עוזר,התקנתי את המשחק ועדיין אין אפשרות של הוספת חברים :(

עוד רעיונות ?

תודה מראש

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

סורי על ההקפצה פשוט מס' הצפיות לא זז מאז שערכתי חחח

פורסם

אתה מחפש משחקי יריות? יש לך את ENEMY TERRITORY RETURN TO CASTLE. למרות שאסור לדבר על זה כאן, אפשר להשיג אותו בכל חור If you know what I mean ;)

מחפש משחק כיף?

יש לך את Plants VS Zombies. מאוד נהנתי בו, וקל מאוד להשיג אותו.

רוצה משחק מירוצים? יש כמה סגנונות, יותר\פחות ריאליסטי. יותר\פחות ילדותי, לילדותי ולא ריאליסטי, הייתי ממליץ לך על Blur

פחות ילדותי, פחות ריאליסטי-NEED FOR SPEED

פחות ילדותי, ריאליסטי ביותר-FORZA MOTORSPORTS. אני רק ממליץ, לא יודע בדיוק מה אתה מחפש. שים לב שסתם זרקתי שמות של משחקים ששמעתי\שיחקתי\נהנתי בהם\עליהם.

אם אתה מחפש בד"ב, לך על NEVERWINTER NIGHTS 1\2

למרות שגם TIBIA או מייפל סטורי ( :facepalm: :facepalm: :facepalm:) זה מד"ב, הם לא משחקים כל כך מומלצים

עריכה: עכשיו חזרתי עמוד אחורה, וראיתי מהי באמת הבקשה שלך

חחח אתה בטח חושב לעצמך, "What the hell is he talking about??"

פורסם

ET:RTCW משחק חינמי, אין בעיה לדבר על הורדות שלו. אבל הוא מאוד ישן ויש עדיפים עליו (במיוחד עם ה BF שבדרך).

פורסם

סוף שבוע הנחה על המשחק Risen נמכר ב 15$ אחרי הנחה של 50%

מה אתם אומרים משווה לקנות? , והאם הבגים במשחק תוקנו?

אם אתה עדיין יכול, כדאי לקנות. משחק מוצלח.

פורסם

ET:RTCW משחק חינמי, אין בעיה לדבר על הורדות שלו. אבל הוא מאוד ישן ויש עדיפים עליו (במיוחד עם ה BF שבדרך).

הוא מחפש משחק STEAM חינמי

וET:RTCW הוא חינמי בדיוק כמו COUNTER STRIKE=פרוץ בכל הרשת ועולה כסף..

פורסם

שוב ET:RTCW מראש יצא כמשחק חינמי שפותח על ידי SD (זה היה המשחק הראשון שלהם לפני זה הם רק יצרו מפות למשחקים) בשיתוף עם ID (שהיא בעצם בעלת כל הזוכויות, SD שמשו רק כפתחת למרות שגם היום יש קשר מאוד טוב בין החברות). זה ביגוד ל CS שיצא בתשלום וגם היום בתשלום.

ניראה לי שאתה מתבלבל בין ה ET הראשון שיצא בחינם והיה מבוסס על RTCW לבין המשחק השני בסדרה שיצא בתשלום ומבוסס על QUAKE. מה שכן כמו רוב המשחקים שמבוססים על TECH 3 (המנוע של QUAKE 3) אין קשר בינו לבין STEAM.

פורסם

שוב ET:RTCW מראש יצא כמשחק חינמי שפותח על ידי SD (זה היה המשחק הראשון שלהם לפני זה הם רק יצרו מפות למשחקים) בשיתוף עם ID (שהיא בעצם בעלת כל הזוכויות, SD שמשו רק כפתחת למרות שגם היום יש קשר מאוד טוב בין החברות). זה ביגוד ל CS שיצא בתשלום וגם היום בתשלום.

ניראה לי שאתה מתבלבל בין ה ET הראשון שיצא בחינם והיה מבוסס על RTCW לבין המשחק השני בסדרה שיצא בתשלום ומבוסס על QUAKE. מה שכן כמו רוב המשחקים שמבוססים על TECH 3 (המנוע של QUAKE 3) אין קשר בינו לבין STEAM.

אז למה פעם ראיתי באיזה חנות ENEMY TERRITORY RETURN TO CASTLE ב50 ש"ח? נראה לי שצריך לתבוע אותם אם זה משחק חינמי.

פורסם

אם אני זוכר נכון היה RTCW שהגיע עם ET על הדיסק (גולד/פלאטינום/משחק השנה), תרגיל יפה בשביל לגרום לך לחשוב שאתה קונה 2 משחקים במחיר של אחד. חוקי, מקורי, משתלם, לא מזיק לאף אחד. SD גם עשו חבילת מפות ל RTCW וגם את המפות של DOOM3.

למקרה שאתה רוצה להיות בטוח הינה קישור לעמוד של המשחק באתר של SD, בצד ימין למעלה קישור להורדה ולא כתוב DEMO

http://www.splashdamage.com/wolfet?s=4e72b46bb435e74ab5b8fd19bb6960a2#/screens_wet/002_tb.jpg

פורסם

טוב.. נכנע

פורסם

הייתי ממליץ על America's Army, אבל לפני כמה חודשים יצא עדכון ענק למשחק, והפך אותו למשהו אחר בתכלית, ודפק אותו לגמרי... בזמן ש- AA הראשון היה FUCKING EPIC בכל מובן הביטוי, החדש פשוט מזעזע...

פורסם

אני ממש לא הייתי ממליץ על AA. סתם מעפן ללא משחקיות כלל. יריה 1 הורגת. לעומתו, ET RTC הוא המשחק עם הכי הרבה משחקיות שקיים בכדור הארץ. צריך איזה 3 headshots כדי להרוג, ואיזה 10כדורים בגוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים