פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים יכול להיות שהתבלבלתי בין ישראכארט ללאומי קארד, אבל מה שבטוח שכ.א.ל לוקחת 2.5%... רק בגלל זה אני חושב להוציא כרטיס אשראי נוסף, למי שרוכש הרבה מחו"ל העמלה הזאת יכולה להצטבר למאות שקלים בשנה.
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים אני עובד עם מסך "42 ובזמן משחק זה ממש סיוט לנסות לקרוא את הודעות הצ'אט.עד כמה שאני יודע אי אפשר להגדיל את הפונט.מישהו מכיר אולי איזה סקין שעושה את העבודה?
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים אני עובד עם מסך "42 ובזמן משחק זה ממש סיוט לנסות לקרוא את הודעות הצ'אט.עד כמה שאני יודע אי אפשר להגדיל את הפונט.מישהו מכיר אולי איזה סקין שעושה את העבודה?יש לי את אותה בעיה. כבר שנה שאני מחפש פתרון - אם תחפש בפורומים של סטים font resize או text resize תמצא פתרון אבל לטעמי הוא מסורבל ולא נוח.הרבה מאוד משתמשים מתלוננים על הפונט וvalve לא מגיבים אפילו. מאוד מתסכל.
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים כל עוד אני בווינדוס מוגדר עם DPI גבוה- הכל גדול יותר.גם בגלישה, אני גולש עם זום 180%.רק בסטים יש לי את הבעיה של פונט קטן.
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים לא בדקתי כי אני לא צריך, אבל עשיתי חיפוש בשבילכם.מצטער אם אני חוזר על משהו, אבל ניסיתם את זה?If you are using Steam Beta UI 2010 go to Steam\resource\steam.styles or similar and open it with notepad/wordpad/text editor and find this; friends_chat_text { textcolor="text" selectedtextcolor="TextentrySelected" SelectedBgColor="focus" font-size=14 } friends_chat_text_self { textcolor="ChatOwnTextColor" selectedtextcolor="TextentrySelected" SelectedBgColor="focus" font-size=14 } friends_chat_event { textcolor="Text" font-size=14 } friends_chat_url { textcolor="text" font-style=underline font-size=14 } friends_chat_name_ingame { textcolor="Friends.InGameColor" font-size=14 } friends_chat_self { textcolor="Friends.OnlineColor" font-size=14 } friends_chat_name { textcolor="Friends.OnlineColor" font-size=14 } friends_chat_accountid { textcolor="text" font-size=14 } friends_chat_securitylink { textcolor="text" bgcolor="none" font-family=basefont font-size=14 font-weight=400 font-style=underline }And change font-size for those (and others if needed) http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1174513*אצל הקובץ לא נמצא ב Steam\resource\steam.styles אלא ב Steam\resource\styles\steam.styles
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים תודה רבה! הקובץ באמת תחת: Steam\resource\styles\steam.styles אפשר לגלגל תחתית הטקסט, עד שמגיעים לכותרת friends_chat_text. שם שיניתי את כל גדלי הפונט ל-30. עכשיו הפונט בצ'אט נראה ברור. חבל שסטים לא מאפשרים הגדלה מובנית, שתשפיע גם על שאר התפריטים...
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים חבר'ה עשיתי טעות נוראית (נראה לי)הסטים עשה לי בעיות אז הסרתי והתקנתי מחדשועכשיו הוא לא מראה לי את MW2 שמה בספריה של המשחקיםושאני בא גם לבהוסיף חברים הוא אומר לי משו בסגנון הזה"אתה חייב שיהיו לך משחקים ברשימה כדי שתוכל להוסיף חברים"WTF 60$ הלכו לפח כי עשיתי הסרה+התקנה לסטים?מה עושים?תודה
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים חבר'ה עשיתי טעות נוראית (נראה לי)הסטים עשה לי בעיות אז הסרתי והתקנתי מחדשועכשיו הוא לא מראה לי את MW2 שמה בספריה של המשחקיםושאני בא גם לבהוסיף חברים הוא אומר לי משו בסגנון הזה"אתה חייב שיהיו לך משחקים ברשימה כדי שתוכל להוסיף חברים"WTF 60$ הלכו לפח כי עשיתי הסרה+התקנה לסטים?מה עושים?תודהאין סיכוי שזה הלך לפח... אין לך מה לדאוג.תנסה לצאת ולהיכנס או משהו כזה
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים ^^^^^^ניסיתי אחינו20 פעם נכנסתי ויצאתי לא עוזרכבר נכנסתי לסרטים שזה לא השם משתמש שלי ובגלל זה הוא לא מעדכןאבל לא,הכל תקיןאין לי מושג מה לעשות,כ"כ מתסכל.
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים זה יכול לקרות אם בחרת להסיר את המשחקים כשהסרת את סטים או אם התקנת את סטים לתיקייה אחרתבמקרה השני נראה לי שלהעתיק את המשחק מהתיקיה הישנה יפתור את זה.במקרה הראשון נראה שתצטרך להוריד/להתקין את המשחק מחדש.טעות.לא שמתי לב שאמרת שהוא לא מופיע בכלל בספריה.
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים סוף שבוע הנחה על המשחק Risen נמכר ב 15$ אחרי הנחה של 50%מה אתם אומרים משווה לקנות? , והאם הבגים במשחק תוקנו?
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים יש לי בעיה אומרים לי בסטים שחייב שיהיה לי משחק בספרייה של המשחקים בסטים כדי להוסיף חבריםאיך עוקפים את זה? מישו יודע?נסיתי לשים את cod 4 בספריה של המשחקים כ- non steam game אבל עדיין אין אפשרות להוסיף חבריםחייב משחק מקורי שיהיה בספריה?עזרה בבקשהתודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.