עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אאה, לא אפשרי להיות מחובר לאותו משתמש ב 2 מקומות שונים במקביל (אחת ההגנות נגד חיבורים מרובים ל MP מאותו KEY). לפי מה שאני יודע אין אפשרות ליצור "משתמשים אחים", אתה צריך STEAM חדש עם אימייל חדש ולקנות את המשחק שוב.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה צודק. קרירין, לשחק בו זמנית משני מחשבים באותו משתמש אתה לא תוכל, תצטרך לפתוח משתמש חדש ולקנות אותו שוב.

פורסם

טוב אתם אומרים לי את זה אחרי שסטים כבר אמר לי שאני לא מחובר במחשב הישן כי מישהו אחר מחובר

אז שאחרים יבינו נסביר

אפשר להתקין את המשחקים על מחשבים אחרים -אבל זה לא יפעל ביחד -רק מחשב אחד יכול להיות מחובר כל פעם

פורסם

בקרוב אני אחליף את הכרטיס אשראי שלי באחד שמאפשר קניה מחו"ל, נמאס לי לראות את המבצעים ב STEAM ולדעת שההורים שלי לא יתנו לי כמה דולרים בשביל לקנות :pissed:

וואו

אמנם לא יצא לי לקרוא יותר מידי הודעות שלך אבל הייתי בטוח שאתה מעל גיל צבא ;D

קרירין, יש לוורמס אפשרות משחק בLAN?

יודע שזה קצת מיותר במשחק הזה, בעיקר שגם ככה אפשר לשחק אחד נגש השני מבלי לקנות עוד עותק,

אבל כמה חברים שוקלים להתארגן על טורניר שיכורים קטן אצלי בבית על הניידים וזה יכול להיות ממש משעשע

אף אחד מאיתנו לא קנה את המשחק אבל כולנו היינו מכורים קשה לוורמס WW ו ארמגדון וזה אולי מה שישכנע אותנו לקנות את המשחק :lol:

פורסם

בקרוב אני אחליף את הכרטיס אשראי שלי באחד שמאפשר קניה מחו"ל, נמאס לי לראות את המבצעים ב STEAM ולדעת שההורים שלי לא יתנו לי כמה דולרים בשביל לקנות :pissed:

עצור!!!!!!

אתה יכול להשתמש גם בכרטיס שיש לך, פשוט תוסיף אותו ל-Paypal.

פורסם

עצור!!!!!!

טוב שלא הגזמת.. מה הוא עומד לקפוץ מצוק? :silly:

פורסם

אני מעדיף לחכות עד שהמחיר יתאזן בגדר הנורמלי , דהיינו אם כרגע משחק עולה 59 דולר אני אמתין עד שהמחיר שלו יירד.

MEDAL OF HONOUR ל דוגמא.

פורסם

עצור!!!!!!

אני מסכים , לעשות חשבון PAYPAL זה חיוני בדיוק כמו להיות בעל כרטיס אשראי (למי שקונה באינטרנט)

פורסם

אבל גם בפייפל צריך כרטיס בינלאומי, לא?

חוץ מזה, אם אני זוכר נכון, ממתי שבררתי על פייפל, הם לוקחים עמלה נוספת על השירות.

פורסם

אבל גם בפייפל צריך כרטיס בינלאומי, לא?

חוץ מזה, אם אני זוכר נכון, ממתי שבררתי על פייפל, הם לוקחים עמלה נוספת על השירות.

אני לא בטוח לגבי ויזה בינלאומי, אבל בכל מקרה העמלה הנוספת בפייפל היא מהמוכר ולא מהקונה.

פורסם

אני לא בטוח לגבי ויזה בינלאומי, אבל בכל מקרה העמלה הנוספת בפייפל היא מהמוכר ולא מהקונה.

ובוא לא נשכח את שערי ההמרה שלהם, מבחינתם דולר זה 4 שקלים (במקום 3.6)

פורסם

בוא לא נגזים מבחינתם דולר זה לא ארבעה שקלים. אומנם הם מעלים את השער אבל לא בהגזמה שנתת פה.

פורסם

יש עמלה על המרת השקלים לדולרים גם בויזה, בכל מקרה אתה מוסיף משהו, השאלה איפה זה יוצא יחסית יותר משתלם.

(פעם זה באמת יצא קצת יותר בזול לקנות בויזה מאשר בפייפל, אין לי מושג איך זה היום)

פורסם

הענין הוא לא איפה אתה מקבל את שער ההמרה הכי טוב אלא איפה הכסף שלך יותר בטוח.

בפייפל כמובן.

יש בעיה? אתה מבקש החזר וישר מטפלים בך.

שערי ההמרה לפעמים מעצבנים.

דולר = 3.78 ש"ח (שער יציג 3.61)

פאונד= 5.95 ש"ח (שער יציג 5.82)

זה שער המרה גבוה לכל הדיעות במיוחד לכאלה שעושים שימוש יומיומי בשירותים שלהם :-X

פורסם

אני לא מעל צבא, אני בגיל שאמורים להיות בו בצבא. עם ישראכרט אי אפשר להשתמש ב PAYPAL, חרא כרטיס. עד עכשיו לא היה לי כסף אז זה לא כל כך הפריע לי, אם באמת רציתי משהו ביקשתי מההורים שלי לקנות לי ואז הייתי מחזיר להם את הכסף. עכשיו שאני יכול לעשות קניות גדולות יותר אני מעדיף לעשות הכל דרך החשבון שלי :nixweiss:

PAYPAL לא אמין כל כך, יצא לי לשמוע כמה סיפורים על אנשים שסגרו להם את החשבון ב PAYPAL יחד עם הכסף שהיה להם שם, לא נעים בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים