עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני בזמנו (לפני כמה חודשים) קניתי את DOW2+CHAOS ב-20$. לא זכור לי שהייתה מתישהו הנחה מעבר לזה. אם אתה רוצה את המשחק במחיר זול יותר אני מניח שאתה תחכה עוד הרבה.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מוכן לחכות זה לא מפריע לי

זה רק משחק שאני רוצה למחוק מהרשימה של משחקים שצריך לשחק

פורסם

אני ממש מאוכזב מה ההנחות על Dawn of War רק 50% שזה יוצא 15$ למשחק + 2*10$ להרחבות , לפי דעתי זה יותר מידי

יש לי חוק לעצמי, אני לא קונה משחק בודד בסטים מעל 10 דולר ולא קונה משחק עם לפחות שתי הרחבות ביותר מ 20$

אני לא מבין מה הבעיה.

Warhammer® 40,000: Dawn of War® II Gold Edition - שכולל את DOW2 וההרחבה CR נמכר ב20$

ז"א 10$ לכל משחק בחבילה, כאשר ההרחבה היא למעשה משחק מלא.

Dawn of War® - Platinum Edition נמכר ב15$

וכולל את Dawn of War® Gold Edition שזה המשחק המקורי + ההרחבה וגם את Dark Crusade שנקרא הרחבה אבל הוא משחק בפני עצמו. (ולדעתי הרבה יותר טוב מDOW40K)

אז ההנחות האלה מתאימות בדיוק לחוק שלך :)

פורסם

מה גם שמדובר במשחקים ששוים הרבה יותר מהמחירים הללו :)

וחבילת הזהב ב 20$ אין בכלל מה לדבר.

לא פלא שזה במקום הראשון במכירות סטים כרגע

פורסם

קניתי את הפרונטליינר, זה סיים להוריד, אני לוחץ על-Play. הוא כותב לי-Preparing to launch Frontlines, טוען קצת, היוזר שלי בסטים נהיה ירוק, וכתוב INGAME.

ואז פשוט הטעינה מפסיקה, היוזר נהיה כחול בחזרה (לא משחק) וזהו, שום דבר לא קורה

יש לי WIN 7 64BIT. אולי זה משנה?...

מישהו?

פורסם

זה נראה לי בעיה בסטים.. לא בפרונטליינר

פורסם

גם אם כן, כמה פה כבר קנו את המשחק לאחרונה, 3?

בדיון הראשי יש בטוח יותר

פורסם

את האמת סטים פינקו אותי, התרגלתי לקנות משחקים ה 20-30 שח , אז 60 נראה לי פתאום הרבה (בשביל משחק שאני סתם רוצה לבדוק בגלל ביקורות טובות)

אני אפילו נמנע מלקנות Amnesia שנמכר עכשיו בהנחה של 33%ב 13.4$ וזה משחק שאני רוצה עוד לפני היציאה שלו

אני מאוד מרסן את עצמי בכל מה שנוגע לקניית משחקים

יש רק חברה אחת שאני מוכן לקנות את המשחקים שלה במחיר מלא (קל לנחש אותה)

מספר משחקים מועט שאני מוכן לשלם עליהם עד 30$ (civ5, TES5)

ואת השאר אני משתדל לקנות ב 5-7 דולר (הרחבות לא נחשב למשחק בשבילי)

לכן אני חי מחג אמריקאי אחד לשני

פורסם

יש לי שאלה -עם אני רוצה לעשות את אותו חשבון הסטים שיש לי על מחשב אחר

וליקנות גם משם משחקים בלי לבטל את החשבון הישן זה אפשרי ?

אני יודע שאפשר "לשלוח מתנות" -אבל היה עדיף לי אותו חשבון בימקום 2

פורסם

לא הבנתי את השאלה מצטער.

אתה יכול להתחבר עם חשבון הסטים הקיים שלך מכל מחשב. אתה יכול להוריד את המשחקים שקנית לכל מחשב שאתה רוצה, ולשחק בהם (כל עוד אתה מחובר כמובן).

פורסם

בניגוד לקונסולות ב STEAM (וניראה לי שגם בתוכנות המקבילות של החברות האחרות) התוכן מקושר למשתמש ולא למחשב עצמו. אפשר לגשת מכל מחשב, אפשר לקנות מכל מחשב, אפילו לא צריך להתקין את STEAM בשביל לקנות, אפשר לקנות באתר ואחר כך להכניס את זה למשתמש ב STEAM.

בקרוב אני אחליף את הכרטיס אשראי שלי באחד שמאפשר קניה מחו"ל, נמאס לי לראות את המבצעים ב STEAM ולדעת שההורים שלי לא יתנו לי כמה דולרים בשביל לקנות :pissed:

פורסם

אני יסביר את זה ככה גם אני וגם אחי הקטן פיתחנו יתמכרות לWORMS החדש

עכשיו אין לי ז לפתוח עוד חשבון ואני רוצה לקנות את תולעים גם למחשב הנוסף ולשחק עם 2 המחשבים באונלין (נגד יתר העולם)

העם דבר כזה אפשרי

לא נישמע לי הגיוני שעם אני קונה משחק אחד אני יכול להוריד אותו בחינם לכל מחשב עם אותו החשבון בלי לשלם עוד כסף

פורסם

לא נישמע לי הגיוני שעם אני קונה משחק אחד אני יכול להוריד אותו בחינם לכל מחשב עם אותו החשבון בלי לשלם עוד כסף

זה בדיוק ההגיון. מאותו משתמש אתה יכול להוריד משחקים שיש לך לכל מחשב, בתנאי שאתה מחובר. זאת בגלל שהמשחק בעקרון מאוכסן בענן של סטים ולא במחשב, כך שכדי לשחק בו לאחר ההורדה אתה ממילא תצטרך להתחבר למשתמש שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים