עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

בתור אחד שלא שיחק מעולם בL4D, שווה לקנות את הראשון והשני או מספיק רק השני?

כמו כן, עדיף לחכות לקריסמס ושם יעלה אולי 2.5-5 דולר במקום 10 עבור L4D2?

(אני לוקח את זה בחשבון כי אני גם ככה בבית רק סופשים אז זה משמעותי עבורי)

תתקנו אותי אם אני טועה ,אבל לפני חודש היה מבצע של 85% על L4D

במחיר של 2$ אם אני זוכר נכון

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קרוב.

היה 5$ על כל אחד מהם או 7.5$ על שניהם יחד, אני קניתי רק את השני. גם אם זה רק 2.5$ חבל לבזבז כסף על משחק ישן שאני לא אשחק בו, הרי גם ככה L4D זה רק בשביל המולטי ואף אחד לא ישחק במולטי של L4D כשיש לו את L4D2.

פורסם

אז אני אמתין למחיר של כחמישה דולרים, גם ככה אין לי כסף להוצאות :P

פורסם

יש לי אפשרות להעתיק שמירות של plants vs zombies מהגרסא הפרוצה שהורדתי למשחק בסטים? חבל לי על כל מה שעשיתי במשחק...

אני יודע איפה השמירות שלי אבל אני לא יודע לאן להעתיק אותם בסטים.

פורסם

יש לי אפשרות להעתיק שמירות של plants vs zombies מהגרסא הפרוצה שהורדתי למשחק בסטים? חבל לי על כל מה שעשיתי במשחק...

אני יודע איפה השמירות שלי אבל אני לא יודע לאן להעתיק אותם בסטים.

אתה רציני?

:nono:

פורסם

אולי לא הבנת:

קניתי את המשחק בסטים ואני רק רוצה להעביר את השמירות,עברתי די הרבה שם ולהתחיל מההתחלה זה סתם מבאס.

פורסם

אולי לא הבנת:

קניתי את המשחק בסטים ואני רק רוצה להעביר את השמירות,עברתי די הרבה שם ולהתחיל מההתחלה זה סתם מבאס.

הבנתי נכון. גם אם קנית - לא ראוי לבקש עזרה בלהעביר שמריות מעותק לא חוקי.

פורסם

צודק, עדיף לא לקנות מקורי כי אתה לא יודע איך להעביר את השמירות ולהמשיך לשחק בפיראטי :kopfpatsch:

פורסם

:nixweiss:

המחיר היה טוב אז קניתי אין לי הרבה כסף כדי להשקיע על מחירים מלאים,

צודק, עדיף לא לקנות מקורי כי אתה לא יודע איך להעביר את השמירות ולהמשיך לשחק בפיראטי :kopfpatsch:

את הגרסא הלא חוקית מחקתי ברגע שקניתי את המשחק אני לא קונה בשביל היופי (אם הבנתי טוב למה שהתכוונת)

יש לי הרגשה שאם הייתי רושם רק שיש לי שמירות של המשחק ושאני מעוניין להעביר אותם אז לא היו אי הבנות...לא משנה, טעות שלי.

בכל מקרה חיפשתי בסטים וראיתי שהשמירות אמורות להיות ב \Steam\steamapps\common\plants vs zombies\userdata

התיקייה userdata לא הייתה קיימת גם אחרי שפתחתי פרופיל חדש במשחק אז יצרתי חדשה ועדיין לא עזר. הייתה תיקייה דומה מחוץ לתיקייה של המשחק בsteamapps

אבל גם לא עזר... טוב, מקסימום נתחיל מחדש אלא אם כן מישהו מוכן לעזור.

פורסם

קניתי את הפרונטליינר, זה סיים להוריד, אני לוחץ על-Play. הוא כותב לי-Preparing to launch Frontlines, טוען קצת, היוזר שלי בסטים נהיה ירוק, וכתוב INGAME.

ואז פשוט הטעינה מפסיקה, היוזר נהיה כחול בחזרה (לא משחק) וזהו, שום דבר לא קורה

יש לי WIN 7 64BIT. אולי זה משנה?...

וברק, אני לא חושב שאתה יכול להעביר את השמירה מקבצים רגילים לקבצים של סטים, כי אצל סטים הכל מסודר אחרת... תיקיות שונות, קבצים שונים, הכל שונה.

פורסם

קניתי את הפרונטליינר, זה סיים להוריד, אני לוחץ על-Play. הוא כותב לי-Preparing to launch Frontlines, טוען קצת, היוזר שלי בסטים נהיה ירוק, וכתוב INGAME.

וברק, אני לא חושב שאתה יכול להעביר את השמירה מקבצים רגילים לקבצים של סטים, כי אצל סטים הכל מסודר אחרת... תיקיות שונות, קבצים שונים, הכל שונה.

קיבלת עונש על כל השטויות שאתה זורק פה

פורסם

ובכל זאת....

פורסם

מה קרה כולם חריפים היום? :lol:

מניסיון שלי ואחרים כשמשחקים סירבו לעבוד בסטים אז עשיתי verify integrity of game ואחרי זה זה פתר את הבעיות.

יש עכשיו 50% על Dawn of War II Chaos Rising ו- Dawn of War® II Gold Edition שכולל את Chaos Rising וDawn of War II

פורסם

עשיתי את זה, לא עזר

פורסם

אני ממש מאוכזב מה ההנחות על Dawn of War רק 50% שזה יוצא 15$ למשחק + 2*10$ להרחבות , לפי דעתי זה יותר מידי

יש לי חוק לעצמי, אני לא קונה משחק בודד בסטים מעל 10 דולר ולא קונה משחק עם לפחות שתי הרחבות ביותר מ 20$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים